CARY CAD 805AE

Reaction score
8
Παντως ενα ηχειο που ακουω τον τελευταιο καιρο και με εχει εντυπωσιασει ειναι και το DUEVEL BELLA LUNA, σχετικα ευκολο στην τοποθετηση, πανευκολο σαν φορτιο, οπως και οι κορνες με το προσον της παντοκατευθυντικης εκπομπης του ηχου, που σημαινει οτι οπου και να καθεσαι στο δωματιο εχεις πληρη στερεοφωνικη εικονα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
χμ Νικο για την αντοχη των Μαγκνεπαν στον χρονο θα μου επιτρεψεις να εχω καποιες αμφιβολιες και αυτο βεβαια δεν ισχυει για την ηχητικη τους ποιοτητα που ειναι εξαιρετικη.
Σε καταλαβαίνω. Αν καείς στο χυλό φυσάς και το γιαούρτι, αλλά πίστεψέ με καμμία σχέση με ότι έχεις υπόψη σου. Πάντως αυτού του είδους τα ηχεία, όπως και τα full range ηλεκτροστατικά, ουδεμία σχέση έχουν με την ευκολία ενόγς σύγχρονου υβριδικού ηλεκτροστατικού, πόσο μάλλον ενός κουτιού. Όσοι επιμένουμε ακόμη, για διάφορους λόγους, βάζουμε μπελάδες στο κεφάλι μας.

...

Reaction score
1
Tι με συμβουλεβετε να αλλαξω στο συστημα μου ? σκεφτομε ν αγορασω τα summit ,εσεις τι λετε ?

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.552
Εγω θα σου ελεγα να πας ν' ακουσεις το summit, αλλα οποσδηποτε, και το Avantgarde Duo.
Θα σου γεμισει τον χωρο, θα "δεσει" εξαιρετικα με τα ενισχυτικα σου, και δεν εχουν χρωματισμους ΙΜΗΟ.

Reaction score
8
Νικο ακριβως ετσι ειναι οπως τα λες.

Φιλε το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι πηγαινε και ακουσε τα. Μην εντυπωσιαστεις μονον απο το πρωτο ακουσμα, αλλα ακουσε τα για λιγη ωρα να δεις μηπως το ακουσμα με την παροδο του χρονου γινεται κουραστικο.

Τα summit που αναφερεις προσωπικα τα θεωρω κορυφαια επιλογη, αλλα επιμενω πρωτα ακουσε τα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Tι με συμβουλεβετε να αλλαξω στο συστημα μου ? σκεφτομε ν αγορασω τα summit ,εσεις τι λετε ?
Θα σου το πω όπως ακριβώς το πιστεύω. Σε αυτές τις κατηγορίες, δεν υπάρχουν "μάπα" ηχεία. Ως εκ τούτου τα summit ή τα spire (διότι δεν υπάρχουν πλέον τα summit), είναι πάρα πολύ καλά ηχεία. Εφόσον όμως έχεις αμφιβολίες και εφόσον έχεις ήδη κάποια μηχανήματα, πρέπει οπωσδήποτε να ακούσεις και τα ηχεία που προτείνει ο υποχθόνιος κορνάκιας, ο platon. Ξέρει καλά αυτός τι λέει. :126:

...

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος