CD from MP3, ομαδικό test...

Reaction score
5
διάλεξε και τους codec που αντί για 16 κάνει αποκοπή στους 19Hz παρέβηκε τους κανόνες και την συμφωνία του τεστ
Αν δεις τον πίνακα παρακάτω, υπάρχει σχέση ανάμεσα στο bitrate και στο φίλτρο. Στα 320kbps το φίλτρο κόβει πάνω από τα 19KHz.

Δεν χρειάζεται να 'διαλέξει' κάποιος...

Attachments

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Περιμενω ολα τα υπολοιπα δισκακια του τεστ ωστε να αναγνωρισω τα αυθεντικα κομματια απο τα mp3 και να επισημανω τις διαφορες που ισως υπαρχουν και μεταξυ των αλλων αυθεντικων .

Αν εχει και καποιος απο τους ....ημιθεους τα κοτσια ας φτιαξει και ενα δισκακι με καποιο κομματι της TELARC , της FIM κλπ να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακκος ! :happy_4:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Περιμενω ολα τα υπολοιπα δισκακια του τεστ ωστε να αναγνωρισω τα αυθεντικα κομματια απο τα mp3 και να επισημανω τις διαφορες που ισως υπαρχουν και μεταξυ των αλλων αυθεντικων .

Αν εχει και καποιος απο τους ....ημιθεους τα κοτσια ας φτιαξει και ενα δισκακι με καποιο κομματι της TELARC , της FIM κλπ να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακκος ! :happy_4:
Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα... :cool_11::cool_11:

Reaction score
5
Εχμ. Είπαμε. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ!
Εξ'ορισμού αυτό δεν γίνεται...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.946
Σού 'ρχεται οσονούπω. Άντε να δούμε τι θα λες μετά...

Reaction score
5

Κύριε Ρένο απλά να σας πω οτι δεν ακούμε μόνο κομμάτις της Telarc και της Fim. Αν είναι να φτιάξουμε ενα ηχοσύστημα για να ακούμε ΜΟΝΟ συγκεκριμένες εγγραφές τότε...καλύτερα να τα κάνω καραμέλες...

Reaction score
5
Ψαχνω εναγωνιως να ανακαλυψω αυτον που ξερει να χανει τιμια και αντρικια σε αυτη την ερημη χωρα.
Αυτο που δεν γνωριζουν οι περισσοτεροι ειναι πως μερικες φορες η ηττα ειναι γλυκυτερη απο την νικη.
Αφηνεις τον "εισβολεα" να σε παρασυρει και ζεις μαζι του το μεθυσι των λαφυρων.

Οι συντονιστες του AVSite εχουν μονο μια αρχη:"Ολα στην φορα!"
Αυτο και κανουν και το κανουν σωστα.

Απο εκει και περα αναλογα με τα γυαλια που φοραει ο καθενας μας βλεπει, ετσι δεν ειναι?

Και εγω θα προτιμουσα να ειμαι περισσοτερο αντικειμενικος οπου αφορα ανθρωπους που αγαπουν αυτο το site και να τους εξισωσω με αλλους που διαδιδουν τα χειροτερα μεσω των κρυφων τους συνομιλιων.Πως μπορω να ειμαι ομως?

Αυτη ειναι ισως και η μονη κατηγορια που μπορεις να μου προσαψεις αγαπητε μου Αντωνη.Ειναι επισης ο ιδιος λογος που δεν θα μπορεσω ποτε να θυμωσω μαζι σου φιλε:happy_4:
Τώρα μίλησες σωστά και σε καταλαβαίνω απόλυτα. :rei:

Reaction score
10
Έλα ρε Αντρέα που έγινε μια πολύ καλή και επίπονη εργασία, εδώ η προσπάθεια ήταν να φανούν Τσαρουχάς και Κόγιας ημίθεοι, σαν και οι υπόλοιποι εδώ μέσα δεν είχαν ακούσει και δεν ήξεραν να κάνουν mp3 πρώτης ποιότητας.
Όμως εδώ τι έγινε, αντί να βγει ο πριν 6 μήνες Κόγιας και να πει παιδία ξέρετε υπάρχει και η άλλη όψη του mp3 με την ασύγκριτα καλύτερη ποιότητα και μπορώ να το αποδείξω με ένα τεστ, βγαίνει και προκαλεί με το ύφος και τις δηλώσεις του ότι είσαστε όλοι κούφοι και εγώ με ένα τυφλό τεστ μπορώ να σας το αποδείξω.

Ήρθε ο Τσαρουχάς και αντί να κάνει ένα τεστ όπως εγώ το υποστήριζα με 7-8 συνηθισμένα κομμάτια και να διαλέξουμε ποιο είναι το wav, ήρθε και έβαλε ένα κομμάτι από όπερα με περιορισμένη έκταση σε υψηλές συχνότητες, διάλεξε και τους codec που αντί για 16 κάνει αποκοπή στους 19Hz παρέβηκε τους κανόνες και την συμφωνία του τεστ και αντί για ένα καθαρό κομμάτι έβαλε 2 για να έχει να κατηγορεί ειρωνικά και να αμφισβητεί το αποτέλεσμα όπως το κάνει τώρα καλή ώρα με τον Μαρίνο. Ήξερε ευθύς εξαρχής ότι το τεστ κάπου θα είχε υποκλοπές αλλά αντί να το σταματήσει και πει παιδία ξέρετε λόγω του γεγονότος ότι ένα τεστ στο σπίτι υπάρχει πάντα ο κίνδυνος υποκλοπής των αποτελεσμάτων, καλύτερα να το διακόψουμε, προτίμησε την άλλη οδό και φιλοσοφία που λέει, άσε τα κορόιδα να ασχολούνται με το cd και σαν από μηχανής θεός που είμαι όταν δω ότι τα κορόιδα βρουν τις σωστές απαντήσεις το τεστ διακόπτεται και κατηγορώ τους πάντες και τα πάντα για υποκλοπή. Και το κυριότερο αντί να βγει στο τέλος και να πει καλά ρε εσείς μας περάσατε για αμερικανάκια? βγαίνει και κατηγορεί τους πάντες και τα πάντα με αποδείξεις και χωρίς αποδείξεις και με ειρωνικό τρόπο κατηγορεί τους πάντες για υποκλοπή.

Άσε δηλαδή που ήταν απόλυτα σίγουρος και με ισχυρή άποψη ότι δεν πρόκειται να βρει κανείς την σωστή απάντηση και το διατυμπάνιζε με ειρωνικό τρόπο στα μέσα του τεστ. Και ξέρεις γιατί? Γιατί ο σκοπός του δεν ήταν αγνός και με αντικειμενικά κριτήρια ώστε με ένα mp3 test με διάφορα κομμάτια να δούμε σε τι ποσοστό μπορούν οι ακροατές να εντοπίσουν τις διαφορές, αλλά ένα τεστ που οι ακροατές θα έχουν περισσότερες πιθανότητες να αποτύχουν.

Θαύμασε τώρα τον αναπληρωτή γενικό διαχειριστή σου και μην μου λες εμένα έκανε μια σοβαρή και επίπονη δουλεία.

Περαστικά μας.

Ειχα αποφασισει να μην γραψω τιποτα για το τεστ, δεν με παιρνει κιολας αφου αποσυρθηκα, αλλα δυστυχως δεν μπορω παρα να συμφωνησω στα περισσοτερα που αγραψε ο Αντωνης, επισης Νικο ξερεις οτι σε παω αλλα εχετε ξεφυγει λιγο με τις ειρωνιες κτλ, κατι που δειχνει και τις αρχικες σας προθεσεις. Αυτα, και παντα φιλικα.

Reaction score
5
Και για να μην ξεχνιόμαστε, για τα υπόλοιπα που έγραψε ο Τσαρουχάς απλά απαξιώ..

Αυγά στους τοίχους εγώ δεν ρίχνω :happy_9:

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Κύριε Ρένο απλά να σας πω οτι δεν ακούμε μόνο κομμάτις της Telarc και της Fim. Αν είναι να φτιάξουμε ενα ηχοσύστημα για να ακούμε ΜΟΝΟ συγκεκριμένες εγγραφές τότε...καλύτερα να τα κάνω καραμέλες...
Δεν εννοουσα μονο αυτες τις εταιρειες . Παραδειγμα τις εφερα οσον αφορα τις επιμελημενες εγγραφες και γενικοτερα παραγωγες τους .
Σ ενα Hi End συστημα τετοιες καλες εγγραφες αποτελουν μια πηγη ιδιαιτερης ευχαριστησης αφου εκτοξευουν την ηχητικη ποιοτητα στα ορια του ηχοσυστηματος .
Φυσικα θα ειναι καποιος παραλογος να ακουει μονο τετοιας ποιοτητας εγγραφες .
Συνηθιζεται ομως οταν αξιολογεις ενα ηχοσυστημα η μια μεταβολη σε αυτο να γινεται με υψηλου επιπεδου εγγραφες ωστε να φαινονται οι οποιεσδηποτε διαφορες . Πονηρα σκεπτομενοι οι ημιθεοι βρηκαν μια εγγραφη η οποια θα εκρυβε οσο γινεται περισσοτερο την δυνατοτητα να καταλαβει ο οποιοσδηποτε τις διαφορες .

Αληθεια εγγραφες του 1971 της DEUTSCHE GRAMMOPHON ακουγατε με τους Ναυτιλους και τα Classe ;;;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δεκτή η γνώμη σου φίλε Μιχάλη. Επί προσωπικού δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα με κανέναν. Το θέμα παίρνει αυτήν την τροπή, όταν αντί να μιλήσουν κάποιοι επιχειρηματολογώντας, αρχίζουν τους χαρακτηρισμούς, άσχετοι, κουφοί κλπ.

Δυστυχώς ή ευτυχώς, επειδή έχω δεσμευθεί να μην μιλήσω, δεν με παίρνει κι εμένα να πω περισσότερα...

Reaction score
5
Αν δεις τον πίνακα παρακάτω, υπάρχει σχέση ανάμεσα στο bitrate και στο φίλτρο. Στα 320kbps το φίλτρο κόβει πάνω από τα 19KHz.

Δεν χρειάζεται να 'διαλέξει' κάποιος...
Όπως και να έχει το πράμα εγώ mp3akias δεν γίνομαι . :cool_11:

Reaction score
5
Δεν εννοουσα μονο αυτες τις εταιρειες . Παραδειγμα τις εφερα οσον αφορα τις επιμελημενες εγγραφες και γενικοτερα παραγωγες τους .
Σ ενα Hi End συστημα τετοιες καλες εγγραφες αποτελουν μια πηγη ιδιαιτερης ευχαριστησης αφου εκτοξευουν την ηχητικη ποιοτητα στα ορια του ηχοσυστηματος .
Φυσικα θα ειναι καποιος παραλογος να ακουει μονο τετοιας ποιοτητας εγγραφες .
Συνηθιζεται ομως οταν αξιολογεις ενα ηχοσυστημα η μια μεταβολη σε αυτο να γινεται με υψηλου επιπεδου εγγραφες ωστε να φαινονται οι οποιεσδηποτε διαφορες . Πονηρα σκεπτομενοι οι ημιθεοι βρηκαν μια εγγραφη η οποια θα εκρυβε οσο γινεται περισσοτερο την δυνατοτητα να καταλαβει ο οποιοσδηποτε τις διαφορες .

Αληθεια εγγραφες του 1971 της DEUTSCHE GRAMMOPHON ακουγατε με τους Ναυτιλους και τα Classe ;;;
πηγή ιδιαίτερης ευχαρίστησης δεν αποτελούν οι καλές εγγραφές κατα την γνώμη μου. Είναι το τι γουστάρει να ακούει ο καθένας.

Για την αξιολόγηση θα συμφωνίσω αλλα δεν θυμάμαι να προσπαθούμε να αξιολογήσουμε μηχανήματα εδώ αλλά εγγραφές. και ένα καλό σύστημα βγάζει οποιασδήποτε εγγραφής τα αδύνατα σημεία.

αλλά το τι ακούει το αυτί μας, είναι πρώτα μυαλό και μετά μηχάνημα...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Γιατί ρωτάς?
Εσύ αυτά όπως γνωρίζεις, απαγορεύεται να τα πουλήσεις. Είναι υψηλού επιπέδου μηχανήματα που οι αντιπρόσωποι δεν δίνουν στον καθένα... :happy_4:

Για να σε βγάλω από την απορία, στα εν λόγω μηχανήματα, έπαιζε θαυμάσια. Δες τι φταίει στα δικά σου καθώς και στα αυτιά σου...

p.s. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για το χάλι σου και την αναφορά μηχανημάτων. Συνέχισε έτσι, στο τέλος δεν θα μπορείς να πουλήσεις ούτε καλώδια utp.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Γιατί ρωτάς?
Εσύ αυτά όπως γνωρίζεις, απαγορεύεται να τα πουλήσεις. Είναι υψηλού επιπέδου μηχανήματα που οι αντιπρόσωποι δεν δίνουν στον καθένα... :happy_4:

Για να σε βγάλω από την απορία, στα εν λόγω μηχανήματα, έπαιζε θαυμάσια. Δες τι φταίει στα δικά σου καθώς και στα αυτιά σου...

p.s. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για το χάλι σου και την αναφορά μηχανημάτων. Συνέχισε έτσι, στο τέλος δεν θα μπορείς να πουλήσεις ούτε καλώδια utp.
Κατρακυλα ..... :bravo: :bravo:

Reaction score
313
Απάντηση: CD from MP3, ομαδικό test...

Να ρωτήσω, τώρα, κάτι:

Χρειάζεται, πλεόν, να συνεχιστεί το παρόν θέμα;
Ό,τι ήταν να γραφτεί για το τεχνικό/διαδικαστικό/διαγνωστικό μέρος, γράφτηκε...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.831
Members
38.504
Νεότερο μέλος
leftos