- Reaction score
- 2.248
Απάντηση: BELT DRIVE VS DIRECT DRIVE !!!!!
Δεν λέω την γνώμη μου (τι νομίζω ότι μπορεί να είναι) σε αυτά που γράφω κατά καιρούς. Αλλά το ΤΙ ΕΙΝΑΙ.
Οι κύριοι αυτοί δεν είναι reviewers, ούτε audiophiles. Είναι επιστήμονες μηχανικοί. Το εάν διαφωνούμε με αυτούς ... respect. To να τους μελετάμε όμως είναι αναγκαίο.
Φίλε caravelle δεν γνωρίζω εάν υπάρχει σε λινκ. Εάν ενδιαφέρεσαι για Stevenson, Koeg, Baerwald, Ladegaard, Kessler κτλ (καθώς και όποιος φίλος ενδιαφέρεται) μπορώ να του στείλω τις μελέτες σε PDF να τις διαβάσει.Λοιπόν φίλε geovaz εξάγεις εντελώς λάθος συμπεράσματα! Πριν πω όμως περισσότερα, αν θέλεις βάλε το paper ολόκληρο, η δώσε link για το διαβάσουμε!
Πάντως δες εδώ τι μετράμε¨όταν λέμε wow & flutter, σύμφωνα με τις διεθνείς νόρμες που ισχύουν, τουλάχιστον, από το 1970 και μετά, χωρίς να υπάρχει βραχίονας στο πλατώ:
Δεν λέω την γνώμη μου (τι νομίζω ότι μπορεί να είναι) σε αυτά που γράφω κατά καιρούς. Αλλά το ΤΙ ΕΙΝΑΙ.
Οι κύριοι αυτοί δεν είναι reviewers, ούτε audiophiles. Είναι επιστήμονες μηχανικοί. Το εάν διαφωνούμε με αυτούς ... respect. To να τους μελετάμε όμως είναι αναγκαίο.