Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
απο οτι λενε θα φτιάξουν drivers για την δυνατότητα να βαλεις usb wifi στον elite...Υπάρχει περίπτωση στον Elite (αν χρειαστεί κάποια στιγμή) να μπορέσουμε να συνδέσουμε usb-stick wifi? Υποστηρίζεται?
Καλημέρα,μιλωντας καθαρα με γνωσεις υπολογιστη και μονο....
θεωρω αδυνατο να το υποστηριξει, εκτος και αν μεσω linux βρεις drivers....
τα περισσοτερα υsb devices εχουν build-in drivers αλλα ειναι για windows οποτε μαλλον απιθανο να τα βρει ο δεκτης...χωρις παρεμβαση linux
Τα Neet cable δεν τα εχω ξανακουσει στην ζωη μου, αλλα ψαχνοντας λιγο στο net βρηκα οτι υποστηριζουν την τελευταια εκδοση του hdmi (1.3b) οπως επισης και αναλυση μεγαλυτερη απο την 1080p (1440p - 1600p). Οποτε μια που υπαρχει στα χερια σου να το χρησιμοποιησεις. Γνωμη μου φυσικα.Έχω ένα Neet Cable 2m HDMI 1.3b με επιχρυσωμένες συνδέσεις 24k...Θα επειδή το χα πάρει για να το χω αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα, θα έχω καλή εικόνα?Τα έχει ακούσει κανένας τα Neet Cables??
Το irdeto ακόμα δεν δουλεύει σωστά στο card reader του, αλλά και με τα irdeto cam ο δέκτης έχει διάφορα προβλήματα.... Σε εμένα (αλλά και σε άλλους) μόνο με την irdeto κάρτα σε dragon cam έπαιξε σωστά...Τελικα με την εκδοση 2032 και με καρτα της NOVA δεν ανοιγει κανενα καναλι. Την καρτα την βλεπει κανονικα αλλα black screen. Επισης δεν χρησιμοποιω καθολου cam αλλα μεσω του card reader. Οποτε ο δεκτης μπορει να παιξει την καρτα και να ανοιξει τα καναλια ή κακος τον αγορασαμε;
Οδηγός δε νομίζω οτι χρειάζεται, τον έχει φίλος άσχετος με το "άθλημα" και τα έβγαλε πέρα μόνος του. Τώρα όσον αφορά οδηγό για cam-emu κλπ, θα βρεις τα περισσότερα στο azboxworld.comΒρε παιδιά ,...για εμάς που είμαστε asxetoi τελείως με το άθλημα, μήπως θα μπορούσε κανείς -που τον κατέχει και κατέχει το θέμα - να postarei κανέναν οδηγό ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ, για τον AZbox HD ,ώστε όοοοόταν με το καλό μας έρθει ο PREMIUM να μπορέσουμε να βγάλουμε καμιά άκρη.
Περιμένουμε που περιμένουμε έναν μήνα τώρα, μην καθόμαστε και ...τσάμπα!!!
**λέω εγώ τώρα!!!
***έχει ...διαφορά από τον elite;
Ευχαριστω για την απάντηση!Οδηγός δε νομίζω οτι χρειάζεται, τον έχει φίλος άσχετος με το "άθλημα" και τα έβγαλε πέρα μόνος του. Τώρα όσον αφορά οδηγό για cam-emu κλπ, θα βρεις τα περισσότερα στο azboxworld.com
Οι διαφορές που έχουν είναι:
- Διαφορετικό remote. Το remote του Premium είναι μεγαλύτερο και φαίνεται (απο τις φωτο τουλάχιστον) καλύτερο ποιοτικά.
- Ο premium παίρνει εσωτερικό δίσκο SATA ενώ ο Elite όχι.
- Ο Elite έχει ενσωματωμένο τροφοδοτικό, ο Premium έχει εξωτερικό.
- Ο Premium έχει WiFi ενώ ο Elite δεν έχει.
Δεν υπάρχει καμμια απολύτως διαφορά όσον αφορά το software του Elite με τον Premium. Απλώς εχει ενεργοποιημένο το WiFi και τον εσωτερικό σκληρό.Ευχαριστω για την απάντηση!
Για το αν υπάρχει διαφορά στο σετάρισμα εννοούσα, μιας και στην αρχή του thread ο Πάνος αναφέρει για τον ELITE.
Για το αν υπάρχει κάτι διαφορετικό στον PREMIUM σε σχέση με τον ELITE στο σετάρισμα, στο ψάξιμο καναλιών , στις ρυθμίσεις κτλ.
εχεις αφαιρεθει απο την λιστα Αντρέα, μην ανησυχείς...Έχω ζητήσει να αφαιρεθώ απ τη λίστα..Update στη λίστα έχει γίνει γιατι δεν έχω προσέξει..Θα τον πάρω κι εγώ αλλά αργότερα..![]()