- Reaction score
- 15.548
Απάντηση: benq w 1070
το 350:1 που οφειλεται ?
το 350:1 που οφειλεται ?

),ευχαριστω φιλε μου,πληρωσα 128 για ενα γυαλι αλλα αν πληρωσεις με καρτα γλυτωνεις 17 της αντικαταβοληςgdounias μήπως θα μπορούσες σε παρακαλώ να μας πείς απο πιο μαγαζί της Ευρώπης , τα αγόρασες? Σ΄ ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Σου εύχομαι να χαρείς , το καταπληκτικό μηχάνημα που αγόρασες.
Τον προβολέα τον είδα συνολικά 2,5 ώρες συνεχόμενα...από αυτές την 1 ώρα την σπατάλησα για 3d θέαση.Το λέω έτσι γιατί δεν μου αρέσει καθόλου...nelson 3d ειδες καθολου να μας πεις εντυπωσεις
εγω δεν πιανομαι γιατι ειδα πρωτη φορα(και φυσικα μου αρεσε)

Ναι, δεν μπορώ να πω, το 3d στου φίλου Nelson ήταν κάπως σκοτεινό αλλά όχι απαγορευτικό για την θέαση μιας ολόκληρης ταινίας. Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για 136 ολόκληρες ίντσες! Δεν νομίζω οτι υπάρχει βιντεοπροβολέας της τρέχουσας γενιάς που να μπορεί να τα καταφέρει πολύ καλύτερα σε αυτά τα μεγέθη. Πάντως στις 110" της δικής μου οθόνης είναι σαφώς φωτεινότερος.Τον προβολέα τον είδα συνολικά 2,5 ώρες συνεχόμενα...από αυτές την 1 ώρα την σπατάλησα για 3d θέαση.Το λέω έτσι γιατί δεν μου αρέσει καθόλου...
Είδα αποσπάσματα από το Hugo,το Prometheus και το the avengers που νομίζω ότι θεωρούνται καλές ταινίες για 3d.Για μένα ήταν απογοήτευση,σκοτείνιασε ο τόπος.Ο '6000' με 1700 ώρες φαινόταν πολύ πιο φωτεινός.Δεν ξέρω τι έφταιγε,τα γυαλιά σίγουρα δεν ήταν της BenQ,περιμένω να γράψει ο κάτοχος του τις εντυπώσεις του που είναι και μεγάλος φαν του 3d![]()
ακριβως ετσι...Για το 3d τώρα... Αναγνωρίζω τους περιορισμούς του αλλά είναι σίγουρα το μέλλον. Μακάρι να καθυστερούσαν λίγο τις αυξήσεις στην ανάλυση και να το βελτίωναν λίγο. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι επιτείνει την αίσθηση ότι βλέπεις μέσα από ανοιχτό παράθυρο πράγμα που βελτιώνεται αν μειώσεις την απόσταση θέασης. Η εικόνα πρέπει να γεμίζει το οπτικό πεδίο μέσα από τα γυαλιά για να έχεις την αίσθηση του χώρου.

Καλωσόρισες στο site μας!Ναι, δεν μπορώ να πω, το 3d στου φίλου Nelson ήταν κάπως σκοτεινό αλλά όχι απαγορευτικό για την θέαση μιας ολόκληρης ταινίας. Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για 136 ολόκληρες ίντσες! Δεν νομίζω οτι υπάρχει βιντεοπροβολέας της τρέχουσας γενιάς που να μπορεί να τα καταφέρει πολύ καλύτερα σε αυτά τα μεγέθη. Πάντως στις 110" της δικής μου οθόνης είναι σαφώς φωτεινότερος.
Όσο για τα γυαλιά χρησιμοποιώ τα TRUEDEPTH 3D DLP-LINK v. 3.5 τα οποία προτείνω ανεπιφύλακτα. Τα πήρα λόγω καλών κριτικών σε ξένα fora (βλ. http://www.avsforum.com/t/1448720/benq-w1070-144hz-compatible-dlp-link-3d-glasses/60#post_22871070). Πολύ καλή κατασκευή εξαιρετική εικόνα και σταθερότητα μέχρι στιγμής. Το πρόβλημα είναι ότι τα στελνουν από αμερική. Πήρα 2 ζευγάρια, ήρθαν χωρίς κουτί μέσω USPS και δεν πλήρωσα τελωνεία και έξτρα φόρους.
Για το 3d τώρα... Αναγνωρίζω τους περιορισμούς του αλλά είναι σίγουρα το μέλλον. Μακάρι να καθυστερούσαν λίγο τις αυξήσεις στην ανάλυση και να το βελτίωναν λίγο. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι επιτείνει την αίσθηση ότι βλέπεις μέσα από ανοιχτό παράθυρο πράγμα που βελτιώνεται αν μειώσεις την απόσταση θέασης. Η εικόνα πρέπει να γεμίζει το οπτικό πεδίο μέσα από τα γυαλιά για να έχεις την αίσθηση του χώρου.

Εγώ θέλω το αντίστροφο, να βγάλουν αναλύσεις και να αφήσουν το 3D που λόγω φυσιολογίας της όρασης δεν κάνει για όλους.Για το 3d τώρα... Αναγνωρίζω τους περιορισμούς του αλλά είναι σίγουρα το μέλλον. Μακάρι να καθυστερούσαν λίγο τις αυξήσεις στην ανάλυση και να το βελτίωναν λίγο.
πάρα πολύ σωστά, κανονικά πρέπει να έχετε καναπέδες με ροδάκια και όταν βλέπετε 3D να πλησιάζετε κι άλλο στην οθόνηΑυτό που είναι σίγουρο είναι ότι επιτείνει την αίσθηση ότι βλέπεις μέσα από ανοιχτό παράθυρο πράγμα που βελτιώνεται αν μειώσεις την απόσταση θέασης. Η εικόνα πρέπει να γεμίζει το οπτικό πεδίο μέσα από τα γυαλιά για να έχεις την αίσθηση του χώρου.

+++Εγώ θέλω το αντίστροφο, να βγάλουν αναλύσεις και να αφήσουν το 3D που λόγω φυσιολογίας της όρασης δεν κάνει για όλους.

Για μένα λες; Εδώ είμαι! Έπρεπε να βγώ λίγο να... αθληθώ. Ευχαριστώ όλους για τα καλωσορίσματα.Βρε σεις,το ψαρώσατε το φιλαράκι μου κι έφυγε...Αϊ στο καλό σας![]()

...αλλά διαφωνώ με το παραπάνω μήνυμά σου!

Ότι πείτε παιδιά! Προς το παρόν απολαμβάνω τις 1080 γραμμές στις 110" της οθόνης μου, πράγματα που απέκτησα με πολύ κόπο και θυσίες. Σε 5-6 χρονάκια που θα μπορώ να δω κάτι παραπάνω ελπίζω να είμαστε ακόμα εδώ και θα συμφωνήσω ακόμα πιο πολύ μαζί σας....αλλά διαφωνώ με το παραπάνω μήνυμά σου!
Όταν δεις κάποια στιγμή 4Κ, μας ξαναλές τη γνώμη σου.![]()