Brazil η string μαγιώ;

Y

Yiannis_B

Guest
Απάντηση: Brazil η string μαγιω????????

Να μη νιώθουμε άσχημα για τις ατέλειες, αλλά να μην αρνούμαστε να συνειδητοποιήσουμε και ότι είναι ατέλειες. Εκεί κάπου υπεισέρχεται η κομψότητα - μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία της γυναίκας, αλλά και του άνδρα που ενδιαφέρεται για τον εαυτό του. Γιατί η ομορφιά ή υπάρχει ή δεν υπάρχει - μπορούμε να τη βοηθήσουμε φροντίζοντας το σώμα μας, αλλά μέχρι ένα σημείο. Η κομψότητα όμως έγκειται στο να τραβήξεις το βλέμμα στα ωραία και, ναι, να κρύψεις τα άσχημα. Να "φοράς αυτό που σου πάει". Είτε μιλάμε για στρινγκ, είτε για μακριά παλτά, ό,τι μας αρέσει δεν είναι πάντα και κατάλληλο για το σώμα μας, ακόμα κι αν αυτό αγγίζει την τελειότητα...
....γιατί έχω την εντύπωση....ότι....οι ατέλειες που αναφέρετε...αφορούν κατά 90% ένα παρατημένο κορμί....που ποτέ δεν γυμνάστηκε...και ποτέ δεν είπε όχι σε μια τούρτα παγωτό.....και οι ξένοι έχουν ατέλειες, αλλά τους βλέπω να τρέχουν στα πάρκα στις 6 το πρωί....:114:

....έχετε δει τι σώματα έχουν αυτές οι...μαμάδες των πενήντα και βάλε?....:116:

....και η ροπή προς την κομψότητα και την καλαισθησία οδηγούν αναγκαστικά προς ένα αντίστοιχο τρόπο ζωής....αλλιώς κοροιδεύουμε τον εαυτό μας....

...Βλάση άνοιξε και άλλο θέμα....αυτό το βλέπω να πάει για φούντο....:135:

PS ...εμένα μ' αρέσουν και τα ολόσωμα....

Y

Yiannis_B

Guest

...και σ' αυτή.....πως έχει γράψει έτσι ο ουρανός και η άμμος...:116:

...ξέρω...Βλάση..είμαι εκτός θέματος.....όλο ανφάς βάζω.....θα επανέλθω.....

Y

Yiannis_B

Guest

..τα μπλε και τα ροζάκια, τα ριγιέ και τα πουά μου μέσα!!!

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.485

....γιατί έχω την εντύπωση....ότι....οι ατέλειες που αναφέρετε...αφορούν κατά 90% ένα παρατημένο κορμί....που ποτέ δεν γυμνάστηκε...και ποτέ δεν είπε όχι σε μια τούρτα παγωτό.....και οι ξένοι έχουν ατέλειες, αλλά τους βλέπω να τρέχουν στα πάρκα στις 6 το πρωί....:114:

....έχετε δει τι σώματα έχουν αυτές οι...μαμάδες των πενήντα και βάλε?....:116:

....και η ροπή προς την κομψότητα και την καλαισθησία οδηγούν αναγκαστικά προς ένα αντίστοιχο τρόπο ζωής....αλλιώς κοροιδεύουμε τον εαυτό μας....

...Βλάση άνοιξε και άλλο θέμα....αυτό το βλέπω να πάει για φούντο....:135:
Γιατί βρε Johnny B να πάει για φούντο το θέμα?
Μια χαρά πάει, εκτός κι αν είναι οφφ τόπικ αν το ποστ μας δεν περιλαμβάνει φώτο κWλου.:116:

Συμφωνώ απόλυτα πως η κομψότητα και η καλαισθησία μας οδηγούν προς ένα αντίστοιχο τρόπο ζωής, που ας μην ξεχνάμε, πίσω από αυτόν βρίσκεται μια τεράααααααααστια βιομηχανία που κόβει χρήμα, πουλώντας χάπια αδυνατίσματος, λιποδιαλυτικές μπούρδες, σιλικόνες για βυζιά, κwλους, fake κοιλιακούς κλπ..........χειρουργεία, γιατρούς, botox και ό,τι άλλο θες.
Άλλο ένας σωστός τρόπος ζωής, κι άλλο εμμονή με την εμφάνιση.

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.485

Επίσης ψηφίζω brazilian μαγιώ!:116:

Reaction score
2.248

Με ρώτησε τις προάλλες μια φίλη μου τι μαγιώ να πάρει. Της αρέσει το μαγιώ με κορδονάκι αλλά ανησυχούσε για το πώς θα φαίνεται, Θα φαίνεται λέει η τομή απ' την καισαρική..ότι έχει χαλαρώσει λίγο η κοιλιά της...
Της είπα να πάρει αυτό που της κάνει κέφι, αυτό που θα φορέσει και θα νιωθει όμορφα με τον εαυτό της. Το τι θα σκεφτούν οι άλλοι στη θέα της, περισσεύει.
Λάθος?

Πολύ σημαντικό ν' αγαπάμε τον εαυτό μας, το κορμί μας και να μην νιώθουμε άσχημα για τις ατέλειές του.
Ναι λάθος :105:
Στην παραλία "εκθέτεις" το σώμα σου στο μικρό κοινό των παραδίπλα ομπρελών και δεν μπορεί καμιά να το αποφύγει αυτό όσο και να θέλει να προσέξουν τα μάτια της, την εξυπνάδα της ή ακόμα και τον όμορφο μουσακά που κάνει.

Η κοπελιά που θα βγει εκτός ρούχων έχει τρεις επιλογές που είναι η εξής μία :105:
- Να βρει ένα μαγίο που της ταιριάζει ανάλογα με το σώμα και όχι ότι της αρέσει

Περί αρεστού vs αποδεκτού
Θα βγαίνατε βόλτα με καυτό μίνι και με 20 έξτρα κιλά στους γοφούς?
Θα βάζατε φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ όταν δεν υπάρχει περιεχόμενο?

Περί ατελειών
Γιατί φοράτε στιθόδεσμο με μπανέλες?
Γιατί κρύβετε το σημάδι στο προσωπάκι σας με πούδρα?

Περί θέασης
Γιατί μακιγιάρεστε?
Προς τι το μανικιούρ, πεντικιούρ, μπικίνι, ξύρισμα ποδιών, μασχαλών κτλ κτλ?

ΠΕΡΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ
Γιατί σας πιάνει σεληνιασμός το καλοκαίρι και ξεχνάτε όλα όσα κάνετε τον χειμώνα περί αρεστού και ατελειών?
Αυτήν την απάντηση δώστε μας κυρίες μου :127:

Στο θέμα μας.... Brazilian for ever !!!!

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.485

Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω και φυσικά με βάση τον τρόπο που λειτουργώ εγώ.
Γιατί θέλω πρώτα να αρέσω εγώ στον εαυτό μου και μετά στους άλλους. Σε κάποιους δεν θα αρέσω. Αυτό είναι σίγουρο και δεν με ενοχλεί.
Απλό δεν είναι?
Άσε και το άλλο...
Αν θελήσω να αρέσω σε κάποιον, μπορώ! Όλες οι γυναίκες το μπορούν...

Reaction score
89
ρεσεις μηπως να ανοιξουμε κ ενα αντιστοιχο νημα για το τι θα φορεθει κ απτον ανδρικο πληθυσμο φετος???? βρακακι speedo, βερμουδα quicksilver ή βρακα μινερβα???

γιατι με αυτα που κυκλοφορουν κ φετος εχουμε πεσει κατω!!! :)

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.485
Απάντηση: Re: Brazil η string μαγιω????????

ρεσεις μηπως να ανοιξουμε κ ενα αντιστοιχο νημα για το τι θα φορεθει κ απτον ανδρικο πληθυσμο φετος???? βρακακι speedo, βερμουδα quicksilver ή βρακα μινερβα???

:135:

Reaction score
2.248

Πάνω μας ταιριάζει κάτι τετοιο τώρα το καλοκαίρι και θα φορεθεί πολύ στις παραλίες

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Συμφωνώ απόλυτα πως η κομψότητα και η καλαισθησία μας οδηγούν προς ένα αντίστοιχο τρόπο ζωής, που ας μην ξεχνάμε, πίσω από αυτόν βρίσκεται μια τεράααααααααστια βιομηχανία που κόβει χρήμα, πουλώντας χάπια αδυνατίσματος, λιποδιαλυτικές μπούρδες, σιλικόνες για βυζιά, κwλους, fake κοιλιακούς κλπ..........χειρουργεία, γιατρούς, botox και ό,τι άλλο θες.
Εδώ είναι η διαφορά στα σημεία που επισημαίνει η καθεμιά μας Πηνελοπάκι :107:
Για να δώσω δυο απλά παραδείγματα, δεν χρειάζονται λεφτά για να ξέρεις ότι αν είσαι ψηλή (ακόμα και κουκλάρα) και φοράς 41 νούμερο παπούτσι, δεν μπορείς να φορέσεις τα πολύ μυτερά παπούτσια που είναι κατά καιρούς της μόδας, γιατί θα μοιάζεις στην καλύτερη με χορευτή του καζατσόκ και στη χειρότερη με κλοουν. Τα παπούτσια αυτά θέλουν μικρό πόδι. Επίσης, αν έχεις πελώριους γοφούς και στενές πλάτες / μικρό στήθος, πρέπει να φοράς πάνω ανοιχτόχρωμα και κάτω σκούρα που "κόβουν" οπτικά, και φυσικά όχι φαρδιές φούστες. Tα παραπάνω γίνονται με τα ίδια χρήματα που θα διέθετες έτσι κι αλλιώς, απλώς αντί για το ένα ρούχο αγοράζεις το άλλο. Και φυσικά ισχύουν και για τα μαγιώ...

Άσε και το άλλο...
Αν θελήσω να αρέσω σε κάποιον, μπορώ! Όλες οι γυναίκες το μπορούν...
Κι εδώ διαφωνούμε (η μέρα μας είναι σήμερα :107:)
Μια κομψή γυναίκα φροντίζει ώστε, ανεξαρτήτως χρημάτων, να εμφανίζεται πάντα όπως θα εμφανιζόταν αν ήθελε να αρέσει σε κάποιον!

Reaction score
3.503

Η κάθε μία με την δική της χάρη.

" Γυναίκες τριγύρω πολλές παρά πολλές αλλά ποτέ δεν είν' αρκετές είναι το σήμερα, το αύριο και το χθες μες στη ζωή σου μόνο αυτές, κάνουν πιο sexy τη ζωή σου με 2 ματιές." :126:

Reaction score
2.248

στο τατουαζ αναφερεσαι??? :204: :204: :204:
Μα δεν είναι γλυκούλι το λαγουδάκι? Ετσι δεν σου'ρχεται να το ταϊσεις καρότο? :105:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Μα δεν είναι γλυκούλι το λαγουδάκι? Ετσι δεν σου'ρχεται να το ταϊσεις καρότο? :105:
Πρόσεχε μόνο μη βρεθεί καμιά με τατουάζ πιράνχας :116:

Y

Yiannis_B

Guest

Γιατί βρε Johnny B να πάει για φούντο το θέμα?
Μια χαρά πάει, εκτός κι αν είναι οφφ τόπικ αν το ποστ μας δεν περιλαμβάνει φώτο κWλου.:116:

Ας κάναμε γυμναστική 2 ώρες Χ 5 φορές την εβδομάδα, ας προσέχαμε τι τρώμε....και μετά από ένα εύλογο διάστημα (της τάξης του 12μήνου... και πάνω)... ξαναβλέπουμε τι μένει να γίνει. Εδώ βλέπεις τις δεκαοκτάχρονες και έχουν κυτταρίτιδα γιατί δεν έχουν γυμναστεί ποτέ στην ζωή τους....:108:

...σίγουρα κάποιες (και κάποιοι) θα πρέπει να προσπαθήσουν περισσότερο από τις άλλες...με μικρότερα αποτελέσματα...αλλά δεν βλέπω άλλο δρόμο...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

..τα μπλε και τα ροζάκια, τα ριγιέ και τα πουά μου μέσα!!!

Μπορω να κρατησω εναν απο τους δυο??????
δεν με πειραζει χρωμα.......αλλωστε χαλια ειναι και οι δυο ......με 9 κιλα ατελειες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:442::444::412:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.606
Members
38.469
Νεότερο μέλος
niktasoulas