Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 43.480
δεν εχω σποτιφαι σε αυτο το πισι , περσινο δισκακι 

Δεν έχει να κάνει με θρησκείες. Κάπως long shot ο παραλληλισμός. Και στην ιατρική αν δουλεύει η ομοιοπαθητική για κάποιον και του λύνει το θέμα δεν θα του πει ο γιατρός της κλασσικής ιατρικής να το διακόψει. Άλλωστε το αυτί είναι ατελές όργανο, έτσι κι αλλιώς τα μισά που κάνουμε είναι υπερβολές. Μεγάλο κομμάτι της απόλαυσης στην ακρόαση σίγουρα έχει να κάνει με τη διάθεση μας. Και αυτός που μετράει καλά το σύστημα του το ακούει καλά επειδή μετράει καλά. Κι ο άλλος το ακούει καλά επειδή άλλαξε καλώδιο. Έτσι είναι αυτά.Α να γεια σου.
Μπήκες σωστά στο πνεύμα.
Αυτή είναι η βασική αρχή στις θρησκείες.
Αιώνες τώρα, μη σου πω χιλιετίες.
Δουλεύει σωστά το πράγμα, τσεκαρισμένα.
Δέντρα ματώνουν, εικόνες κλαίνε, χαμός.
Το γλύφουν το κουταλάκι.
Εννοείς οι πυκνωτές να είναι ίδιας χωρητικότητας και ίδιου voltage αλλά με διαφορές σε κάποια άλλα χαρακτηριστικά τους;όταν αυτοί έχουν ίδια χαρακτηριστικά;
Εννοώ να έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά να είναι κατασκευασμένοι από διαφορετικούς κατασκευαστές. Εκτός από voltage, χωρητικότητα θερμοκρασία λειτουργίας και polarization μη φανταστείς πως γνωρίζω άλλα. Θα υπάρχουν πυκνωτές με κοινά χαρακτηριστικά. Εκτός αν κάνω λάθος, οπότε άκυρη η ερώτηση.Εννοείς οι πυκνωτές να είναι ίδιας χωρητικότητας και ίδιου voltage αλλά με διαφορές σε κάποια άλλα χαρακτηριστικά τους;
Οκ. Και πίστεψα πως ήταν καλό επιχείρημα αυτό για την ύπαρξη του παράγοντα x στο audio, που κανένα μετρητικό δεν τον πιάνει.Δεν υπάρχουν πυκνωτές με ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά..
Η χωρητικότητα και η τάση, είναι τα πλέον χρήσιμα, αλλά υπάρχουν πολλά ακόμα...
Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα.που κανένα μετρητικό δεν τον πιάνει.
Λέανδρε,εσύ πρέπει να είσαι δεκάδες φορές πιο σχολαστικός ως προς την τήρηση υγειονομικών κανόνων...Αν ω μη γένοιτο χρειαστείς ΜΕΘ,καμία δεν είναι καλωδιωμένη όπως θα σου έκανε...Τυχερός δε ξέρω αν είναι, κουφός όμως σίγουρα..
Στην τρέχουσα ΄΄συγκυρία΄΄,είναι επίφοβο πλέον να λέμε τέτοια έστω και ως υπερβολή......
...μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Πώς και δεν έχει,εδώ μέχρι και στη σκληροπυρηνική εξήγηση της έκφρασης ΄΄πίτσες μπλε΄΄ μπορεί να φτάσουμε...Σε αυτά τα ~10 εκατομμύρια unique colors που μπορούμε να διακρίνουμε, υπάρχει περισσότερη έμφαση σε κόκκινα και πράσινα χρώματα (έναντι των μπλε) - εικάζεται για εξελικτικούς λόγους. Όπως επίσης υπάρχουν και διαφορές μεταξύ των φύλων. Αλλά αυτό δεν έχει και τόση σημασία στη συζήτηση που κάνουμε.
Διακρίνω ότι είσαι λίγο μπερδεμένος αλλά δικαιολογείται αυτό από την νιότη σου.Βασικά, κάτι σε genelec χρειάζομαι παρέα με τα subs τους, αλλά μέχρι να μπορώ να τα πάρω, ας ασχοληθώ με τα ηχεία που ήδη έχω.![]()
Κουφαλίτσα Γιάννη μου την έχεις στημένη τώρα τελευταία και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγοΑστροναύτη μου πάρε καβλώδια , αν δεν σου κάνουν , που δεν θα σου κάνουν θα τα αγοράσει ο φίλος και συμφορουμίτης κανακιάνι , μην χαλιέσαι . Λεφτά έχει .
Ε Στελάρα μου?![]()
Δεν είχατε βάλει το σωστό τα χάι εντ καλώδιοΝαι με είχε ψήσει ο Παππάς. Αλλάξαμε καλωδίωση στο sl 1200 mk2 και διαφορά ουδεμία είδαμε.
Και οι δύο. Του είχα πεί χαρακτηριστικά , ρε μ'2λ@κα φάγαμε 6 ώρες για το τίποτα. Και με κοίταζε σαν χαμένος.
Σε κάτι άλλο όντως άκουσα διαφορά , αλλα μιλάμε για ένα εντελώς μπάχαλο καλωδίωση.