benq w 1070

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.892
Απάντηση: benq w 1070

Κουκλίστικο μηχανάκι,με ένα τοσοδούλι τηλεχειριστήριο:smile:

Τα πράγματα είναι πολύ απλά με τον συγκεκριμένο προβολέα:όσοι τον έχουν ήδη αγοράσει και είναι ο πρώτος τους έχουν ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά(όπως ο φίλος μου που μου τον έφερε χθες για να τον δούμε-σ'ευχαριστώ Αγαπητέ!)...ειδικά στο πρώτο on του plug'n'play '1070' θα 'μάζευαν τα σαγώνια τους από το πάτωμα'(έκφραση που χρησιμοποιείτε από παλιά όπως το 'βελούδινο μαύρο' και 'είναι σαν να βλέπεις μέσα από ένα ανοικτό παράθυρο',οι παλιότεροι θα θυμάστε:biggrin:),
η πλειονότητα-ο μέσος χρήστης θα μείνει απόλυτα ικανοποιημένος και προφανώς θα ζει άνετα με αυτόν-αν τον συνδυάσουν και με μια μεγάλη οθόνη 120' ιντσών+ ακόμα καλύτερα(ειδικά μετά από επαγγελματικό καλιμπράρισμα + την πολύ καλή εγγύηση των τριών χρόνων,νομίζω) και...

οι 'ψαγμένοι' θα προσπεράσουν και θα πάρουν JVC(άντε και Sony μην στεναχωρηθεί ο φίλος μου ο Κλέων!)...εγώ θα αλλάξω λάμπα στον '6000' !

Πολύ φως,πολύ καλή ευκρίνεια,επαρκέστατα 'μαύρα' dc3,ωραία χρώματα,εντυπωσιακό πιστεύω εν τέλει αποτέλεσμα αν αναλογιστούμε την τιμή του...value for money αναμφισβήτητα από '' Έναν προβολέα του χιλιάρικου ή εάν θέλετε τον προβολέα της κρίσης.'' που λέει και ο Μανώλης Καστρουνής !

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.785
Μπράβο παίδες! Είναι νομίζω κάτι παραπάνω απο προφανές ότι μιλάμε για προβολέα που αλλάζει την αγορά.
Θυμάμαι ότι ο benq w7000 είχε πάρει άριστα στην αναπαραγωγή 3d με μηδενικό flicker και ghosting.

Αν μπορείτε κοιτάξτε και τον 1070!

Last edited by a moderator:

Reaction score
19

nelson 3d ειδες καθολου να μας πεις εντυπωσεις
εγω δεν πιανομαι γιατι ειδα πρωτη φορα(και φυσικα μου αρεσε)

Reaction score
1

gdounias μήπως θα μπορούσες σε παρακαλώ να μας πείς απο πιο μαγαζί της Ευρώπης , τα αγόρασες? Σ΄ ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Σου εύχομαι να χαρείς , το καταπληκτικό μηχάνημα που αγόρασες.

Reaction score
19

gdounias μήπως θα μπορούσες σε παρακαλώ να μας πείς απο πιο μαγαζί της Ευρώπης , τα αγόρασες? Σ΄ ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Σου εύχομαι να χαρείς , το καταπληκτικό μηχάνημα που αγόρασες.
ευχαριστω φιλε μου,πληρωσα 128 για ενα γυαλι αλλα αν πληρωσεις με καρτα γλυτωνεις 17 της αντικαταβολης
και απο το μαγαζι εχω ξανααγορασει πολλα πραγματα

https://www.alternate.de/html/product/BenQ/3D_Shutterbrille/1060573/?tk=10&lk=6353

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.892

nelson 3d ειδες καθολου να μας πεις εντυπωσεις
εγω δεν πιανομαι γιατι ειδα πρωτη φορα(και φυσικα μου αρεσε)
Τον προβολέα τον είδα συνολικά 2,5 ώρες συνεχόμενα...από αυτές την 1 ώρα την σπατάλησα για 3d θέαση.Το λέω έτσι γιατί δεν μου αρέσει καθόλου...
Είδα αποσπάσματα από το Hugo,το Prometheus και το the avengers που νομίζω ότι θεωρούνται καλές ταινίες για 3d.Για μένα ήταν απογοήτευση,σκοτείνιασε ο τόπος.Ο '6000' με 1700 ώρες φαινόταν πολύ πιο φωτεινός.Δεν ξέρω τι έφταιγε,τα γυαλιά σίγουρα δεν ήταν της BenQ,περιμένω να γράψει ο κάτοχος του τις εντυπώσεις του που είναι και μεγάλος φαν του 3d:wink:

Reaction score
5

Τον προβολέα τον είδα συνολικά 2,5 ώρες συνεχόμενα...από αυτές την 1 ώρα την σπατάλησα για 3d θέαση.Το λέω έτσι γιατί δεν μου αρέσει καθόλου...
Είδα αποσπάσματα από το Hugo,το Prometheus και το the avengers που νομίζω ότι θεωρούνται καλές ταινίες για 3d.Για μένα ήταν απογοήτευση,σκοτείνιασε ο τόπος.Ο '6000' με 1700 ώρες φαινόταν πολύ πιο φωτεινός.Δεν ξέρω τι έφταιγε,τα γυαλιά σίγουρα δεν ήταν της BenQ,περιμένω να γράψει ο κάτοχος του τις εντυπώσεις του που είναι και μεγάλος φαν του 3d:wink:
Ναι, δεν μπορώ να πω, το 3d στου φίλου Nelson ήταν κάπως σκοτεινό αλλά όχι απαγορευτικό για την θέαση μιας ολόκληρης ταινίας. Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για 136 ολόκληρες ίντσες! Δεν νομίζω οτι υπάρχει βιντεοπροβολέας της τρέχουσας γενιάς που να μπορεί να τα καταφέρει πολύ καλύτερα σε αυτά τα μεγέθη. Πάντως στις 110" της δικής μου οθόνης είναι σαφώς φωτεινότερος.
Όσο για τα γυαλιά χρησιμοποιώ τα TRUEDEPTH 3D DLP-LINK v. 3.5 τα οποία προτείνω ανεπιφύλακτα. Τα πήρα λόγω καλών κριτικών σε ξένα fora (βλ. http://www.avsforum.com/t/1448720/benq-w1070-144hz-compatible-dlp-link-3d-glasses/60#post_22871070). Πολύ καλή κατασκευή εξαιρετική εικόνα και σταθερότητα μέχρι στιγμής. Το πρόβλημα είναι ότι τα στελνουν από αμερική. Πήρα 2 ζευγάρια, ήρθαν χωρίς κουτί μέσω USPS και δεν πλήρωσα τελωνεία και έξτρα φόρους.
Για το 3d τώρα... Αναγνωρίζω τους περιορισμούς του αλλά είναι σίγουρα το μέλλον. Μακάρι να καθυστερούσαν λίγο τις αυξήσεις στην ανάλυση και να το βελτίωναν λίγο. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι επιτείνει την αίσθηση ότι βλέπεις μέσα από ανοιχτό παράθυρο πράγμα που βελτιώνεται αν μειώσεις την απόσταση θέασης. Η εικόνα πρέπει να γεμίζει το οπτικό πεδίο μέσα από τα γυαλιά για να έχεις την αίσθηση του χώρου.

Reaction score
15.548

Για το 3d τώρα... Αναγνωρίζω τους περιορισμούς του αλλά είναι σίγουρα το μέλλον. Μακάρι να καθυστερούσαν λίγο τις αυξήσεις στην ανάλυση και να το βελτίωναν λίγο. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι επιτείνει την αίσθηση ότι βλέπεις μέσα από ανοιχτό παράθυρο πράγμα που βελτιώνεται αν μειώσεις την απόσταση θέασης. Η εικόνα πρέπει να γεμίζει το οπτικό πεδίο μέσα από τα γυαλιά για να έχεις την αίσθηση του χώρου.
ακριβως ετσι...

καλως ηρθες.....:welcome:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.785
Re: Απάντηση: benq w 1070

Ναι, δεν μπορώ να πω, το 3d στου φίλου Nelson ήταν κάπως σκοτεινό αλλά όχι απαγορευτικό για την θέαση μιας ολόκληρης ταινίας. Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για 136 ολόκληρες ίντσες! Δεν νομίζω οτι υπάρχει βιντεοπροβολέας της τρέχουσας γενιάς που να μπορεί να τα καταφέρει πολύ καλύτερα σε αυτά τα μεγέθη. Πάντως στις 110" της δικής μου οθόνης είναι σαφώς φωτεινότερος.
Όσο για τα γυαλιά χρησιμοποιώ τα TRUEDEPTH 3D DLP-LINK v. 3.5 τα οποία προτείνω ανεπιφύλακτα. Τα πήρα λόγω καλών κριτικών σε ξένα fora (βλ. http://www.avsforum.com/t/1448720/benq-w1070-144hz-compatible-dlp-link-3d-glasses/60#post_22871070). Πολύ καλή κατασκευή εξαιρετική εικόνα και σταθερότητα μέχρι στιγμής. Το πρόβλημα είναι ότι τα στελνουν από αμερική. Πήρα 2 ζευγάρια, ήρθαν χωρίς κουτί μέσω USPS και δεν πλήρωσα τελωνεία και έξτρα φόρους.
Καλωσόρισες στο site μας!:welcome:

Άποψη μου είναι ότι το 3d θα έχει κάτι να προσφέρει, όταν καθιερωθεί το παθητικό και ανεβούν αισθητά τα lumens στους προβολείς. Αλλά τότε θα ανοίξουν άλλες δουλειές (silver οθόνες κλπ).

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Re: Απάντηση: benq w 1070

Για το 3d τώρα... Αναγνωρίζω τους περιορισμούς του αλλά είναι σίγουρα το μέλλον. Μακάρι να καθυστερούσαν λίγο τις αυξήσεις στην ανάλυση και να το βελτίωναν λίγο.
Εγώ θέλω το αντίστροφο, να βγάλουν αναλύσεις και να αφήσουν το 3D που λόγω φυσιολογίας της όρασης δεν κάνει για όλους.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι επιτείνει την αίσθηση ότι βλέπεις μέσα από ανοιχτό παράθυρο πράγμα που βελτιώνεται αν μειώσεις την απόσταση θέασης. Η εικόνα πρέπει να γεμίζει το οπτικό πεδίο μέσα από τα γυαλιά για να έχεις την αίσθηση του χώρου.
πάρα πολύ σωστά, κανονικά πρέπει να έχετε καναπέδες με ροδάκια και όταν βλέπετε 3D να πλησιάζετε κι άλλο στην οθόνη:biggrin:

...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
110.944
Απάντηση: Re: Απάντηση: benq w 1070

Εγώ θέλω το αντίστροφο, να βγάλουν αναλύσεις και να αφήσουν το 3D που λόγω φυσιολογίας της όρασης δεν κάνει για όλους.
+++

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.785
Εγώ πάλι όσο πιο πολύ το κοιτάω συνειδητοποιώ ότι πιο σημαντικό είναι να πάμε σε περισσότερα bit και διευρυμένο color gamut (dci ίσως;).
Νομίζω θα προσφέρουν περισσότερα κι απ' την αύξηση στην ανάλυση.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.892

Βρε σεις,το ψαρώσατε το φιλαράκι μου κι έφυγε...Αϊ στο καλό σας:biggrin:

Reaction score
5

Βρε σεις,το ψαρώσατε το φιλαράκι μου κι έφυγε...Αϊ στο καλό σας:biggrin:
Για μένα λες; Εδώ είμαι! Έπρεπε να βγώ λίγο να... αθληθώ. Ευχαριστώ όλους για τα καλωσορίσματα.
Όσο για την ανάλυση εμένα συνεχίζει να μου φαίνεται περισσότερο κόλπο του μάρκετινγκ παρά πραγματική ανάγκη. Είναι όπως στις φωτογραφικές μηχανές και τα smartphone. Είναι δεδομένο οτι με φακούς και αισθητήρες τέτοιου μεγέθους οι αναλύσεις των 10 mpixel δεν έχουν νόημα. Παρόλα αυτά, αυτό είναι που προσελκύει νέους αγοραστές. Μην με παρεξηγείτε βέβαια, καλό θα είναι και το 4Κ αλλά ήρθε πολύ γρήγορα. Το 3D από τη άλλη, δεν είναι απλά μια τεχνολογική καινοτομία, αλλάζει το κινηματογραφικό μέσο. Αλλάζει τον τρόπο κινηματογράφησης, το τρόπο αφήγησης και τον τρόπο θέασης. Είναι σχεδόν επαναστατικό!

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
διαφωνώ καθέτως, οριζοντίως και διαγωνίως για το θέμα της ανάλυσης, βάλτε και το χρώμα και θα βλέπουμε άλλα πράγματα...:cool:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
110.944

:welcome:...αλλά διαφωνώ με το παραπάνω μήνυμά σου!:geek:

Όταν δεις κάποια στιγμή 4Κ, μας ξαναλές τη γνώμη σου.:smile:

Reaction score
5

:welcome:...αλλά διαφωνώ με το παραπάνω μήνυμά σου!:geek:

Όταν δεις κάποια στιγμή 4Κ, μας ξαναλές τη γνώμη σου.:smile:
Ότι πείτε παιδιά! Προς το παρόν απολαμβάνω τις 1080 γραμμές στις 110" της οθόνης μου, πράγματα που απέκτησα με πολύ κόπο και θυσίες. Σε 5-6 χρονάκια που θα μπορώ να δω κάτι παραπάνω ελπίζω να είμαστε ακόμα εδώ και θα συμφωνήσω ακόμα πιο πολύ μαζί σας.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.114
Members
38.654
Νεότερο μέλος
panaplio