alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 32.232

Τι σύμπτωση, εγώ σε 2. Η κόρη μου είχε γλυκιά νύστα και με σκυλόβριζε να το χαμηλώσω...Το είδα σε 3 δόσεις, μου έφερναν γλυκιά νύστα η ταινία και το τζάκι.![]()
Ashwaganda...Forever.Black Panther: Wakanda Forever, 7-/10 και 2:40!
![]()
Το είδα σε 3 δόσεις, μου έφερναν γλυκιά νύστα η ταινία και το τζάκι.![]()
Αν έτσι νιώθω σε ταινίες που αρέσουν γενικά, φαντάζομαι τι μπούρδα είναι αυτή. Στο πρώτο είχα αντέξει 10 λεπτά.Ashwaganda...Forever.
Η βαρετή όψη των ταινιών περιπέτειας που στρατεύονται σε σκοπούς διαφεύγοντες από τους τυπικούς καλλιτεχνικούς. Ο άδικος χαμός του πρωταγωνιστικού χαρακτήρα στέγνωσε και την παραμικρή δόση γοητείας που θα μπορούσε να έχει αυτή η πατάτα βραδέως ψησίματος που στο τέλος προετοιμάζει το κοινό για τον επόμενο...πουρέ.
Παραπέμπει στο γνωστό ανέκδοτο με τους ιθαγενείς που συνέλαβαν ιεραποστόλους και τους έδιναν επιλογή ανάμεσα σε πήδημα ή θάνατο, με τη "Wakanda" να παίρνει τη θέση του...πηδήματος, "Wakanda Forever" μέχρι θανάτου δηλαδή.Αν έτσι νιώθω σε ταινίες που αρέσουν γενικά, φαντάζομαι τι μπούρδα είναι αυτή. Στο πρώτο είχα αντέξει 10 λεπτά.
Ααα κι αυτό τέτοιο είναι;Εφόσον τα φαινόμενα στρατευμένης προς διάφορα κοινωνικά ζητήματα καλλιτεχνίας αναμένεται να επεκταθούν στο σύγχρονο κόσμο, ας ελπίσουμε τουλάχιστον να λειτουργούν ψυχαγωγικά με λιγότερο άγαρμπο και αφελή τρόπο.
Η μόνη διέξοδος για θέαμα επί καθημερινής βάσης θα είναι πλέον κάποιες τηλεοπτικές σειρές... Με αποχή κατά τη γνώμη μου από σύστημα οικιακού κινηματογράφου, για να μη μπαίναμε στον παραμικρό πειρασμό να παρακολουθούμε κάποιες πατάτες που θα είχαν εν είδει ΄΄αποζημίωσης΄΄ εντυπωσιακά οπτικοακουστικά εφέ...Ααα κι αυτό τέτοιο είναι;
Υπάρχει και η επιλογή της αποχής, αν η ψυχαγωγία είναι το ζητούμενο για κάποιον. Για μένα είναι η διασκέδαση άρα οι απαιτήσεις είναι συγκεκριμένες.
Αν θέλω κήρυγμα, έχω κάτι γείτονες Ιεχωβάδες που βγάζουν γέλιο τουλάχιστον.
Οι σειρές έχουν ένα μοναδικό χαρακτηριστικό που τις κάνει "ανίκητες". Για μένα τουλάχιστον που δεν είμαι περιπετειώδης τύπος (pun intended ...and not). Αν δεις το πρώτο επεισόδιο ξέρεις τι θα ακολουθήσει. Οπότε αν μείνεις ικανοποιημένος έχεις κάτι να περιμένεις άσχετα αν θα έχει τα πάνω-κάτω του.Η μόνη διέξοδος για θέαμα επί καθημερινής βάσης θα είναι πλέον κάποιες τηλεοπτικές σειρές... Με αποχή κατά τη γνώμη μου από σύστημα οικιακού κινηματογράφου, για να μη μπαίναμε στον παραμικρό πειρασμό να παρακολουθούμε κάποιες πατάτες που θα είχαν εν είδει ΄΄αποζημίωσης΄΄ εντυπωσιακά οπτικοακουστικά εφέ...![]()
Δεν είναι όλες πατάτες, και έχουν πολλές ταινίες εξαιρετική μουσική, χωρίς να μιλάω μόνον για ιστορίες μεγάλων μουσικών (πχ των queen).Με αποχή κατά τη γνώμη μου από σύστημα οικιακού κινηματογράφου, για να μη μπαίναμε στον παραμικρό πειρασμό να παρακολουθούμε κάποιες πατάτες που θα είχαν εν είδει ΄΄αποζημίωσης΄΄ εντυπωσιακά οπτικοακουστικά εφέ...![]()
και οι sony καλοί είναι.Χιντ: Τζιβισί να πάρεις.
Και πως θα απολαύσεις το Atmos σύστημα?Spiderman, batman, wonder woman, cat woman, black panther, X-Men, sailor moon, το έχουν μαμίσει το θέμα. Ευτυχώς από μικρός ξέκοψα από τα παιδικά και τέτοιου τύπου ταινίες και ησύχασα. Ανακύκλωση άνευ ουσίας.
Βλέπω οτιδήποτε άλλο δεν έχει να κάνει με υπερήρωες και παιδάκια με μαγικά και potionsΚαι πως θα απολαύσεις το Atmos σύστημα?
Βλεπωντας Κισλόφσκι?
![]()
Προσθέτω και τα κλαψομούνικα όλων των ειδών και είμαι μαζί σου.Βλέπω οτιδήποτε άλλο δεν έχει να κάνει με υπερήρωες και παιδάκια με μαγικά και potions![]()