Barista Corner

melina

Cargo 200
Reaction score
44.674
Την οποία θερμική καράφα τη βρίσκω μισή τιμή στο site των Ολλανδών, και με χωρίς μεταφορικά! Αν δεν κάνω λάθος γιατί ψάχνω από το κινητό τώρα.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.453
Δεν στέλνουν. Δεν έχει καν επιλογή για αποστολές εκτός χώρας. Σε κανένα site της Sage στην Ευρώπη. Έψαχνα και εγώ τότε αλλά......

Η απάντηση των Αυστραλών ήταν να μιλήσω με τον τοπικό εκπρόσωπο.

melina

Cargo 200
Reaction score
44.674

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
101.610
Ναι ρε φίλε, πρέπει να δω όμως πόσο έρχεται εδώ με μεταφορικά και πιθανά beautiful tarrifs.
:roflmao:
Από το ίδιο σάιτ

Glass Carafe SP0024319 - OEM Breville - eReplacementParts.com — Mozilla Firefox.png

Edit: στο checkout δεν δίνει την Ελλάδα ως επιλογή :(

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
96.438
Οι εκτός Ευρώπης διαθέσιμες επιλογές θα έρθουν σε τιμή που πλησιάζει το 100άρικο. Είναι προτιμότερο να ψάξεις για μεταχειρισμένη για να χρησιμοποιήσεις την καράφα και να έχεις την υπόλοιπη για ανταλλακτικά.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
39.514
Εμένα μου συνέβη πριν πολλά χρόνια το ανάποδο, κάηκε η καφετιέρα γαλλικού (ήταν πάνω στο μάτι της κουζίνας, τα κατάφερε η κουνιάδα μου) και μας έμεινε η κανάτα -θερμος αμανατι

melina

Cargo 200
Reaction score
44.674
Και που λέτε, προχθές ραγίζει η γυάλινη κανάτα μ κάπου στον πάτο και δεν κρατάει τον καφέ, άχρηστη η κανάτα.

Εν τω μεταξύ, μετά την αγορά τότε, υπάρχει τοπική εταιρεία που αντιπροσωπεύει τις συσκευές της sage εδώ, με site .gr και όλα τα καλά.

Στέλνω mail για ανταλλακτικό καθώς δεν το βλέπω ούτε στο site τους αλλά ούτε κι έξω.

Λαμβάνω απάντηση ότι έχει καταργηθεί το μοντέλο με τη γυάλινη καράφα (πριν ένα χρόνο περίπου λένε) οπότε δεν υπάρχει διαθέσιμο ανταλλακτικό η γυάλινη καράφα (!) αλλά μόνο μια άλλη που είναι με διπλά τοιχώματα, θερμική τη λένε, και την οποία την πουλάνε €190!!!!

Στο πρώτο παράπονο μου πρότειναν έκπτωση 10% :biggrin:

Συσκευή που σταμάτησαν να κυκλοφορούν, βασικά την κανάτα σταμάτησαν - η συσκευή παραμένει ίδια, και ένα χρόνο μετά δεν έχουν ανταλλακτικά. Για ζωτικό εξάρτημα καθώς χωρίς αυτό δεν δουλεύει η μηχανή (όπως πρέπει).

Απογοήτευση από την εταιρεία, πανάκριβη μηχανή να παροπλίζεται γιατί έτσι.
Πότε ξανά sage για μένα, και εσείς είστε ενημερωμένοι πλέον.

ΥΓ θα τη μαιμουδιασω για να μπαινει μια οποιαδήποτε κανάτα από κάτω να στάζει ο καφές από το φίλτρο μέχρι να τη σιχαθώ τελείως και να πάω να πάρω μια άλλη που δεν θα κλαίω τα λεφτά μου. 🤬

Να είναι πάντα καλά ο συνφορουμίτης @alexis που μου έστειλε το λινκ σε ένα service center στη Γερμανία και βρήκα άκρη. €29 η κανάτα. Και super eshop που στέλνει και Ελλάδα και αναγνωρίζει το ΑΦΜ και αγοράζεις και χωρίς ΦΠΑ (ως ενδοκοινοτική επαγγελματική συναλλαγή) και πληρώνεις αν θες από το λογαριασμό σου στο Amazon. Μιλάμε για Θεούληδες!
Προφανώς αγόρασα δύο (2) κομμάτια :biggrin:

Αλεξη θα πίνω καφέ στην υγειά σου για πολλά πολλά χρόνια :drinks:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.539
Members
38.459
Νεότερο μέλος
the saint