Call of Duty 4 - Modern Warfare

Reaction score
4
Ε, δεν ειναι COD με sisaxis... Σε pc το χεις παιξει?
Ειναι ειναι :cool_4:
Απλα θελει πολυ δουλεια για να φτασεις σε ικανοποιητικο επιπεδο.
Στο Pc το επαιξα αλλα ειναι κλοπη.
Μια στο κεφαλακι και κατω.....

Reaction score
2
Εχμ, ξερεις στα game αλλα και στην πραγματικοτητα, το κεφαλακι δεν εχει και πολυ υψηλες ανοχες :cool_11:

Reaction score
4
Εχμ, ξερεις στα game αλλα και στην πραγματικοτητα, το κεφαλακι δεν εχει και πολυ υψηλες ανοχες :cool_11:
Ναι αλλα σε αυτο ειμαι καλος και ειναι κλοπη...:crazy_10:
Λοιπον πως σκυβεις και πως περνεις το οπλο με το κοκκινο crosshair?

Reaction score
7
Σκύβεις (crouch) και ξαπλώνεις (prone) με L3.
Το κόκκινο crοsshair και άλλα attachments ξεκλειδώνουν σιγα σιγά, ανάλογα με τα kills που πετυχαίνεις με κάθε όπλο. Στο Barracks έχει τις λεπτομέρειες.

Reaction score
4
Σκύβεις (crouch) και ξαπλώνεις (prone) με L3.
Το κόκκινο crοsshair και άλλα attachments ξεκλειδώνουν σιγα σιγά, ανάλογα με τα kills που πετυχαίνεις με κάθε όπλο. Στο Barracks έχει τις λεπτομέρειες.
Νομιζω οτι με το L3 μονο ετρεχε.
Α παει και με το καθε οπλο ξεχωριστα?
Να μην παιρνω δηλαδη μονο ενα που εχω μαθει.....

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Call of Duty 4 - Modern Warfare

Κάτι κουλά τα κάνει...
Οπως ότι κάνει στάνταρ κανα 3λεπτο να βρει παιχνίδι να σε βάλει (δεν έχεις καμμία επιλογή ώστε να επιλέξεις πού θέλεις να παίξεις, μόνο το είδος του παιχνιδιού διαλέγεις). Lag σπάνια είχα συναντήσει με την 2048/256.
Σήμερα που γινόταν η αναβάθμιση της ADSL μου έβγαλε την Παναγία με disconnect, κολλήματα κ.ο.κ.
Ελπίζω να έφταιγε αυτό και όχι το patch 1.10 που απ' ότι διαβάζω άρχισε να κυκλοφορεί σήμερα.

Είναι λίγο ημιτελές πάντως όσον αφορά την επικοινωνία των παικτών. Αν θέλεις να παίξεις με κάποιον συγκεκριμένο πρέπει να τον έχεις στη Friends list σου και να τον κάνεις invite μέσα από το παιχνίδι (ή το αντίστροφο). Από κει και πέρα η επικοινωνία γίνεται μόνο με τα headsets, άλλοτε με επιτυχία και άλλοτε όχι.

Εγώ που είχα μηδενική εμπειρία από online FPS έχω πορωθεί με το παιχνίδι. Όταν τελικά ξεκινήσεις να παίζεις συνήθως όλα είναι άψογα. Μπορεί βέβαια αυτά που εμένα μου φαίνονται αδιάφορα σε κάποιον πιο έμπειρο να θεωρούνται απαράδεκτα...

Επειδη και εγω ειμαι στην ομαδα που παιζει το βραδυ απο το ps3forum ηρωικες μαχες σημειωσε οτι καποιοι εχουν ανοιξει τις πορτες που χρειαζεται το παιχνιδη στον router και ανεφεραν σημαντικη αλλαγη στην επικοινωνια παντοτε προς το καλυτερο.

Reaction score
4
Αντε βρε παιδια θα με κανετε κανα invite να παιξουμε μαζι?
Ανεβηκα σε 3 μερες κουτσουρεμενες στο 14 ρανκ!!!
Με σκιζουν αλλα εχω και τις καλες στιγμες που και που....:mrgreen:

Reaction score
7
Απάντηση: Call of Duty 4 - Modern Warfare

Aναμένεται! Αν δεήσει το play.com και τα EΛ.ΤΑ.
Άντε, γιατί με accuracy 9.5% δεν πας πουθενά...

Reaction score
4

Aναμένεται! Αν δεήσει το play.com και τα EΛ.ΤΑ.
Άντε, γιατί με accuracy 9.5% δεν πας πουθενά...
Αντε περιμενουμε εντυπωσεις να προχωρησουμε και εμεις:cool_4:
Αυτος ο Bantas τι εχει κανει ρε παιδια ?
Ρανκ 43 ??? :cool_11:

Reaction score
0
Το είχα νοικιάσει 4 μέρες και σήμερα θα το επιστρέψω. Ξεκίνησα αμέσως on line δίχως να το ξέρω καθόλου. Με σακάτεψαν φυσικά. Σιγά σιγά το μάθαινα αλλά παρατηρώ πως σε σφάζουν στο γόνατο εύκολα. Η πολλοί καλοί είναι αυτοί, η ξέρουν κάποια μυστικά τα οποία δεν γνωρίζω. Διότι παρατήρησα να με βρίσκουν σε κάποιες κρυψόνες οι οποίες θέλουν τρελό ψάξιμο.Αυτοί όμως έρχονταν στο τσάκ μπάμ με κοπανάγανε και άντε γειά!!!
Χθές έπαιξα μόνος και έφτασα στις πρώτες πίστες του ΙΡΑΚ. Εκεί τα πήγαινα καλύτερα. Στις αποστολές δηλαδή. Όμως, ήρθε η ώρα να το πάω πίσω.
Πολύ καλό παιχνίδι πάντως. Αξίζει να το αγοράσει κάποιος.

Reaction score
7
Απάντηση: Call of Duty 4 - Modern Warfare

Μα δε χρειάζεται κάποιο κόλπο για να σε βρίσκουν: αρκεί το UAV (που καλείς μετά από 3 σερί kills) καθώς και η εμπειρία όσων έχουν παίξει κάτι 7d 20h 10min καθαρού χρόνου παιχνιδιού που τους κάνει να ξέρουν όλες τις πίστες σαν το σπίτι τους.
Το single player είναι ασύγκριτα πιο εύκολο. Εννοείται ότι θα πρέπει να έχεις απενεργοποιημένο το aim assist και να μην παίζεις στο recruit level αν θες να πεις ότι κάνεις μια στοιχειώδη προπόνηση.

Εμένα τo πρόβλημά μου είναι άλλο: το σημάδι. Μιλάμε δεν το βρίσκω με τίποτα. Κυριολέκτικα στα 2 μέτρα βαράω στο γάμο του Καραγκιόζη μερικές φορές με αποτέλεσμα μεγαλοπρεπή deaths (και accuracy, όπως και πριν, 9,5%).

Reaction score
4

Εμένα τo πρόβλημά μου είναι άλλο: το σημάδι. Μιλάμε δεν το βρίσκω με τίποτα. Κυριολέκτικα στα 2 μέτρα βαράω στο γάμο του Καραγκιόζη μερικές φορές με αποτέλεσμα μεγαλοπρεπή deaths (και accuracy, όπως και πριν, 9,5%).
Στα ιδια ειμαστε φιλε :cool_11:
Αντε να κανουμε δικη μας ομαδα κουλαμαρας. :cool_4:

Reaction score
0
Εγώ έκανα μια πρόταση με thread, για ομάδα χρηστών απο εδώ, για να παίζουμε μεταξύ μας αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να απαντήσει.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7