D
Deleted member 50795
Guest
..ειπα να προλάβω , τώρα που κοιμούνται οι άλλοι…Και πάλι ..σε τόσο σοβαρό στύλ όσο αυτό που έγραψες...
..ειπα να προλάβω , τώρα που κοιμούνται οι άλλοι…Και πάλι ..σε τόσο σοβαρό στύλ όσο αυτό που έγραψες...
ΜΕΓΑΛΗ παράλειψη: εννοείται πως θα είναι και ο Κιουρτσόγλου!Ω, καλή φάση! Τους έχω ξαναδεί Live, φυσικά με τον τρίτο της παρέας.
Δεν έχει συζητηθεί κάτι τέτοιο με τους μουσικούς.Εάν ήμουν Αθήνα, θα ερχόμουν στην έκθεση μόνο για αυτό! Υπάρχουν σχέδια για εμπορική εκμετάλλευση της ηχογράφησης; Με άλλα λόγια, θα διατεθεί προς πώληση σε κάποια μορφή;
Δεν συνηθίζω να σου απαντώ, για το quoted όμως, θα κάνω μια εξαίρεση. Όταν άκουγα την πρώτη κυκλοφορία των Human Touch, το 1998, με τη διασκευή στο "Γιάννη μου, το μαντήλι σου" να δεσπόζει (κατά τη γνώμη μου) στο album, εσύ δεν είχες ιδέα ότι υπήρχαν.Ξέρεις ότι ο Λάντσιας και ο Lynch δεν θα παίξουν μέταλ ε;
ΣΚΑΣΕ! ΣΚΑΣΕ, λέμε! (επιμένεις και το αναφέρεις με κάθε ευκαιρία. ΣΚΑΣΕ! ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! )Ω, καλή φάση! Τους έχω ξαναδεί Live, φυσικά με τον τρίτο της παρέας.
Ε, τώρα, "στρίβεις το μαχαίρι στην πληγή". Ουφ...ΜΕΓΑΛΗ παράλειψη: εννοείται πως θα είναι και ο Κιουρτσόγλου!
Αναμένουμε.Δεν έχει συζητηθεί κάτι τέτοιο με τους μουσικούς.
Η ηχογράφηση θα γίνει live στην αίθουσα του Athens Pro Audio στο ισόγειο και μετά η αναπαραγωγή θα γίνει επιτόπου από τα Focal Stella. Θέλουμε να δούμε πόσο κοντά θα φτάσει ο φυσικός ήχος με την αναπαραγωγή.
Θα σας δώσω περισσότερες λεπτομέρειες συντόμως. [...]
Μπα σε καλό σου, δε σε έκανα και mention!ΣΚΑΣΕ! ΣΚΑΣΕ, λέμε! (επιμένεις και το αναφέρεις με κάθε ευκαιρία. ΣΚΑΣΕ! ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! )
Να ξέρεις, μια μέρα θα κάνεις αναφορά για αυτή τη συναυλία σε μια τυχαία συζήτηση, σε μια παρέα, κάπου, οπουδήποτε. Και τότε θα πεταχτώ με ύφος:Μπα σε καλό σου, δε σε έκανα και mention!
Ναι βρε σιγά μην απαντάς τώρα στον καθένα ... απαξία. Τι είχες γεννηθεί το 1998 ; Είσαι δηλαδή ήδη 24 ετών και ακούς ακόμη μέταλ ;Δεν συνηθίζω να σου απαντώ, για το quoted όμως, θα κάνω μια εξαίρεση.
Πλάκα κάνω βρε wizzy, σταμάτα να "τσιμπάς". Επιτρέπεται στην ηλικία μας να τσιμπάμε με πειράγματα στο τι μουσική ακούμε και γιατί ; Λες να είμαι τόσο μ@λάκας ; Εσύ αντίθετα βλέπω πειράζεις πολλούς για το τι ακούνε για αυτό σου κάνω πλάκα.Για αυτό δεν σου απαντάω.
Ναι, με τα σημερινά δεδομένα ισχύει αλλά περιμένουμε 1-2 απαντήσεις ακόμα.η λίστα με τους αναρτημένους εκθέτες , στο site σας, ισχύει ?
(δηλ. είναι ενημερωμένη.)
Τελευταία νέα:
1. Πολύκαναλο σύστημα ήχου 7.1 θα στηθεί με musical fidelity AV receiver
2…….……
……………..
5. Έρχονται κι άλλες εκπλήξεις.
Θα ενημερώνω τακτικά όλους σας εδώ στο forum.
Υπάρχει;
M6X 250.7
Αυτός εδώ μάλλον
Musical Fidelity | M6x 250.7 Now Available!
Here is the latest news from Musical Fidelitywww.musicalfidelity.com
Είναι τελικός βεβαίως, δεν θυμάμαι αλλά νομίζω είχα δει κάποια ανακοίνωση για multichannel (non-immersive) avr από δαύτους πριν λίγο καιρό.
Ακριβώς
Αυτός είναι τελικός, όχι receiver.
Δημιουργικη ασάφειαΝαι όντως, αυτό δικό μου λάθος αλλά εκεί θα στηθεί το πολύκαναλο.
Θα ήταν κρίμα για την εννοιολογική μας ευδοκίμηση να μη δινόταν παράδειγμα από στοχευμένο πείραγμα...Προφανώς και αναφέρουν στα άτομα που με χλευαζουν και όχι σε όλο το forum. Πως είναι δυνατόν να πιστεύψατε κάτι τέτοιο! Εκτός και αν πιστεύετε το ίδιο με τα άτομα που βάζουν ηλιθια γελάκια, τους ενοχλούν τα ποστ μου στο άλλο thread κλπ.
Δηλαδή και εδώ που γράφουμε για την άλλη έκθεση έπρεπε να κάνω ολόκληρη ιστορία.
Είναι ειρωνεία να πειράζουν τα ποστ για τις ηχειαρες της estelon και της Sony. Ή μήπως κρύβεται κάτι άλλο πίσω από αυτή την αντίδραση και μιλάω γενικά και όχι ειδικά!
Ανεκτίμητη η ευκαιρία να συνδυάζονταν τα συγκεκριμένα μοντέλα με παρουσία κάποιου ιθύνοντος τεχνικού από την εταιρεία να επιδεικνύει στο κοινό τον τρόπο ρύθμισης κι ενσωμάτωσης των ''πύργων΄΄ με τα επιλεγέντα main ηχεία.Να εξηγούσε στην πράξη ΄΄πώς τρίβουν το πιπέρι της REL οι καλογέροι΄΄.View attachment 267854
Τα REL No.32 σε πρώτη παγκόσμια παρουσιά στο BLACKBOX SHOW 2022 μαζί με τα Νο.31 στην αίθουσα της ANQUAN AV στημένα και ετοιμόπολεμα!!
Σατανά.....Θα ήταν ανεκτίμητη ευκαιρία να συνδυάζονταν τα συγκεκριμένα μοντέλα με παρουσία κάποιου ιθύνοντος τεχνικού από την εταιρεία να επιδεικνύει στο κοινό τον τρόπο ρύθμισης κι ενσωμάτωσης των ''πύργων΄΄ με τα επιλεγέντα main ηχεία.Να μας εξηγούσε δηλαδή στην πράξη ΄΄πώς τρίβουν το πιπέρι της REL οι καλογέροι.