ASUS ESSENCE ST

Reaction score
11
Απάντηση: ASUS ESSENCE ST

"Gold award" από τους "overclockers tech" για την ST. Μην με ρωτήσετε αν αυτό έχει κάποια σημασία! Δεν έχω ιδέα! (Βλέπετε έχει περισσότερη σχέση με τον κόσμο των υπολογιστών, όπως φαίνεται και από το όλο σκεπτικό του reviewer, και λιγότερη με τον κόσμο του ήχου).

Εδώ το review:

http://www.overclockerstech.com/asus-xonar-essence-st-soundcard-review/

Tώρα θα μου πείτε: "μα καλά χωρίς μετρήσεις;" Ναι αλλά δεν είπαμε, ορισμένοι εξ' υμών τουλάχιστον, ότι οι μετρήσεις δεν "μετράνε";

:107:

Reaction score
11

Kαι μία παρουσίαση από την audiophile πλευρά. Είναι βέβαια για την STX αλλά όσα λέει κατά 95% ισχύουν και για την, (ανώτερη), ST: (δείτε στις σελίδες 8, 16, 17... την ενδιαφέρουσα ανάλυση που κάνει περί των opamps της κάρτας).

http://www.guru3d.com/article/asus-xonar-essence-stx-review/1

Reaction score
4

Τουλαχιστον εντυπωσιακο η τέλεια καρτα να μπορει να παιξει ακομη καλυτερα.

tem

Reaction score
44

Καλά caravelle μας πριζωνεις να το πάρουμε το κορίτσι!!!

όχι ότι ήθελα και πολύ....

Reaction score
150
Βρε χτύπα την που το σκέφτεσαι λες και κανει και πολλά λεφτά. Κάτσε να δεις γέλιο που θα πέσει με κάτι συγκριτικά που σκέφτομαι!

tem

Reaction score
44
Απάντηση: Re: ASUS ESSENCE ST

Βρε χτύπα την που το σκέφτεσαι λες και κανει και πολλά λεφτά. Κάτσε να δεις γέλιο που θα πέσει με κάτι συγκριτικά που σκέφτομαι!
Ε νομίζω πως δεν γίνετε διαφορετικά!
Όντως για τα λεφτά της φαίνεται να μήν έχει αντίπαλο ..
αλλά πάντα είναι αυτά τα συγκριτικά που πρέπει να διεκπεραιωθούν ...τουλάχιστον για ψυχολογικούς λόγους

υγ:(αν έχεις σκοπό για συγκριτικό σου δανείζω όποτε θες το v-dac!!)

Reaction score
1

Ενδιαφέρον το review caravelle. Ένας από τους λόγους που προτίμησα την st από την stx ήταν ότι μπορούσε να συνδεθεί η κάρτα H6. Δεν την έχω αγοράσει αλλά είναι πολυ πιθανό.

Στην 14η σελίδα του review γράφει για την αλλαγή τελεστικών. Έχω χρησιμοποιήσει τον LME49720 και όχι τους δύο LME49710 σαν buffer και ήμουνα πολύ ευχαριστημένος. Μετά τον καινούριο driver της Asus άρχισαν να με ενοχλούν οι υψηλές συχνότητες όταν άκουγα από ακουστικά. Αφαίρεσα τον LME49720 και στη θέση του έχω OPA827 ενώ I/V έχω OPA627. Το πρόβλημα με τις υψηλές συχνότητες λύθηκε. Αυτό που μου λείπει αυτή τη στιγμή είναι το ιδιαίτερο χρώμα στις χαμηλές συχνότητες των OPA627 στον ήχο των οποίων έχω μάλλον εθιστεί. Έχω παραγγείλει και άλλα OPA627 για να τα χρησιμοποιήσω σαν buffer.

Ένας από τους opamp που θα ήθελα να δοκιμάσω είναι και ο THS4032. Έχει δοκιμάσει κανείς ή έχει διαβάσει αν ο THS4032 μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην Asus χωρίς προβληματα; Από το review δεν κατάλαβα αν τον έχουν χρησιμοποιήσει στην κάρτα ή τον αναφέρουν απλώς σαν έναν πολύ καλό opamp.

Reaction score
11

"Yes, that is the other use for the H6 if you do not want full surround is use it for a dedicated subwoofer output.
When speaking with various companies I always suggest offering user TRUE 2.1 options for users as 2.1 seems to be a very popular configuration.
using high quality stereo speakers but also have the subwoofer for the lower end of the spectrum or for bass reinforcement.
You may see this option on a few cards in the future."

http://www.head-fi.org/forum/thread/414322/xonar-essence-st-sneak-peek/1635?utm_campaign=subscription&utm_source=subscription_immediate&utm_medium=email#post_6810395

D

deleted user 10898

Guest
μα καλα της κανουν τετοιο ριβιου και οταν φτασει η ωρα με τα καλυτερα προιοντα την βαζουν στην 4η κατηγορια? Class D? εγω εαν ημουν ο καραβελ θα τους εστελνα μαιλ διαμαρτυριας...

Reaction score
11
Απάντηση: Re: ASUS ESSENCE ST

μα καλα της κανουν τετοιο ριβιου και οταν φτασει η ωρα με τα καλυτερα προιοντα την βαζουν στην 4η κατηγορια? Class D? εγω εαν ημουν ο καραβελ θα τους εστελνα μαιλ διαμαρτυριας...
Nαι! ναι! Αμέσως!

(Σε ποιους να στείλω; Για πιο λόγο; Τι να λέει; Αν ήμουν ο vet θα 'μολογούσα τάχιστα!).

Reaction score
1

Εντυπώσεις από τους καινούριους drivers;

Αυτά που παρατήρησα εγώ είναι:
1. Σταμάτησε ένας ενοχλητικός θόρυβος όταν άλλαζες από ηχεία σε ακουστικά.
2. Στο ASIO μπορείς να αλλάξεις bit depth και latency
3. Στον ήχο δεν έχει αλλάξει κάτι.
4. Στο wasapi αλλάζει η ένταση από το Xonar Audio Center. Δεν το πολυχρησιμοποιούσα αλλά μου φαίνεται ότι με τους παλιούς drivers δεν μπορούσες.

Reaction score
11

Εντυπώσεις από τους καινούριους drivers;

Αυτά που παρατήρησα εγώ είναι:
1. Σταμάτησε ένας ενοχλητικός θόρυβος όταν άλλαζες από ηχεία σε ακουστικά.
2. Στο ASIO μπορείς να αλλάξεις bit depth και latency
3. Στον ήχο δεν έχει αλλάξει κάτι.
4. Στο wasapi αλλάζει η ένταση από το Xonar Audio Center. Δεν το πολυχρησιμοποιούσα αλλά μου φαίνεται ότι με τους παλιούς drivers δεν μπορούσες.
Συγκρίνω με τους αμέσως προηγούμενους "beta".

1)Λογικά δεν γίνεται γιατί λειτουργεί ρελέ. Ο θόρυβος ακούγεται και αν πλησιάσεις κοντά στην κάρτα, χωρίς ακουστικά, από το σώμα της κάρτας.

2)Άλλαζε και πριν.

3)Συμφωνώ αν και αφήνονται κάποια υπονοούμενα στο "head hifi".

4)Αν σου λειτουργεί η ένταση δεν είσαι bit perfect(;). Σε μένα δεν λειτουργεί, παίζοντας με ASIO, XP και FOOBAR, όπως και με τους "beta".

Reaction score
1

Το είχα ξαναγράψει παλιότερα. Θόρυβος που ακουγόταν από τα ακουστικά και τα ηχεία και όχι ο θόρυβος της κάρτας.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88