Bazinga... Hypex για τα Orion

Reaction score
2.566
Λοιπόν, πριν λίγο ήρθε ο Δημήτρης από δω με τη μέτρικ...βασικά ακούσαμε αρκετά με τη δική μου πηγή, δηλαδή pc, foobar, hiface2, buffalo II και μετά με mac,amarra, metric τα ίδια κομμάτια...
Δεν θα αναφερθώ σε απόδοση και τυχόν διαφορές κτλ, το ρεσουμέ και αυτό που βασικά ήθελα να δω -και είδα- είναι ότι οι hypex οδηγούνται πλέον άριστα και όπως είμαι τώρα μετά την αλλαγή της αντίστασης εισόδου στο κρος, δεν χρειάζομαι πιο δυνατή πηγή. Δεν υπάρχει να κερδηθεί κάτι ακόμα δηλαδή...μια χαρά! Aύριο αρχίζει και επίσημα ο εγκλεισμός τους στα κουτιά μαζί με το κρος...όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα...:smoke:

Last edited:

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.628
Πολύ ωραία τα νέα ενισχυτικά, super ήχος και είχαν και ωραία λαμπάκια! Θέλω τέσσερις για το επόμενο πρότζεκτ μου. Σταθερή αξία οι ωριωνες. Κοντραραμε και τα μακ ντακ πισια κλπ αλλά οι διάφορες ήταν σε επίπεδο αλλαγής καλωδίου, τουλάχιστον για μένα που δεν είμαι εξοικειωμένος με τον ήχο του Άλεξ. Δεν τον βλέπω πάντως για μέτρικ τον Άλεξ, ούτε να ρυθμίσει με το touchpad την ένταση της μετρικ από το μακ δεν μπορουσε, που να του 'δινα να τη χειριστεί και από το iPad...Άλεξ κανένα πικαπι πάρε, είναι πιο απλό. :boast::acute:

Reaction score
2.566
Δεν τα ξέρω εγώ αυτά τα ματ, μαπ πως τα λεν...:headbang: :dance2:

Η αλήθεια είναι και με τα 2 σεταπ ο ήχος κυμαίνεται νομίζω σε πολύ καλά επίπεδα...λίγο πιο ανοιχτές οι μεσσαίες με την μέτρικ απλά, λόγω του κλασσικού σχετικά laidback χαρακτήρα του βουβαλιού...και ίσως και λίιιιγο πιο απόλυτη στην τοποθέτηση των ειδώλων στον χώρο, αλλά δεν είμαι και σίγουρος...ούτως ή άλλως δεν ήταν αυτός ο σκοπός της επίσκεψης και αν μη τι άλλο έχει τόσα να παίξεις που καιρό να έχεις και....

Last edited:

Reaction score
3.347
Μπράβο ρε παιδιά που, ανοίγετε τα μάτια στους υπόλοιπους άρρωστους του φόρουμ.
και πάνω απ όλα η φιλική διάθεση και συνεισφορά του καθένα .
@ ep4nder πρέπει τα ηχεία και το συνολικό σου setup να ζωγραφίζει .

Reaction score
2.566
@ ep4nder πρέπει τα ηχεία και το συνολικό σου setup να ζωγραφίζει .
...όποτε θες στείλε πμ και περνάς ο ίδιος για έναν καφέ να γνωριστούμε από κοντά, και επί ευκαιρίας σχηματίζεις και προσωπική άποψη... :drinks:

Last edited:

Reaction score
2.566
H αλήθεια είναι ότι με χαρά θα φιλοξενούσα κάποια παιδιά ώστε να αποκτήσουν προσωπική άποψη για ανοιχτή μπάφλα, ενεργή πολυενίσχυση, χάυπεξ κλπ γιατί, αν μη τι άλλο, το σίγουρο είναι ότι θα βοηθήσει να ξεκαθαριστούν αρκετά πράγματα και μύθοι που μπορεί να υπάρχουν...

Reaction score
677
H αλήθεια είναι ότι με χαρά θα φιλοξενούσα κάποια παιδιά ώστε να αποκτήσουν προσωπική άποψη για ανοιχτή μπάφλα, ενεργή πολυενίσχυση, χάυπεξ κλπ γιατί, αν μη τι άλλο, το σίγουρο είναι ότι θα βοηθήσει να ξεκαθαριστούν αρκετά πράγματα και μύθοι που μπορεί να υπάρχουν...
Αρκεί να μπορούν να αποδώσουν τα της πολυενίσχυσης στην πολυενίσχυση,τα της ανοιχτής μπάφλας στην ανοικτή μπάφλα,κ.ο.κ.
Αν βρω χρόνο κάποιες από τις φορές που ανεβαίνω,είναι από τα σετάπ που θέλω να ακούσω πολύ πάντως.
Εισιτήριο που κόβουμε;:drinks:

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.596
Αλεξ, αν έφτιαχνες τωρα ηχεια ΟΒ, θα πηγενες ξανα στους Οριωνες, ή σε κατι άλλο?
Στο καινουργιο του LX521 ή σε κατι π.χ. του MJK, Basszilla, Bastanis κ.λ.π.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846
Δεν υπάρχουν πολλοί Linkwitz ;)
Θα έφτιαχνε τα 521
Είναι ψωνάρα......ξέρω που στο λέω,πνευματικό μου παιδί είναι,το έχω παίξει στα γόνατα μου :roflmao:

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.596
Δεν υπάρχουν πολλοί Linkwitz ;)
Θα έφτιαχνε τα 521
Είναι ψωνάρα......ξέρω που στο λέω,πνευματικό μου παιδί είναι,το έχω παίξει στα γόνατα μου :roflmao:
χαχαχαχα καλο!!!
Εσυ όμως δεν ΟΒ............

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846
Εγώ επέλεξα W(ide)B :D
Ήταν καθαρά θέμα κόστους.
Εγώ έχω να θρέψω και 2 στόματα,αυτός είναι κοπρόσκυλο (Ακόμα)

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.596
!!!! οποτε δευτερη ερωτηση.............. Αν εφτιαχνε τωρα.............LX521 η κατι σε φιλοσοφια Grimm????

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846
Τα Grimm είναι απόλυτα εργαλεία αλλά ακόμα και πλήρη( με sub) δεν είναι για μεγάλες στάθμες η χώρους .
Προσωπικά έχω πάρει τις αποφάσεις μου,ενεργή πολυενίσχυση με ψηφιακό κρος .Οπότε Grimm .
Και λόγω αδυναμίας να αφομοιώσω έννοιες πλέον(ου γαρ έρχεται...):(........... θα αγόραζα .

ΥΓ Νομίζω οτι η τεχνολογία είναι ώριμη πλέον για να πάμε digital all the way

Reaction score
2.566
!!!! οποτε δευτερη ερωτηση.............. Αν εφτιαχνε τωρα.............LX521 η κατι σε φιλοσοφια Grimm????
Αλεξ, αν έφτιαχνες τωρα ηχεια ΟΒ, θα πηγενες ξανα στους Οριωνες, ή σε κατι άλλο?
Στο καινουργιο του LX521 ή σε κατι π.χ. του MJK, Basszilla, Bastanis κ.λ.π.
Αν έφτιαχνα τώρα...μμμ...δε ξέρω...ναι μάλλον για LX521 θα πήγαινα...αλλά εμφανησιακά μου αρέσουν περισσότερο τα δικά μου, οπότε θα το σκεφτόμουν και πάλι...κοντά είναι πάντως το ένα με το άλλο μη νομίζεις...
Τα άλλα που λες ούτε που τα ξέρω, δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με ηχεία από τότε που έφτιαξα αυτά...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846
Τα Bastanis δεν θα τα έφτιαχνες .
Είναι ηχεία για να ακούς American country &blues .
Τίγκα στην ευφωνική παραμόρφωση,γεμάτα άποψη ,PA άποψη .

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.407
Members
38.697
Νεότερο μέλος
kkoumas