AZbox HD Elite ... under hard test...

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: AZbox HD Elite ... under hard test...

http://www.azbox.hellfirenet.de/forum/index.php:203: We think the Azbox HD was and is unfortunately a big wash-out...
Γνωριζει καποιος κατι περισσότερο ?
η επίσημη απάντηση της AZBox...

--------------------------------- SOME CONSIDERATIONS:---------------------------------------------
1) We have planned with this release launch fixes for RGB, 4.2.2. HD contents, HE-AAC audio, however for this we need switch completely SIGMA driver, at moment we need some more time to test this new driver carefully.
We are very hard to make it work correctly on next days.

2) TWIN TUNER DVB-S2, during last days we have seen a lot of bad information on web about twin tuner support. Azbox can PLENITY support two DVB-S2 tuners at same time. However we are rush to make receiver working more stable, recording and timeshift and PVR perfect working before finishing implementing DVB-S2 twin tuner.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

H 2032 επίσημα πλέον για download και αναβαθμιση μέσω του AZBox, απο το Internet....

Reaction score
0

εγώ γιατί είδα αυτό τώρα?

We are sorry, but AzBox HD Developer Corner is closed now!

Opensat is unable to give more support, their own firmware has much bugs and they work too often on very insignificant firmware problems!

Also the used chip (smp8634) is unable to handle two tuners coincident!

We think the Azbox HD was and is unfortunately a big wash-out...

have a good time..

από
http://www.azbox.hellfirenet.de/forum/index.php

Reaction score
7.148
Re: Απάντηση: POWER BUY, μαζική αγορά δορυφορικών δεκτών AZ-BOX HD

Opensat is unable to give more support, their own firmware has much bugs and they work too often on very insignificant firmware problems!

have a good time..
Οπως φαινεται αρχισαν οι εξαγορες

Reaction score
7.148
αυτο εδω κυκλοφορησε σε αρκετα ξενα site την επομενη μερα

Regarding one " AzBox HD Developer Forum " , they announced that they are stopping support. Just to clear something , that Community didnt developed nothing until now, and that board is closed by Dream Multimedia guy's, as they payed some money to boys which was owner of Board.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: AZbox HD Elite ... under hard test...

have a good time..

από
http://www.azbox.hellfirenet.de/forum/index.php

Τώρα αυτό πόση δόση αλήθειας έχει;

Υπάρχει πιθανότητα να ..... μείνουμε από υποστήριξη - βελτίωση;

ή είναι απλά ... κάτι που δεν .... το ξέρει κανένας.... και .... κτλ...κτλ!

καλημέρα!

Reaction score
0

Φίλε Μπάμπη είμαι σίγουρος πως μέσα στον Ιούνιο θα βγει ένα σταθερό firmware με το οποίο θα δουλεύουν & τα 2 tuner. Επίσης είμαι σίγουρος πως θα παίξει Ελληνικούς υπότιτλους και πως θα τρέξει και cccam χωρίς προβλήματα. Τέλος είμαι σίγουρος πως θα βελτιωθεί η ποιότητα της εικόνας.
Εκεί σταματάνε οι απαιτήσεις μου από το δέκτη.
Κάποιοι πιο "ανήσυχοι" που θέλουν τα καλούδια του enigma 2 ίσως πρέπει να προτιμήσουν τον dreambox 800 που όμως κάνει τα διπλάσια χρήματα ή τον 8000 που κάνει τα 4πλάσια+.

Reaction score
20.244

Έχω μια απορία ως προς την υποστήριξη του 4:2:2 color space. Έχει δοκιμάσει κάποιος (ο ίδιος, όχι άκουσα μου είπαν) τον δέκτη σε κανάλι DVB-S2, 4:2:2 ΚΑΙ υψηλής ευκρίνειας, όπως για παράδειγμα το feed για τον διαγωνισμό της Eurovision στον Eutelsat W1 (κατά πάσα πιθανότητα θα δουλεύει και σήμερα, ίσως και με ακριβώς τα ίδια στοιχεία, συχνότητα 11100, πόλωση Η, SR 19200); Γιατί κάπου διάβασα ότι ναι μεν δουλεύει ο δέκτης σε μεταδόσεις σε 4:2:2, αλλά όχι σε HD...

TIA.

Edit. Τώρα μόλις πρόσεξα την απάντηση της AZ Box στο μήνυμα Πάνου, πιο πάνω. Με βάση αυτή μάλλον δεν πρέπει να δουλεύει (μέχρι να βγει το fix) σε HD και 4:2:2. Αν μπορούσε κάποιος ας το επιβεβαίωνε πάντως...

Reaction score
6
Λοιπόν, έχω διάφορες ερωτήσεις καθώς είμαι άσχετος με το χώρο:
1) Έχω αυτή τη στιγμή έναν hivion 9191 στον οποίο βλέπω nova μέσω μιας κάρτας που έχει πάνω ένα ethernet input (ή κάτι που μοιάζει με ethernet) στο οποίο συνδέεται ένα καλώδιο που πηγαίνει στην κεραία στην ταράτσα. Το έχει εγκαταστήσει τεχνικός για να μπορώ να δω nova και στο σαλόνι (υπάρχει ήδη στο υπνοδωμάτιο). Αυτή η κάρτα, μπορεί να μου πει κάποιος υπεύθυνα αν θα μπαίνει στο azbox, αν θα μπορέσω να δω nova χωρίς δυσκολίες και πολλές ρυθμίσεις (καθότι άσχετος) και αν θα έχω καλύτερη ποιότητα εικόνας;
2) Ο premium συνδέεται ασύρματα στο internet; Έχει καλή εμβέλεια; Γιατί το router μου είναι αρκετά δωμάτια παραδίπλα...
3) Στον browser πώς πληκτρολογείς διευθύνσεις με το τηλεκοντρόλ;
4) Μπορείς να συνδέσεις συσκευές που δουλεύουν σε linux και να τις αναγνωρίσει κατευθείαν, πχ ένα ασύρματο πληκτρολόγιο;
5) Από ό,τι κατάλαβα μπορείς να παίζεις αρχεία βίντεο σε ένα λάπτοπ και να τα στέλνεις ασύρματα στο azbox. Αυτό γίνεται και σε λάπτοπ με λίνουξ ή μόνο σε σ-βίστα;

Reaction score
0

Έχω μια απορία ως προς την υποστήριξη του 4:2:2 color space. Έχει δοκιμάσει κάποιος (ο ίδιος, όχι άκουσα μου είπαν) τον δέκτη σε κανάλι DVB-S2, 4:2:2 ΚΑΙ υψηλής ευκρίνειας, όπως για παράδειγμα το feed για τον διαγωνισμό της Eurovision στον Eutelsat W1 (κατά πάσα πιθανότητα θα δουλεύει και σήμερα, ίσως και με ακριβώς τα ίδια στοιχεία, συχνότητα 11100, πόλωση Η, SR 19200); Γιατί κάπου διάβασα ότι ναι μεν δουλεύει ο δέκτης σε μεταδόσεις σε 4:2:2, αλλά όχι σε HD...

TIA.

Edit. Τώρα μόλις πρόσεξα την απάντηση της AZ Box στο μήνυμα Πάνου, πιο πάνω. Με βάση αυτή μάλλον δεν πρέπει να δουλεύει (μέχρι να βγει το fix) σε HD και 4:2:2. Αν μπορούσε κάποιος ας το επιβεβαίωνε πάντως...
επισης στην συχνοτητα που γραφεις δεν εχω σημα με πιατο 1,80

Φιλε Sotos65 το εχω δοκιμασει σε κανάλι DVB-S2, 4:2:2 ΗD και δεν το ανοιγει

Reaction score
1

Καλημερα ...
Χμμμ Επανερχομαι με τα απλα .. Παιδια εχει καταφερει καποιος απο σας να βλεπει ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ EPG στα ελληνικα σε καναλια του μπουκετου της Nova ??? και αν αναι με ποιο τροπο ?? , διοτι εγω μεχρι τωρα δεν μπορεσα με κανενα firmware να δω αναλυτικο EPG παρα μονο μια φορα στα Αγγλικα ... (μονο οι τιτλοι φαινονται)

Ευχαριστω

Reaction score
0

Καλημερα
εγω βλεπω το EPG στα ελληνικα, δεν μπορω να θυμιθω τι εκανα και αλαξε απο αγγλικα σε ελλινικα, αλλα ακομα δεν εχω καταφερει να δω NOVA, original καρτα, και χωρις module

Reaction score
6

TIA.

Εγώ δοκίμασα να παίξω εγγραφή σε .ts από HD Feed (το κλιπάκι που έχω ανεβάσει στο HD Dowloads από τον ηιμτελικό του μπάσκετ , mpeg-2 4:2:2 με 59.5Mbps video bitrate και mpeg-2 ήχο) από usb2 stick και ο δέκτης κόλλησε σε μαύρη οθόνη, προσπαθώντας... Επανήλθε μετά από λίγο και αφού πάτησα ότι κουμπί exit , back κλπ υπήρχε στο remote...
Όπως αναφέρει και η AZbox , ακόμα δεν υποστηρίζει HD mpeg-2 4:2:2, δεν ξέρω όμως όταν του δώσουν την υποστήριξη πως θα τα καταφέρνει και σε τόσο μεγάλα bitrate....θα δείξει....

Reaction score
1

Καλημερα
εγω βλεπω το EPG στα ελληνικα, δεν μπορω να θυμιθω τι εκανα και αλαξε απο αγγλικα σε ελλινικα, αλλα ακομα δεν εχω καταφερει να δω NOVA, original καρτα, και χωρις module
Αν εννοεις τους τιτλους του EPG ( ελληνικα) , ετσι τα βλεπω και εγω ...
Απλως εννοω την δευτερη σελιδα στο EPG καθε προγραμματος που δειχνει μια εκτεταμενη περιληψη για το συγκεκριμμενο προγραμμα ...
Αυτη δεν μου εμφανιζεται καθολου στα ελληνικα... ;-(
(αραγε καποιος αλλος φιλος που εχει δυνατοτητα πληρους ληψης EPG μπορει να δωσει τα φωτα του ?? Τhanks.Ι.Α.)

Reaction score
0

για βοηθησε λιγο. πως πας στη περιληψη ποια μαγικα κουμπακια πατας γιατι οτι και να πατισα ειναι στα ελληνικα.
καταλαθως εκανα τον δεκτη να δει τη καρτα NOVA χωρις μοντουλα, ανοιγει ολα τα καναλια

Reaction score
0
Re: Απάντηση: AZbox HD Elite ... under hard test...

#
καταλαθως εκανα τον δεκτη να δει τη καρτα NOVA χωρις μοντουλα, ανοιγει ολα τα καναλια
εγω το παλευω αλλα δε το χω καταφερει ακομα! τι ακριβως εκανες?

Reaction score
0

Εσβησα ολα τα plugins (openxcas, openxcas2) και μετα του περασα μονο το openxcas --> multicas15d ενω ειχα μεσα την καρτα

Reaction score
1

για βοηθησε λιγο. πως πας στη περιληψη ποια μαγικα κουμπακια πατας γιατι οτι και να πατισα ειναι στα ελληνικα.
Πατας μια φορα το info και εμφανιζεται ο τιτλος του προγραμματος.
Αν ξαναπατησεις στην συνεχεια δευτερη φορα το info εμφανιζει μια
περiληψη του προγραμματος ...Εεεε αυτην δεν μου την εμφανιζει στα καναλια της Nova , σε αντιθεση με ξενογλωσσα καναλια ...

Thanks

Reaction score
0

Ετσι την πατησα και εγω.
Οσο και αν το εψαξα με το EPG δεν καταφερα τιποτα για την ακατανομαστη

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.413
Members
38.453
Νεότερο μέλος
Xatzisjim