- Reaction score
- 9.108
Ίσως να έχεις ένα δίκιο μπορεί ο τροχός 6Χ να σημαίνει ότι επειδή ολοκληρώνει έξι πλήρεις περιστροφές κατά τη διάρκεια κάθε καρέ βίντεο 60 Hz.Δεν νομίζω ότι είναι για τα χρώματα αλλά για την ταχύτητα περιστροφής.
Ίσως να έχεις ένα δίκιο μπορεί ο τροχός 6Χ να σημαίνει ότι επειδή ολοκληρώνει έξι πλήρεις περιστροφές κατά τη διάρκεια κάθε καρέ βίντεο 60 Hz.Δεν νομίζω ότι είναι για τα χρώματα αλλά για την ταχύτητα περιστροφής.
Ξεκολλησα το αυτοκόλλητο αλουμινόχαρτο που είχε πάνω του το colorwheel και πέρασα ένα χάρακα από το κέντρο του άξονα που αποκαλύφθηκε.
Καλησπέρα φίλε Θανάση και ευχαριστώ κιόλας!
Για να καταλάβω.
Επειδή για w2700 - ht3550 (αμερικάνικη έκδοση του ίδιου projector) που είναι το μοντέλο μου δεν βρίσκω, υπάρχει περίπτωση να δουλεύει του w1110;
Ta specs στο projector central για w2700-ht3550 δεν λένε τίποτα για color wheel speed.
Στο link που μου έδωσες του w1110 λέει 6X
Απο ότι κατάλαβα η διάσταση του color wheel πρέπει να είναι σωστή στο mm
Αν είναι μικρότερη και δεν καλύπτει το optical path ή απέχει πολύ απο τον color wheel sensor δεν ξεκινάει και βγάζει πράσινο λαμπάκι - σβηστό λαμπακι - και κόκκινο λαμπάκι error code που σημαίνει πρόβλημα στον χρωματικό τροχό.
Αν είναι μεγαλύτερο δε θα χωράει.
Τι στο καλό μόνο στον δικό μου έτυχε;
Δεν εχει χαλάσει κανένας w2700 άλλου; (φτου φτου)
Και υπάρχουν εκτός απο τον w2700-ht3550 και ο tk850 που είναι και αυτός ο ίδιος προβολέας με άλλο προφίλ φωτός λόγο τετράχρωμου color wheel.
| Color Wheel Segment | 6-Segment (RGBRGB) |
Μπαίνω στο service menu και βλέπω μόνο ενημερωτικού χαρακτήρα δεδομένα και τπτ για ρύθμιση του color wheel.Μετα την αλλαγη θα πρεπει να ρυθμιστεί εκ νέου το color wheel delay.
Color Wheel Segment 6-Segment (RGBRGB)
Πόσο τον βοήθησες....Καλημερα
εαν κοιταξετε καλυτερα θα το βρειτε.