Atmos speakers...


Μηνύματα
206
Reaction score
221
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σας θα ήθελα ηχεία atmos για καλύτερη αίσθηση και ποιότητα ήχου στις ταινίες τις οποίες βλέπω,και φυσικά για να ακούω μουσική,και για μια μικρή αναβάθμιση αν φυσικά δεν ξεφύγω σε υπερβολικό κόστος!!!Ποιόν ενισχυτή θα πρέπει να επιλέξω??????????Τα υπάρχων ηχεία που προανέφερα θα μπορώ να τα χρησιμοποιήσω????
Σας ευχαριστώ πολύ.
Κεντρικό ηχείο και surround υπάρχουν? Με πρόλαβε ο dimifoot
 

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
51.368
Reaction score
125.395
Δες και εντοιχιζόμενα, αν υπάρχει (ή αν μπορεί να μπει) γυψοσανιδούλα στο ταβάνι.

Πχ.


 

Μηνύματα
45
Reaction score
0
Καλησπέρα σας και πάλι. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας B&W 602 S2 για surrounds και B&W LCR6 S2 για κεντρικό,και επειδή ο χώρος είναι ενιαίος είπα μήπως θα μπορούσα λίγο να αναβαθμιστώ μιας και μου αρέσει στον συγκεκριμένο χώρο να βλέπω ταινίες Streaming και ακούγοντας αρκετές ώρες μουσική!!!!Αλλά όπως είδα σε αυτά που με στείλατε για να πάω σε ηχεία Atmos η θα πρέπει να κάνω η γυψοσανίδα, η να κρεμάσω μερικά ακόμη ηχεία στην οροφή με αντίστοιχη γωνία φυσικά,και εννοείται να προβώ σε αγορά άλλου ενισχυτή που υποθέτω οι τιμές θα είναι πολύ υψηλές αν κρίνω από τα ηχεία που μου παρουσιάσατε!!!!!!Δεν γνωρίζω φυσικά,αν κάνοντας όλα τα προαναφερόμενα η διαφορά θα είναι τόσο μεγάλη γιατί δεν έχω ακούσει ποτέ Real ένα τέτοιο σύστημα ήχου!!!!!Υπάρχει κάποιο κατάστημα στην Αθήνα,γιατί εδώ θεσσαλονική δεν έχω βρει κάτι,που θα μπορούσα να ακούσω κάτι ανάλογο,και να επιλέξω κάποια ζευγάρια ηχείων,αξιοποιώντας φυσικά και τα ηχεία που έχω.!!!!
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ να είστε όλοι καλά!!!
 

Μηνύματα
135
Reaction score
126
Καλησπέρα παίδες.

Συγχωρέστε αρχικα τη νουμπίστικη ερώτηση.

Θα προβώ σε αγορά ενός ζεύγους ηχείων atmos, μιας και δε βρισκω μεταχειρισμένα.

Λόγω κόστους αναγκαστικα πηγαίνω στα Dali Alteco C-1.

Ομως, τα ηχεία αυτά εινια 6 Ohm. Ο ενισχυτής μου θα δουλεύει στα 8 Οhm, γιατί ολα τα υπόλοιπα ειναι 8. (εκτός και να με καποιο τρόπο το καταλαβαίνει αυτόματα!)

Θα εχω προβλημα;
 



Μηνύματα
354
Reaction score
137
Καλημερα διάβαζα το συγκεκριμένο θέμα με τον φίλο που έχει όλα τους τα ηχεία 8 ohm και θα βάλει ένα ζευγάρι οροφής 6ohm , εμενα είναι ακριβώς το αντίθετο όλα τα ηχεία μου είναι 6 ohm ο ενισχυτής denon 3700 ρυθμισμένος στα 6ohm αλλά τα phantom ηχεία e50 που θέλω να βάλω είναι 8ohm, θα έχω θέμα ;Τα ηχεία θα παίζουν όπως πρέπει θα χάνω κάπου; Πχ σε κάποια συχνότητα μήπως δε παίζουν τόσο δυνατά ;
Επίσης ζήτησα από dali να μου στείλει ohm graph να δω τι γίνετε.Είναι τα μόνα μικρά οροφής που ας πουμε δένουν με τα υπόλοιπα γι αυτό το ψάχνω τόσο.
 


Μηνύματα
354
Reaction score
137
Η απόδοση θα είναι όπως πρέπει;η σε κάποιες συχνότητες δε θα αποδίδει όπως πρέπει . Η αυτή η ερώτηση είναι άτοπη ; Κάθε ηχείο συμπεριφέρεται διαφορετικά και ας είναι 8 ohm μπορεί να κατεβαίνει μέχρι 5 πχ οποτε είμαι καλυμμένος έχοντας τον ενισχυτή στα 6 ohm?μολις μου στείλουν το γράφημα θα ανεβάσω να το δούμε .
 



Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.588
Μηνύματα
2.866.556
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top