Apple TV 3

Reaction score
1.458
Απάντηση: Apple TV 3

Χωρίς το jailbreak δεν παίζει.Παίζει mp4,m4v.Αλλαγή container θα κάνεις από mkv σε mp4.Δεν γίνεται μετατροπή του video και δε χάνεις τίποτα από την αρχική ποιότητα.Επίσης αν έχεις ήχο dts θα τον μετατρέψεις σε dolby digital ή aac.Με το original firmware δεν παίζει dts ήχο.
Για πες μου έχεις mac ή pc?

Reaction score
205

Χωρίς το jailbreak δεν παίζει.Παίζει mp4,m4v.Αλλαγή container θα κάνεις από mkv σε mp4.Δεν γίνεται μετατροπή του video και δε χάνεις τίποτα από την αρχική ποιότητα.Επίσης αν έχεις ήχο dts θα τον μετατρέψεις σε dolby digital ή aac.Με το original firmware δεν παίζει dts ήχο.
Για πες μου έχεις mac ή pc?
Εχω εναν imac και ενα pc.
Ξερεις κανενα προγραμμα για να τα κανω ολα αυτα?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
105.679

Χωρίς το jailbreak δεν παίζει.
Παίζει mp4,m4v.
Αλλαγή container θα κάνεις από mkv σε mp4.
Επίσης αν έχεις ήχο dts θα τον μετατρέψεις σε dolby digital ή aac.
Με το original firmware δεν παίζει dts ήχο.

Κοντολέτα ήρεμα! :410:

Reaction score
1.458

Εχω εναν imac και ενα pc.
Ξερεις κανενα προγραμμα για να τα κανω ολα αυτα?
για το mac ξέρω πολλά.Δοκίμασε το Remux,το Subler ή το iMkvExtract όλα είναι free προγράμματα.Δοκίμασε ποιο σου ταιριάζει περισσότερο,εγώ σου συστήνω το Remux.

Reaction score
205

για το mac ξέρω πολλά.Δοκίμασε το Remux,το Subler ή το iMkvExtract όλα είναι free προγράμματα.Δοκίμασε ποιο σου ταιριάζει περισσότερο,εγώ σου συστήνω το Remux.
ωραια θα δοκιμασω
να κανω αλλη μια χαζη ερωτηση ισως...

οπως ειπα εχω εναν imac και ενα pc, και στα 2 εχω το itunes.
αν εχω και τα δυο itunes ανοιχτα , το apple tv , απο πιο itunes θα βλεπει την βιβλιοθήκη?

Reaction score
1.458

Μάλλον θα πρέπει να βλέπει και τους 2 υπολογιστές και να αλλάζεις library.Αλλά δεν είμαι σίγουρος γι αυτό.Εγώ έχω 2 διαφορετικά apple id και αλλάζω login στο apple tv αν θέλω να δω την άλλη library.
Θα το δοκιμάσω αύριο με κοινό apple id και θα σου πω.

Reaction score
1.458

Με κοινό apple id βλέπει την library και των 2 mac που έχω και μου δίνει την επιλογή να επιλέξω ποια library θέλω να δω.Δε θα έχεις πρόβλημα λοιπόν!

Reaction score
205

πριν καμιά ωρα παρέλαβα και εγω το δικο μου. ακομα δεν το εχω ανοίξει θα ασχοληθώ με αυτο σε λιγο

Reaction score
1.458

Εικόνα έχει λίγο καλύτερη από το atv2 πάντως,σαν 1η εντύπωση!

Reaction score
1

Καλησπερα και καλως σας βρηκα

Μετα απο αρκετα χρονια χρησης ενος Popcorn A-100 (που τα εβγαλε τα λεφτά του !!) αγόρασα και εγώ εχθές ένα Apple Tv 3 . Είχα διαβασεί ότι μπόρεσα να βρώ και ιδιαίτερα το review του lesarros στο Apple Tv 2 (πολύ χρήσιμο thanks a lot) .

Πρώτες εντυπώσεις αρκετά καλές . Βέβαια και εγώ εκτός απο ένα iphone 4 δέν έχω κάτι άλλο σε Mac , όλα τα αρχεία μου έιναι σε NAS , οπότε ελπίζω και περιμένω πως και πως το jailbrake ,διαφορετικά δέν βλέπω να μου κάνει την δουλεία που θέλω .

Μου λεεί και ένας φίλος σήμερα .....μα καλά δέν έπαιρνες το Boxee που είναι super ....έμπλεξες με τα "κλείστα" Apple , και με έβαλε σε σκεψεις .

Να πώ και ένα αρνητικό στις δοκίμες που του κάνω . Έχει αναφερθεί και στίς παλίες εκδόσεις βέβαια , το ότι δεν δέχεται user/pass στο Flickr με αποτέλεσμα τις photos να πρέπει να τις έχεις Public .

Αυτά προς το παρόν
Μάκης

Reaction score
1.458

Καλώς ήρθες!
Θα πρέπει να περιμένουμε το jailbreak δυστυχώς και ας ελπίσουμε να βγει σύντομα!Μετά το atv3 θα είναι ένας πλήρης και ευκολόχρηστος media player.Τότε θα χαρείς και το Nas server.
Για το flickr δεν το ξέρω,θα το δω και θα σου πω!

Reaction score
205

Οι πρώτες μου εντυπώσεις ειναι πολυ καλες!
την παραδέχομαι την μηλο εταιρία, ξέρει να φτιάχνει προϊόντα που μπορείς να κανεις κάποια πράγματα τοσο απλα που δεν το πιστεύεις.

Mε αυτο το μικρο κουτακι μπορω να εχω στην στιγμή ολη μου την μουσική , τα βιντεο τις φωτογραφίες απο τους υπολογιστές σε ολο το σπιτι ,ολο αυτο το υλικο αμεσα διαθέσιμο οποτε θελω. Η επικοινωνία με το iphone και το ipad και αυτη αξεπέραστη. το μονο αρνητικό ειναι, οταν κανω mirroring με το ipad, η εικονα στην τηλεόραση δεν ειναι full screen , αλλα αφήνει κενα, δεν ξερω αν διορθώνεται αυτο...
Αν δεν ειχε αυτά τα κλειδώματα και τους περιορισμούς θα μιλούσα για ενα απο τα καλύτερα media player της αγορας .

Περιμένω με αγωνία το jb , για να μπορέσω να το χαρώ οπως του αξίζει. Για την ώρα ετσι οπως ειναι τωρα παίρνει 6/10 απο εμένα.

ΥΓ: το χειριστήριο του ειναι πολύ κομψό και βολικό αλλα δεν παύει να ειναι λιγο δύσκολο οταν θες να γράψεις κατι, πχ να κανεις search για ταινια η στο youtube κλπ. Ελπιζω να εχουν βγει εφαρμογές για το iphone που να το μετατρέπει σε χειριστήριο του apple tv

Reaction score
205

κατεβασα μια εφαρμογη rowmote λέγεται που λεει οτι κανει το ipad χειριστήριο του apple tv, παρολα αυτα το apple tv δεν το βρίσκει, ενω αντίθετα στον imac δουλεύει κανονικά. μήπως θελει καμια ρύθμιση που δεν ξερω?

Reaction score
205

α μάλιστα, αρα και αυτο θελει jb για να δουλεψει. Υπαρχει μηπως καποιο αλλο που δουλευει η πρεπει να περιμένουμε το jb αναγκαστικά?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.293
Members
38.445
Νεότερο μέλος
brahamos