κοριτσια ας γραψουμε ποιοι εχουμε το cod4 και σε ποιο φορμα να παιξουμε καi κανα παιχνιδακι. εγω στο ps3 με online ID VasiliasNtaHs
Το εχουμε ,το εχουμε ....για pc !! :crazy_3:
κοριτσια ας γραψουμε ποιοι εχουμε το cod4 και σε ποιο φορμα να παιξουμε καi κανα παιχνιδακι. εγω στο ps3 με online ID VasiliasNtaHs
Εδώ φαίνεται πώς τουλάχιστον όσον αφορά τα γραφικά, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως τα λέει ο κύριος Ζαμπέλας.Zampella also mentioned that the PS3 version has better graphics and larger online support.
ναι οσοι το εχετε για ps3 συντονιστειτε. ειναι φοβερο το παιχνιδι!
Ο αγώνας (όχι ο δικός μου) τώρα δικαιώνεται :cool_4:Ελα ρε γαμοτο...μονο σε ps3 παιζετε ?"happy_1" Και εγω ποιον θα snipαρω στο pc ?
marv1981Ελα για παμε :cool_1:
Πηγα και το αγορασα το πρωι γιατι δεν αντεχα αλλο να περιμενω.
Μπηκα λιγο για να δω πως παει και εκανα το εκπληκτικο ρεκορ των 0 kills και 10 deaths στο καπακι :cool_11:
Κατι πρεπει να κερδιζεις αμα δεν φας ποτε κανεναν δεν μπορει.... :crazy_3:
Λοιπον εχουμε και λεμε.
Bantas VasiliasNtaHs
Petesoulis ????
marvin marvin (?)
pseiras kpaiss
Αντε καντε με add και οι υπολοιπο συμπληρωστε τα id σας :smoking:
Ελα μωρε που να δεις εμενα....Α τελικα εφαγα εναν.....:cool_11:marv1981
Αλλά ειλικρινά δε με θέλετε στο clan, είμαι εντελώς noob & I suck big time :cool_11:
Tο παιχνιδι είναι εκπληκτικό πάντως!!! Έχει διαλύσει όλες τις προκαταλήψεις μου για τα FPS.
Είμαι στο single player στην πίστα στο Chernobyl. Για να δούμε...
:cool_4:petesoulis-us
Θα σας κάνω add. Πρέπει να πάρω και ένα headset γιατί εκείνο του κινητού μου που υπολόγιζα να χρησιμοποιήσω μας άφησε χρόνους.Ελα μωρε που να δεις εμενα....Α τελικα εφαγα εναν.....:cool_11:
:cool_4:
Bantas VasiliasNtaHs
Petesoulis petesoulis-us
marvin marv1981
pseiras kpaiss
:cool_11:Καλα, εσυ εισαι και γνωστο κουλαδι :mrgreen:
Αντε για θελω να ακουω και μπινελικια :crazy_3:Θα σας κάνω add. Πρέπει να πάρω και ένα headset γιατί εκείνο του κινητού μου που υπολόγιζα να χρησιμοποιήσω μας άφησε χρόνους.
Μόλις τελείωσα τη διπλή πίστα στο Chernobyl. OMFG!!!!!!!!!!!!!! Πρέπει να είναι η πιο έντονη εμπειρία gaming που έχω ζήσει ως σήμερα...
:respect: :respect: