Call of Duty 4 - Modern Warfare

Reaction score
1.213
κοριτσια ας γραψουμε ποιοι εχουμε το cod4 και σε ποιο φορμα να παιξουμε καi κανα παιχνιδακι. εγω στο ps3 με online ID VasiliasNtaHs

Το εχουμε ,το εχουμε ....για pc !! :crazy_3:

Reaction score
7
Zampella also mentioned that the PS3 version has better graphics and larger online support.
Εδώ φαίνεται πώς τουλάχιστον όσον αφορά τα γραφικά, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως τα λέει ο κύριος Ζαμπέλας.

Reaction score
7
Περιττό να σας πω ότι κάθε βράδυ γίνεται χαμός στο PSN με τα παιδιά από το ps3forums.gr. H [GR] clan (για να μην πω ειδικά για τον BANTAS (VasiliasNtaHs) έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος των απανταχού διαδικτυακών κομάντο.
Γράφτε userid να γίνουμε ακόμα περισσότεροι!

YΓ: Δεν είναι για μικρά παιδιά - πέφτουν πολλά γαλλικά από τα headsets.

Reaction score
4
Σταματηστε ΟΛΟΙ να παιζετε μεχρι να μου ερθει και εμενα το παιχνιδι.....:cool_11:
Θα γινετε πολυ καλοι και θα μας σκιζετε.....:violent:

Reaction score
4
Βρε εσεις τυχεροι που παιζεται τοσο καιρο....απο lag πως παει?
Γενικα κανενα προβλημα στο online?

Reaction score
7
Απάντηση: Call of Duty 4 - Modern Warfare

Κάτι κουλά τα κάνει...
Οπως ότι κάνει στάνταρ κανα 3λεπτο να βρει παιχνίδι να σε βάλει (δεν έχεις καμμία επιλογή ώστε να επιλέξεις πού θέλεις να παίξεις, μόνο το είδος του παιχνιδιού διαλέγεις). Lag σπάνια είχα συναντήσει με την 2048/256.
Σήμερα που γινόταν η αναβάθμιση της ADSL μου έβγαλε την Παναγία με disconnect, κολλήματα κ.ο.κ.
Ελπίζω να έφταιγε αυτό και όχι το patch 1.10 που απ' ότι διαβάζω άρχισε να κυκλοφορεί σήμερα.

Είναι λίγο ημιτελές πάντως όσον αφορά την επικοινωνία των παικτών. Αν θέλεις να παίξεις με κάποιον συγκεκριμένο πρέπει να τον έχεις στη Friends list σου και να τον κάνεις invite μέσα από το παιχνίδι (ή το αντίστροφο). Από κει και πέρα η επικοινωνία γίνεται μόνο με τα headsets, άλλοτε με επιτυχία και άλλοτε όχι.

Εγώ που είχα μηδενική εμπειρία από online FPS έχω πορωθεί με το παιχνίδι. Όταν τελικά ξεκινήσεις να παίζεις συνήθως όλα είναι άψογα. Μπορεί βέβαια αυτά που εμένα μου φαίνονται αδιάφορα σε κάποιον πιο έμπειρο να θεωρούνται απαράδεκτα...

Reaction score
0
Το παιχνιδάκι είναι άψογο. Έχω κάνει επανειλλημμένες αποτυχημένες προσπάθειες να εισέλθω στον κόσμο των FPS αλλά πάντα τα παράταγα αμέσως γιατί είμαι κουλός :cool_11:
Το COD 4 μου έκανε κλικ από την αρχή και δε μετάνιωσα καθόλου που το πήρα. Χθες ξεκίνησα το single player campaign (στο recruit φυσικά :happy_8: ) και έχω ψιλοενθουσιαστεί. Τα controls είναι πολύ σφιχτά και όλη η αισθητική Black Hawk Down με τραβάει πάρα πολύ. Καλά, αν καταφέρω να το τελειώσω (στο recruit εννοείται και δε θέλω γέλια) θα εντυπωσιαστώ πάρα πολύ με τον εαυτό μου. "happy_1"

Reaction score
4
Ελα για παμε :cool_1:
Πηγα και το αγορασα το πρωι γιατι δεν αντεχα αλλο να περιμενω.
Μπηκα λιγο για να δω πως παει και εκανα το εκπληκτικο ρεκορ των 0 kills και 10 deaths στο καπακι :cool_11:
Κατι πρεπει να κερδιζεις αμα δεν φας ποτε κανεναν δεν μπορει.... :crazy_3:

Λοιπον εχουμε και λεμε.

Bantas VasiliasNtaHs
Petesoulis ????
marvin marvin (?)
pseiras kpaiss

Αντε καντε με add και οι υπολοιπο συμπληρωστε τα id σας :smoking:

Reaction score
0
Ελα για παμε :cool_1:
Πηγα και το αγορασα το πρωι γιατι δεν αντεχα αλλο να περιμενω.
Μπηκα λιγο για να δω πως παει και εκανα το εκπληκτικο ρεκορ των 0 kills και 10 deaths στο καπακι :cool_11:
Κατι πρεπει να κερδιζεις αμα δεν φας ποτε κανεναν δεν μπορει.... :crazy_3:

Λοιπον εχουμε και λεμε.

Bantas VasiliasNtaHs
Petesoulis ????
marvin marvin (?)
pseiras kpaiss

Αντε καντε με add και οι υπολοιπο συμπληρωστε τα id σας :smoking:
marv1981

Αλλά ειλικρινά δε με θέλετε στο clan, είμαι εντελώς noob & I suck big time :cool_11:

Tο παιχνιδι είναι εκπληκτικό πάντως!!! Έχει διαλύσει όλες τις προκαταλήψεις μου για τα FPS.
Είμαι στο single player στην πίστα στο Chernobyl. Για να δούμε...

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Call of Duty 4 - Modern Warfare

marv1981

Αλλά ειλικρινά δε με θέλετε στο clan, είμαι εντελώς noob & I suck big time :cool_11:

Tο παιχνιδι είναι εκπληκτικό πάντως!!! Έχει διαλύσει όλες τις προκαταλήψεις μου για τα FPS.
Είμαι στο single player στην πίστα στο Chernobyl. Για να δούμε...
Ελα μωρε που να δεις εμενα....Α τελικα εφαγα εναν.....:cool_11:

petesoulis-us
:cool_4:

Bantas VasiliasNtaHs
Petesoulis petesoulis-us
marvin marv1981
pseiras kpaiss

Reaction score
0

Ελα μωρε που να δεις εμενα....Α τελικα εφαγα εναν.....:cool_11:

:cool_4:

Bantas VasiliasNtaHs
Petesoulis petesoulis-us
marvin marv1981
pseiras kpaiss
Θα σας κάνω add. Πρέπει να πάρω και ένα headset γιατί εκείνο του κινητού μου που υπολόγιζα να χρησιμοποιήσω μας άφησε χρόνους.

Μόλις τελείωσα τη διπλή πίστα στο Chernobyl. OMFG!!!!!!!!!!!!!! Πρέπει να είναι η πιο έντονη εμπειρία gaming που έχω ζήσει ως σήμερα...
:respect: :respect:

Reaction score
4

Θα σας κάνω add. Πρέπει να πάρω και ένα headset γιατί εκείνο του κινητού μου που υπολόγιζα να χρησιμοποιήσω μας άφησε χρόνους.

Μόλις τελείωσα τη διπλή πίστα στο Chernobyl. OMFG!!!!!!!!!!!!!! Πρέπει να είναι η πιο έντονη εμπειρία gaming που έχω ζήσει ως σήμερα...
:respect: :respect:
Αντε για θελω να ακουω και μπινελικια :crazy_3:
Μεσα ειμαι τωρα και .......με σφαζουν :cool_11:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7