- Reaction score
- 0
Επειδη το Boot logo δεν μου αρεσε εβαλα το συνημμενο παρακατω.
P.S Υπαρχει και σε φωτο του Α.Κ αν δωσει αδεια!!!!!!!
Επειδη το Boot logo δεν μου αρεσε εβαλα το συνημμενο παρακατω.
Ωχ Δικιο εχεις.Λοιπον συνδεεσαι με το AZBOX μεσω FTP με Filezilla και πηγαινεις στο φακελλο /MMP/hd/Program/Image/Startup-Simple και κανεις Upload την καινουργια .png εικονα που θελεις σε αντικατασταση της αρχικης που ειναι μεσα στον υποφακελλο Startup-simple καο ολα ok!Δεν βλεπω κανενα συνημμενο και αν μπορεις και πως το εκανες ,thanks:111:
Δυσκολο θα ταν να τους λεγαμε να βαλουν υποστηριξη και για cd+g??![]()
To πρώτο πράγμα που είπα στον Γιαννη Καλεμη να μεταφέρει στους Πορτογάλους που κάνουν το firmware, τωρα που θα συναντηθούν στην Γερμανία στο πλαίσιο της Εκθεσης είναι να φτιάξουν τους Ελληνικούς srt υπότιτλους...Τους Ελληνικούς υπότιτλους να δούμε πόόόότε θα φτιάξουν?
νομιζω οτι το irdeto το παίζει απ'ευθείας απο τo ενσωματωμένο card reader χωρίς cam... δλδ. την κάρτα της NOVA...Α, να μην ξεχάσω....
Σχετικά με τα cam και την συγεργασία του Azbox HD με αυτά, επιβεβαίωσα και από ξένα φόρουμ ότι:
1) Το diablo cam ... ΔΕΝ παίζει.... ο δέκτης το βλέπει, μπαίνει στα μενού του cam ,αλλά μέχρι εκεί... αποκωδικοποίηση τίποτα.!!!
2) Irdeto cam.... Τα μεν μπλε (v1.06) ΔΕΝ τα θέλει.... , τα δε μωβ (v.1.11) τα βλέπει όποτε θέλει...(και μόνο για ecm, για update της κάρτας ούτε λόγος...)
Εγώ κατάφερα να κάνω update την κάρτα του Euro1080 (Irdeto ACS 5.0) και να παίξει, "ξεθάβωντας" το παλιό μου dragon cam....
Με το dragon ο δέκτης συνεργάζεται μια χαρά..!!
πάντως είπανε για τον Ιούνιο-Ιούλιο το final firmware... για να δούμε...Καλημερα στην παρεα του AZBOX PREMIUM HD .Ελληνικη υποτιτλοι εξακολουθη να μην βλεπη.Οταν το κλεινω απο το τηλεκοντρολ ναι μεν μαυριζη η οθονη αλλα εξακολουθη να στελνη σημα , απλα χωρις εικονα.Απο την οπτικη ινα δεν βγαζει ηχο DTS και 5+1 αλλα μονο stereo.Οι αλλαγες αφορουν νομιζω περισσοτερο το δικτυο.Και εχει ο θεος!!!!!ΥΠΟΜΟΝΗ
Όχι (τουλάχιστον στην περίπτωσή μου)...:116:νομιζω οτι το irdeto το παίζει απ'ευθείας απο τo ενσωματωμένο card reader χωρίς cam... δλδ. την κάρτα της NOVA...
Παπαρια μαντολες που λενε και τα παπαγαλακια το παιρνω πισω αυτο με την εικονα , τα χρωματα τρελλαθηκαν...........χιχιχιχι:141::111:Eφτιαξε αρκετα η ποιοτητα στα sd αλλα χαλασαν τα χρωματα :101:γαμωτο ..............