CD from MP3, ομαδικό test...

Reaction score
3.582
Εγω δεν ισχυριζομαι οτι εχω αδικηθει αλλα αμα αθλοθετησεις και ενα ταψι μπακλαβα ερχομαι σφαιρα.
Μιχάλη , πολύ ευχαρίστως. Nα έρθεις να ακούσουμε και το νέο phono stage σου, κόντρα αυτή τη φορά με το περίφημο phono stage του Cary SLP-98P.
Μπακλαβά θα έχουμε άφθονο, αλλά με τόσα σιρόπια που θα βγάζουν οι λυχνίες ... :happy_4:

Reaction score
3.582
Υπάρχει τρόπος ανίχνευσης και του περιεχομένου βινυλίων 100% αναλογικών κατά τον κατασκευαστή/ εισαγωγέα .
Με άλλη μέθοδο βεβαίως βεβαίως.

Reaction score
3.582
Μην ξεχνάς, ότι θα μπορούσα να κάνω τα αρχεία μη ανιχνεύσιμα... :happy_4:
θα μπορούσες να ενσωματώσεις και τα σωστά αποτελέσματα κάνοντας μείξη φωνητικού μηνύματος. Μακάρι να το είχα σκεφτεί πιο πριν :crazy_1:

Reaction score
13
Μιχάλη , πολύ ευχαρίστως. Nα έρθεις να ακούσουμε και το νέο phono stage σου, κόντρα αυτή τη φορά με το περίφημο phono stage του Cary SLP-98P.
Μπακλαβά θα έχουμε άφθονο, αλλά με τόσα σιρόπια που θα βγάζουν οι λυχνίες ... :happy_4:
Νασαι καλα.
Αυτος ο Καρυ δεν επρεπε να λεγεται SLP98P αλλα SLURP.

Reaction score
5
Και να σας πω κάτι το οποίο δείχνετε να μην το καταλαβαίνετε. Δεν αξίζει έκτος από την κατηγορία τον pc να ασχολείστε με τέτοια θέματα πως το mp3. Κάτι που αφαιρεί πληροφορία και αλλοιώνει το πρωτότυπο πάει τελείωσε είναι υποδεέστερο και δεν αξίζει να ασχολείσαι μαζί του αν ο απώτερος σκοπός είναι η υψηλή πιστότητα.

Τέτοια τεστ το μόνο που εξυπηρετούν είναι τις κόντρες και την προσπάθεια μείωσης μηχανημάτων και των ακροατών.

Αν δεν το καταλαβαίνετε πιο απλό δεν μπορώ να το κάνω, συνεχίστε να τα εξισώνετε...

Reaction score
1.772
Η σωστή απάντηση είναι:
CD No1
Track No1 track02
Track No2 track03
Track No3 track
Track No4 track01
Track No5 track01
Track No6 track
Track No7 track01

Μάλιστα!
Το πράγμα αρχίζει και γίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον διότι ο φίλος back, είναι άλλος ένας από αυτούς που προτίμησαν ηχητικά το track που έχει περάσει από 3 μετατροπές! Πολύ σωστή η επισήμανση ότι το 3 και το 6 είναι ίδια, ενώ πάλι τα mp3 πρώτης μετατροπής 4, 5, 7 του ακουστήκανε πιο σωστά. Αρχίζει λοιπόν και υπάρχει σαφής προτίμηση των ακροατών προς τα 2ης και 3ης μετατροπής αρχεία, ενώ τα αυθεντικά λίγο ή πολύ τα έχουν… χ@σμένα.
Μετά επανέρχεται δριμύτερος:

Έτσι ακριβώς είναι, αλλά πες μας βρε και ποιο s/w έβαλες για να το βγάλεις. Πάντως, η προτίμησή σου στο 2, κάνει το «παιχνίδι» να παίρνει άλλη τροπή... :cool_4:
το μονο software που χρησιμοποιησα ειναι το audiograber που ανεφερε ο μιχαλης ο σπερτος για να αποφυγω να ακουω ολα τα κομματια καθε φορα.

αφου μου εδειξε ποια ειναι ιδια το ποιο ειναι πιο το βρηκα με τα αυτια μου.

δεν εχει ομως καμια σημασια αφου αποδειχτηκε οτι οι διαφορες οχι μονο ειναι μικρες αλλα οι περισσοτεροι για να μην πω ολοι προτιμουμε τα συμπιεσμενα κομματια.

Reaction score
4.774
Ευχαριστούμε πάντως για τον κόπο και χρόνο που αφιέρωσες για αυτό το τέστ. Ο καθένας βέβαια θα ήθελε και κάτι διαφορετικό αλλά όταν συμμετέχουν 40 άτομα δεν γίνεται αυτό.
Αναμένουμε το επόμενο ....

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τέτοια τεστ το μόνο που εξυπηρετούν είναι τις κόντρες και την προσπάθεια μείωσης μηχανημάτων και των ακροατών.
Μόνο εσύ το βλέπεις έτσι διότι αν παραδεχθείς ότι δεν κατάλαβες διαφορές νομίζεις ότι θα σου πέσει ο κ@λός. Προσπαθείς να αποδείξεις ότι ακούς καλύτερα από όλο το AVSite. Ξαναλέω, αυτά είναι παιδικά πράγματα, σοβαρέψου, έγινες κοτζάμ άνδρας... "happy_1"

Και τελικά, να ΜΗΝ ζητούσες test ρε φίλε αν δεν είσαι σε θέση να το κάνεις. Είχα όρεξη εγώ να φάω τόσες ώρες από τη ζωή μου και να ξοδέψω (λίγα έστω) χρήματα για να σου κάνω το κέφι?...

Και γιατί δεν το έκανες ρε μάγκα και μας έφερες σε αυτό το σημείο?
Το ξαναείπα αυτό αλλά όπως πάντα δεν διαβάζεις ολόκληρα τα μηνύματα. Γιατί μετά δεν θα μπορούσα να σου αποδείξω (με τα s/w που ξέρεις), ότι η λύση που σου δίνω είναι η πραγματική και δεν έκανα αλλαγές της τελευταίας στιγμής, βλέποντας τις απαντήσεις σου. Θα μπορούσα να ισχυριστώ ότι δεν βρήκες κανένα, αλλά δεν θα μπορούσα να το αποδείξω. Τώρα μπορώ τουλάχιστον να αποδείξω ότι οι λύσεις που σου έδωσα είναι και οι πραγματικές.

το μονο software που χρησιμοποιησα ειναι το audiograber που ανεφερε ο μιχαλης ο σπερτος για να αποφυγω να ακουω ολα τα κομματια καθε φορα.

αφου μου εδειξε ποια ειναι ιδια το ποιο ειναι πιο το βρηκα με τα αυτια μου.

δεν εχει ομως καμια σημασια αφου αποδειχτηκε οτι οι διαφορες οχι μονο ειναι μικρες αλλα οι περισσοτεροι για να μην πω ολοι προτιμουμε τα συμπιεσμενα κομματια.
Σωστός! Καλά έκανες! :cool_4:

θα μπορούσες να ενσωματώσεις και τα σωστά αποτελέσματα κάνοντας μείξη φωνητικού μηνύματος. Μακάρι να το είχα σκεφτεί πιο πριν :crazy_1:
Είσαι άρρωστος... :cool_11:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ευχαριστούμε πάντως για τον κόπο και χρόνο που αφιέρωσες για αυτό το τέστ. Ο καθένας βέβαια θα ήθελε και κάτι διαφορετικό αλλά όταν συμμετέχουν 40 άτομα δεν γίνεται αυτό.
Αναμένουμε το επόμενο ....
Να 'σαι καλά.
Τα αποτελέσματα και οι λόγοι για τους οποίους μπήκε ο καθένας από εμάς στην διαδικασία, είναι θέμα προσωπικό. Εύχομαι το test απλά να βοήθησε ώστε να δούμε λίγο πιο ανοιχτά μερικά θέματα...

Reaction score
0
Πολύ καλό το τεστ.

Είχα σκοπό σήμερα να γράψω από το γραφείο την δική μου απάντηση καθώς το pc στο σπίτι το ΣΚ δεν έπαιζε.

Καλύτερα που δεν πρόλαβα ....!!!!

Να πω απλώς ότι το χειρότερο μου ήταν η τελευταία μετατροπή (εκεί δικαιώθηκα!).

Όσο για τα αυθεντικά ...... χαθήκαν στην μετάφραση ......

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Να πω απλώς ότι το χειρότερο μου ήταν η τελευταία μετατροπή (εκεί δικαιώθηκα!).
Αυτό τώρα, αρχίζω να πιστεύω ότι δεν είναι και τόσο σίγουρο.
Μήπως τελικά ρε οι μπαγάσες βρήκαν έναν τρόπο έτσι ώστε η εν λόγω κωδικοποίηση να έχει μερικά στοιχεία, (όλα δεν μπορούν φυσικά), καλύτερα σε σχέση με το cd, που επηρεάζουν πολύ την κρίση μας?..

Reaction score
0
Αυτό τώρα, αρχίζω να πιστεύω ότι δεν είναι και τόσο σίγουρο.
Μήπως τελικά ρε οι μπαγάσες βρήκαν έναν τρόπο έτσι ώστε η εν λόγω κωδικοποίηση να έχει μερικά στοιχεία, (όλα δεν μπορούν φυσικά), καλύτερα σε σχέση με το cd, που επηρεάζουν πολύ την κρίση μας?..
Κάθε φορά που άκουγα το cd έβγαζα και διαφορετικά συμπεράσματα.

Η αλήθεια είναι οτι το έπαιζα shuffle γιατί πίστευα οτι θα ήταν καλύτερα.

Όμως η μουσική δεν μου άρεσε (δεν είμαι και πολύ της όπερας) και ίσως και να κουραζόμουνα - αγχωνόμουνα από ένα σημείο και μετά.

Πάντως τις περσσότερες φορές μου έβγαινε χειρότερο σαν άκουσμα το Νο7 (στο cd 5). Ενώ σχεδόν καμία φορά (παρατηρώντας τα αποτελέσματα που σημείωνα) δεν μου φάνηκε καλύτερο κάποιο από τα αυθεντικά .......

Reaction score
4
Απάντηση: CD from MP3, ομαδικό test...

Κρίμα !
Νόμιζα ότι θα αντέχατε μέχρι την Δευτέρα για να ανακοινώσετε τα αποτελέσματα, όπως αρκετοί ζήτησαν......κρίμα......
Βέβαια ελπίζω κάποια στιγμή θα κατεβάσω το xl για να δω σε τι βαθμό ακούω :happy_2:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Sorry, δεν είχε νόημα να το καθυστερούμε πλέον.
Μια χαρά ακούς βρε, το cd νομίζεις ότι θα σου πει αν ακούς ή όχι?... :cool_4:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.657
Παίζει ρόλο η εκμετάλλευση του masking από τα encoders ιδιαίτερα στα "γεμάτα" κομμάτια. Η αφαίρεση των ήχων πολύ χαμηλής στάθμης δίνει σε πολλούς την αντίληψη του πιο "καθαρού" ή λιγότερο "κουραστικού".

Επίσης (αυτό δεν έχει σχέση με το τεστ), ζούμε τη γενιά του MP3 (κυρίως 128 kbits/sec). Υπάρχουν νέοι που δεν έχουν ακούσει ποτέ ασυμπίεστο τραγούδι. Έχει συνηθίσει λοιπόν ο εγκέφαλός τους σε συγκεκριμένα ερεθίσματα. Η ακρόαση του "αυθεντικού" μπορεί να τους φανεί παράξενη, αν βέβαια καταλάβουν κάτι.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: CD from MP3, ομαδικό test...

..
Μια χαρά ακούς βρε, το cd νομίζεις ότι θα σου πει αν ακούς ή όχι?... :cool_4:
Κι όμως θεωρώ ότι ήταν αρκετά καλή άσκηση αν και δύσκολη (κομμάτι) για να δούμε τις ικανοτητές μας.
Ευχαριστώ πάντως για το cd και σε αντίθεση με άλλους θα το ξαναδοκίμαζα.

Υ.Γ.
Τελικά ακούω ακόμα καλά :happy_9: ....είμαι πολύ χαρούμενος !

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.125
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON