- Reaction score
- 4
Ειναι ειναι :cool_4:Ε, δεν ειναι COD με sisaxis... Σε pc το χεις παιξει?
Απλα θελει πολυ δουλεια για να φτασεις σε ικανοποιητικο επιπεδο.
Στο Pc το επαιξα αλλα ειναι κλοπη.
Μια στο κεφαλακι και κατω.....
Ειναι ειναι :cool_4:Ε, δεν ειναι COD με sisaxis... Σε pc το χεις παιξει?
Ναι αλλα σε αυτο ειμαι καλος και ειναι κλοπη...:crazy_10:Εχμ, ξερεις στα game αλλα και στην πραγματικοτητα, το κεφαλακι δεν εχει και πολυ υψηλες ανοχες :cool_11:
Thanks :cool_4:Σκύβεις (crouch) και ξαπλώνεις (prone) με L3.
Το κόκκινο crοsshair και άλλα attachments ξεκλειδώνουν σιγα σιγά, ανάλογα με τα kills που πετυχαίνεις με κάθε όπλο. Στο Barracks έχει τις λεπτομέρειες.
Κάτι κουλά τα κάνει...
Οπως ότι κάνει στάνταρ κανα 3λεπτο να βρει παιχνίδι να σε βάλει (δεν έχεις καμμία επιλογή ώστε να επιλέξεις πού θέλεις να παίξεις, μόνο το είδος του παιχνιδιού διαλέγεις). Lag σπάνια είχα συναντήσει με την 2048/256.
Σήμερα που γινόταν η αναβάθμιση της ADSL μου έβγαλε την Παναγία με disconnect, κολλήματα κ.ο.κ.
Ελπίζω να έφταιγε αυτό και όχι το patch 1.10 που απ' ότι διαβάζω άρχισε να κυκλοφορεί σήμερα.
Είναι λίγο ημιτελές πάντως όσον αφορά την επικοινωνία των παικτών. Αν θέλεις να παίξεις με κάποιον συγκεκριμένο πρέπει να τον έχεις στη Friends list σου και να τον κάνεις invite μέσα από το παιχνίδι (ή το αντίστροφο). Από κει και πέρα η επικοινωνία γίνεται μόνο με τα headsets, άλλοτε με επιτυχία και άλλοτε όχι.
Εγώ που είχα μηδενική εμπειρία από online FPS έχω πορωθεί με το παιχνίδι. Όταν τελικά ξεκινήσεις να παίζεις συνήθως όλα είναι άψογα. Μπορεί βέβαια αυτά που εμένα μου φαίνονται αδιάφορα σε κάποιον πιο έμπειρο να θεωρούνται απαράδεκτα...
Αντε περιμενουμε εντυπωσεις να προχωρησουμε και εμεις:cool_4:Aναμένεται! Αν δεήσει το play.com και τα EΛ.ΤΑ.
Άντε, γιατί με accuracy 9.5% δεν πας πουθενά...
Στα ιδια ειμαστε φιλε :cool_11:Εμένα τo πρόβλημά μου είναι άλλο: το σημάδι. Μιλάμε δεν το βρίσκω με τίποτα. Κυριολέκτικα στα 2 μέτρα βαράω στο γάμο του Καραγκιόζη μερικές φορές με αποτέλεσμα μεγαλοπρεπή deaths (και accuracy, όπως και πριν, 9,5%).
:cool_4:
Bantas VasiliasNtaHs
Petesoulis petesoulis-us
marvin marv1981
pseiras kpaiss
Bantas VasiliasNtaHsΣε ποιό thread το έχετε γράψει; Εδώ σε αυτό;