- Reaction score
- 37.219
και λεει οτι το balanced ειναι τελικα unbalanced (στα χαρτια του, στο site.)
βεβαια, ασε που κι αυτοι που δεν το λενε....
βεβαια, ασε που κι αυτοι που δεν το λενε....
+ 1Ας το ευχαριστηθούμε τουλάχιστον όσο το έχουμε... πριν γίνουμε GRC ή GriechischeDR
????Χίλια μπράβο! Επιτέλους ένα ελληνικό προϊόν hi-fi με φινίρισμα που ανταγτωνίζεται τους πάντες, και με ωραία αισθητική. :444:
Οι έξοδοι των ηχείων είναι "ανάποδα"!Η balanced είσοδος του αριστερού καναλιού είναι προς τη μεριά της εξόδου του δεξιού ηχείου και αντιστοίχως. Έτσι, "για το μάτι"!
Πές μου ότι είσαι στο KB.gr... αυτό μόνο. :116:Τα 3000 ευρώ σε σχέση με το κόστος σχολιάζω, δεν έχει σημασία αν το προιόν είναι ελληνικό ή ξένο.
Και δεν είναι η πρώτη φορά που σχολιάζω μια κατασκευή, ελληνική ή ξένη..
Και δεν είναι όλοι το ίδιο....στην ελληνική πραγματικότητα...
![]()
http://www.kawasaki-bikers.gr/core/...-26-09&catid=14:2009-06-25-07-18-11&Itemid=17
Έχω άλλους έρωτες...:116:Πές μου ότι είσαι στο KB.gr... αυτό μόνο. :116:
Δεν μπορώ να σχολιάσω, κωλύομαι. Πάντως, αν ο ενισχυτής ετιμάτο 1200€, δεν θα έπαιζε καλά. Τώρα που κάνει 3 χιλιάρικα θα παίζει πολύ καλύτερα. Πάλι θα τα λέμε; Επίσης, δεν είδα να γκρινιάζει κανένας για σπιρτόκουτα τύπου Spendor ή Proac ή PMC, που οι άγγλοι τα χρεώνουν 1300 λίρες λιανική - και λίγα λέω...????
Δεν είναι hi-fi, είναι ΗΙ-END και πράγματι με 3000 eur έχεις:
2 τρανζίστορ στο κανάλι (πως βγαίνουν 100 watt?)
10 x 2200 μF = 22000 μF στο κανάλι
balanced εισόδους που καταλήγουν σε unbalanced...
σασί λαμαρίνα στρατζαριστή χωρίς καμιά νεύρωση....
...και επιθετική πολιτική πωλήσεων.....ελπίζω να έχουν stock γιατί προβλέπεται έλλειψη..:116:
Σκέψου Κώστα μία διαφορετική τιμολογιακή πολιτική.Δεν μπορώ να σχολιάσω, κωλύομαι. Πάντως, αν ο ενισχυτής ετιμάτο 1200€, δεν θα έπαιζε καλά. Τώρα που κάνει 3 χιλιάρικα θα παίζει πολύ καλύτερα. Πάλι θα τα λέμε; Επίσης, δεν είδα να γκρινιάζει κανένας για σπιρτόκουτα τύπου Spendor ή Proac ή PMC, που οι άγγλοι τα χρεώνουν 1300 λίρες λιανική - και λίγα λέω...
Το ανηψάκι μου με φωνάζει (μ)πουράκι...(4 χρονών) :107:Δε θα βγάλω το vtr απο το συνεργείο? θα σου τρέχουν τα σάλια παλιομπούρα.
Δεν είσαι φαντασιόπληκτος, απλώς ανήκεις σε target group διαφορετικό αυτού, προς το οποίον ο συγκεκριμένος ενισχυτής απευθύνεται. Εγώ αντιθέτως θα συνιστούσα στον κατασκευαστή του να του τοποθετήσει ένα ωραιότατο κάλυμμα από ροδόξυλο, να διορθώσει την ανακολουθία της διάταξης των υποδοχών XLR, να νοικοκυρέψει τις συνδέσεις των μετασχηματιστών έως τις πλακέτες (είναι απαράδεκτο αυτό το συνονθύλευμα καλωδίων), και να τον τοποθετήσει στην αγορά με τιμή 6000€.Σκέψου Κώστα μία διαφορετική τιμολογιακή πολιτική.
Να έχεις ένα ενισχυτή 100 Watt, που να πάιζει εξαιρετικά, να έχει άνω του μετρίου υλικά (όπως ο συγκεκριμένος που συζητάμε), να είναι ελληνικός και να κάνει 1000-1500 ευρώ. Δεν νομίζω ότι είμαι φαντασιόπληκτος. (θα ήμουνα αν ήθελα να τον αγοράσω 400 ευρώ).
Τα καλύτερα θα έλεγα για την εταιρεία.
Τέσπα, εύχομαι να παίζει καλά, και να αναθεωρήσει ο κατασκευαστής την τιμή πώλησης.
ρε μαστορα, 2 ιδιοι τοροιδεις ανα καναλι, ενας για το προενισχυτικο σταδιο και ενας ιδιος για το τελικο?Δεν είσαι φαντασιόπληκτος, απλώς ανήκεις σε target group διαφορετικό αυτού, προς το οποίον ο συγκεκριμένος ενισχυτής απευθύνεται. Εγώ αντιθέτως θα συνιστούσα στον κατασκευαστή του να του τοποθετήσει ένα ωραιότατο κάλυμμα από ροδόξυλο, να διορθώσει την ανακολουθία της διάταξης των υποδοχών XLR, να νοικοκυρέψει τις συνδέσεις των μετασχηματιστών έως τις πλακέτες (είναι απαράδεκτο αυτό το συνονθύλευμα καλωδίων), και να τον τοποθετήσει στην αγορά με τιμή 6000€.
Γιατίς ωρέ παλ'κάρ'; Δηλαδή να πούμε, ο έλληνας κατασκευαστής δεν δικαιούται να έχει άποψη;ρε μαστορα, 2 ιδιοι τοροιδεις ανα καναλι, ενας για το προενισχυτικο σταδιο και ενας ιδιος για το τελικο?
(εκτος αν δεν γλεπω καλα)