AZbox HD Elite ... under hard test...

Reaction score
0
Νομιζω πρέπει να γίνει ενα νεο Thread που θα περιέχει τις εξελίξεις σχετικα με το CCCam gia to ΑΖΒοx HD για να μπορεί ο καθένας να εκθέτει τα προβλήματα που παρουσιάζονται, τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κανει...

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: Re: AZbox HD Elite ... under hard test...

Νομιζω πρέπει να γίνει ενα νεο Thread που θα περιέχει τις εξελίξεις σχετικα με το CCCam gia to ΑΖΒοx HD για να μπορεί ο καθένας να εκθέτει τα προβλήματα που παρουσιάζονται, τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κανει...
θα το δούμε Αντρέα, κάτσε να ερθουν και οι αλλοι δεκτες...
Προς το παρόν εξυπηρετούμαστε απο εδώ...

Reaction score
7.275
Μολις παρατήρησα οτι έβγαλαν CCcam για τον AZbox HD..!!! :o
Δείτε εδώ: http://www.azboxworld.com/index.php?page=Thread&threadID=6750
η εκδοση αυτη υποστηριζει μια γραμμη μονο και δεν ειναι καθολου σταθερη ομως σε μερικες μερες θα βγει νεα βερσιον πολυ πιο σταθερη η οποια θα υποστηριζει μεχρι 10 γραμμες

Reaction score
0
To καλό είναι οτι θα υποστηριχθεί και ο AZBox HD!!!Τα άλλα θα έρθουν σιγά σιγά, τις δυνατότητες τις έχει ο AZBox και το CCCam για τον AZBox HD σε λίγο καιρό θα γίνει τέλειο!!!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: AZbox HD Elite ... under hard test...

θα το δούμε Αντρέα, κάτσε να ερθουν και οι αλλοι δεκτες...
Προς το παρόν εξυπηρετούμαστε απο εδώ...

ΟΚ Πανο!!Έχεις δίκιο, βλακεία σκέψη, πολύ νωρίς είναι...

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: AZbox HD Elite ... under hard test...

δουλευει το cccam, αλλα με προβληματακια...

περιμένουμε και την επόμενη εκδοση...:109:

Reaction score
0

Καλησπέρα σε όλους,
Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει stream με vlc στο Azbox???
Όσο και να το προσπάθησα δε δούλεψε. Είναι η μόνη λύση μέχρι να έρθει η υποστήριξη Ελληνικών υπότιτλων.
Να φταίει το router μου άραγε???

Reaction score
0
Πάνο, το δευτερο tuner του είναι όντως DVB T2 ή όχι??Γιατί στο επίσημο site έχω δει οτι είναι DVB T απλώς....

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: Re: AZbox HD Elite ... under hard test...

Πάνο, το δευτερο tuner του είναι όντως DVB T2 ή όχι??Γιατί στο επίσημο site έχω δει οτι είναι DVB T απλώς....
αυτα τα χαρακτηριστικα που εδιναν είναι :

Smart Tuner Support

DVB-S2/S; DVB-T2/T
DVB-C2/C; ISDB-T

Τωρα εαν αποφασισαν να μην δωσουν DVB-T2 δεν το ξερω, θα ρωτησουμε..

Reaction score
0

παιδια γεια σας μου εβγαλε ενα προβλημα ο δεκτης ενω κανει loading μενει εκει και δεν προχωραει να μπει στα καναλια με το σημα azbox στην οθονη κολλημενω.εχω κανει επανεκκινηση τον εχω σβησει απο πισω απο το διακοπτακι τα ιδια κανει boot και μενει εκαι δεν προχωραει.ειχα περασει την τελευταια αναβαθμιση αλλα δουλευε τωρα μου εβγαλε αυτο.τι μπορω να κανω?

Reaction score
7.275
φορτωσε σε 1 usb stick το firmeware που θελεις κλεισε τον δεκτη απο τον διακοπτη, βαλε το στικακι και ανοιξε τον θα σου βγαλει μια σελιδα με επιλογες, πας στην επιλογη format application area πατας οκ αφου σβισει ο δεκτης αυτα που πρεπει πας στην επιλογη download FW επιλεγεις usb και ξαναπατας οκ περιμενεις να φορτωσει το fw και να κανει reboot o δεκτης

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

επίσης επειδη το παρουσίασε και σε εναν αλλο φίλο, κλειστον και αστο κλειστό για 10 λεπτά...

Μετά ανοιξε το και εαν σου κάνει τα ιδια προχώρα στην λύση του φιλου nakata, ειδε άλλως αν προχωρησει κανονικά, τότε κάνε επανεγκαταστση απο το update την τελευταια εκδοση...

Reaction score
0

Αν δεν πιάσουν το παραπάνω κόλπα και δεν μπορείς να μπεις στο boot menu, τότε κλείστο και ανοιξέ το πάλι και μόλις γράψει στην οθόνη του: Checking ... τότε πάτα το κουμπί ΟΚ πολλές φορές και θα σε βγάλει στο Boot Menu.

Reaction score
0

ενταξει παιδια ευχαριστω δουλεψε με την προηγουμενη εκδοση

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

παιδια η τελευται εκδοση εχει πολλά Bugs και ειδικότερα με την εικόνα, γιατι αλλάξανε τους drivers για τα γραφικά του chip.

οσοι εχετε πρόβλημα καλο θα ηταν να γυρισετε στην 2032 ώσπου να βγαλουν νεωτερη...

Reaction score
7.275
Πανο αν ξανακανεις εγκατασταση του FW μεσω ιντερνετ χωρις να κανεις factory reset κατα παραξενο τροπο τα περισοτερα bugs διορθωνονται , αυτο τουλαχιστον συνεβει σε μενα.

Reaction score
0
καλημερα, εχω το premium κανα 2 μηνες ολα καλα μεχρι εχτες, συνδεσα ps3 σε αλλη hdmi ( η τηλεοραση ειναι philips 42 1080p) και χαλασε η εικονα του δεκτη, παιζει την εικονα σα να ειναι cartoon εκανα επαναφορα ρυμθισεων αλλα τιποτα. το ιδιο ειχα παθει και μ ενα hivion που ειχα αλλα δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι εφτεγε το ps3. Υπαρχει καμοια ιδεα για το τι μπορει να εχει συμβει?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.628
Members
38.473
Νεότερο μέλος
nickger