cd player 1000-1500 euros.

D

deleted user 10898

Guest
Το λέω με την έννοια ότι το ασύγχρονο DAC ελαχιστοποιεί την επίδραση του transport στον ήχο.
οχι βρε κωστα, ελαχιστοποιει μονο απο την ασυγχρονη usb/fιrewire εισοδο..
μαλιστα επειδη εκει θα ελαχιστοποιει το jitter ισως δεν εχει αλλους βελτιστοποιημενους μηχανισμους για την μειωση του απο την s/pdif που θα συνδεθει το τρανσπορτ...

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: cd player 1000-1500 euros.

συμφωνω αλλα και παλι τονιζω και ερωτω κατα ποσον μπορει σε ευρεια κλιμακα να αποτελεσει την βασικη πηγη σε ενα ανω του μετριου συστημα .?
ποιοτικα (ηχητικα) ενοεις?

Reaction score
4.415
Απάντηση: cd player 1000-1500 euros.

Παντως ολοι οσοι πηραμε cd player και τα σπρωξαμε χοντρα, τωρα τα εχουμε και μαζευουν σκονη αφου με dac φθηνα κανουμε τη δουλεια μας με διαφορες πολυ μικρες που ειναι σα να ψαχνεις ψιλο στ αχυρα, αλλα με ευκολιες που δεν συγκρινονται. Χωρια που τελειωσαμε με την ιστορια αγορα cd, εκει ηταν που μας εφευγαν τα πολλα λεφτα στην ουσια.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437
συμφωνω αλλα και παλι τονιζω και ερωτω κατα ποσον μπορει σε ευρεια κλιμακα να αποτελεσει την βασικη πηγη σε ενα ανω του μετριου συστημα .?
Aπό θέμα ποιότητας ήχου ή ευχρησίας;
Όσον αφορά το 1ο απ την στιγμή που δεν το έχω ακούσει δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.
Όσον αφορά την ευχρηστία νομιζω ότι είναι καλύτερο.Όλη η μουσική στο τηλεκοντρόλ!Υπάρχει κάτι ποιό ευκολο;

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: cd player 1000-1500 euros.

Παντως ολοι οσοι πηραμε cd player και τα σπρωξαμε χοντρα, τωρα τα εχουμε και μαζευουν σκονη αφου με dac φθηνα κανουμε τη δουλεια μας με διαφορες πολυ μικρες που ειναι σα να ψαχνεις ψιλο στ αχυρα, αλλα με ευκολιες που δεν συγκρινονται. Χωρια που τελειωσαμε με την ιστορια αγορα cd, εκει ηταν που μας εφευγαν τα πολλα λεφτα στην ουσια.
γενικευσεις...
τα περισσοτερα απο τα σιντι που θελω δεν τα βρισκεις με "πλαγιους" τροπους...
ευκολια για εμενα ειναι να βαζω το σιντι στο πλαυερ και οχι να ανοιγω τα πισια...
πηγα απο σερβερ σε σιντι/σασιντι... εμαι αναποδος?

Reaction score
28

γενικευσεις...
ευκολια για εμενα ειναι να βαζω το σιντι στο πλαυερ και οχι να ανοιγω τα πισια...
αυτο που γραφει ο φιλος vet ειναι αληθεια ας πουμε εγω που εχω
το pc στο υπνοδωματιο και το στερεο στο σαλονι λογω ελλειψεως χωρου δεν εχω την δυνατοτητα να κουβαλησω τον υπολογιστη στο σαλονο γι'αυτο θα πρεπει η να προμηθευτω εναν ασυρματο τροπο μεταφορας στο σαλονι η να αγορασω καποιο μηντια πλευερ
αλλα και παλι δεν θελω να εχω το πι σι ανοιχτο οποτε παω σε λυση olive και τα τοιαυτα με κατ 'ευθειαν συνδεση στο δυκτιο .

Reaction score
28

το pc στο υπνοδωματιο και το στερεο στο σαλονι λογω ελλειψεως χωρου δεν εχω την δυνατοτητα να κουβαλησω τον υπολογιστη στο σαλονο γι'αυτο θα πρεπει η να προμηθευτω εναν ασυρματο τροπο μεταφορας στο σαλονι η να αγορασω καποιο μηντια πλευερ
αλλα και παλι δεν θελω να εχω το πι σι ανοιχτο οποτε παω σε λυση olive και τα τοιαυτα με κατ 'ευθειαν συνδεση στο δυκτιο .
αλλα ας μην ξεχναμε και το μπατζετ με τοποιο ξεκινησε αυτο το θρεντ 1000-1500 ευρω οποτε τα2500
ειναι πολυ μακρια ισως σε μια επι πλεον μελλοντικη αγορα οταν τα συγκεκριμενα μηχανηματα θα εχουν γινει πιο προσιτα απο πλευρας τιμης.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437
Πάντως αν ηχητικά πλησιάζει τα media players της linn(ή οποια παρεπιπτώντος διέκοψε την παραγωγή cd player)θα είναι λογικά μια εξαιρετική επιλογή.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
οχι βρε κωστα, ελαχιστοποιει μονο απο την ασυγχρονη usb/fιrewire εισοδο..
Τι "όχι" αφού δεν κατάλαβες τι είπα.. :136:
Μίλησα για ασύγχρονο DAC, όχι για ασύγχρονο USB ή οτιδήποτε τέτοιο..
Τα ασύγχρονα DAC (όπως το Sabre) επηρεάζονται ελάχιστα από το jitter του input τους (όποιο κι αν είναι αυτό) αφού επαναχρονίζουν τα δεδομένα με το δικό τους ρολόι.

Reaction score
28
Πάντως αν ηχητικά πλησιάζει τα media players της linn(ή οποια παρεπιπτώντος διέκοψε την παραγωγή cd player)θα είναι λογικά μια εξαιρετική επιλογή.
μα μιλαμε για 1000 εως 1500 ευρω.!!!!

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Aν υπάρχει TV ή κάποιο μικρό monitor στον ίδιο χώρο τότε η λύση που πρότεινε ο gkar είναι άριστη και εξαιρετικά εύχρηστη.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437
μα μιλαμε για 1000 εως 1500 ευρω.!!!!
Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι που να πλησιάζει την ευχρηστία του olive και να είναι στα 1500.Δυστηχώς..

Πιθανόν κάτι τέτοιο καρφωμένο σε ενα ντακ να δίνει εξίσου καλά αποτελέσματα.

Reaction score
4.415
Απάντηση: Re: Απάντηση: cd player 1000-1500 euros.

γενικευσεις...
Εσυ τι λες? :142:

Reaction score
4.415
Απάντηση: Re: Απάντηση: cd player 1000-1500 euros.

Το media player e-great m34, ειναι ενα πολυ μικρο κουτακι, το συνδεεις στο VDac η στο Cambridge audio magic και εισαι μια χαρα. Απο 300 εως 450 ευρω οι 2 λυσεις. Προσωπικα χρησιμοποιω και μια θηκη που παιρνει 2 εσωτερικους σκληρους δισκους οπου στον καθενα εχω απο 1,5 τερα και καταλαβαινεις ολα γινονται απο μακρια με το πληκτρολογιο. Α ξεχασα, χρειαζεσαι και μια μικρη οθονη της ταξης των 100 ευρω περιπου οπου συνδεεις το media player για να βλεπεις τα περιεχομενα των αρχειων του σκληρου.

Reaction score
28
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: cd player 1000-1500 euros.

Το media player e-great m34, ειναι ενα πολυ μικρο κουτακι, το συνδεεις στο VDac η στο Cambridge audio magic και εισαι μια χαρα. Απο 300 εως 450 ευρω οι 2 λυσεις. Προσωπικα χρησιμοποιω και μια θηκη που παιρνει 2 εσωτερικους σκληρους δισκους οπου στον καθενα εχω απο 1,5 τερα και καταλαβαινεις ολα γινονται απο μακρια με το πληκτρολογιο. Α ξεχασα, χρειαζεσαι και μια μικρη οθονη της ταξης των 100 ευρω περιπου οπου συνδεεις το media player για να βλεπεις τα περιεχομενα των αρχειων του σκληρου.
εδω λοιπον ειναι και η ερωτηση κρισεως με εναν τετοιο συνδιασμο εχω καλυτερο ηχο απο ενα καλο πλευερ στα 1000-1500 ευρω,γιατι απο προσφορα πληθους αρχειων και μουσικης σιγουρα ειναι τελειο αλλα απο ηχο ?

Reaction score
28
Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι που να πλησιάζει την ευχρηστία του olive και να είναι στα 1500.Δυστηχώς..

Πιθανόν κάτι τέτοιο καρφωμένο σε ενα ντακ να δίνει εξίσου καλά αποτελέσματα.
στην περιπτωση αυτη οταν λεμε ντακ ? σε ποια κατηγορια τιμης και ποιο?

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.252
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: cd player 1000-1500 euros.

Κατά πολύ. Αν το δέχεσαι, αγοράζεις ένα laptop με οπτική εξοδο, ή / και θύρα firewire, και το παντρεύεις με έναν DAC αναλόγου διασυνδεσιμότητας. σε ένα τιμολογιακό φάσμα μεταξύ ενός firewire audio interface και της Weiss Medea. Αν δεν το δέχεσαι, παίρνεις ένα SACD player σαν το Yamaha 2000. Αυτές οι εναλλακτικές λύσεις, υπό το πρίσμα της χρήσης με επίκεντρο την επαξίου ηχητικής ποιότητας ακρόαση.

Αν το ζητούμενο πρίσμα είναι η επίδειξη των συσκευών μέσα στο καθιστικό, παίρνεις μια σαχλο-γλειφιτζούρα με ακανόνιστο σχήμα, top loading μηχανισμό, παχιά αλουμινένια πρόσοψη, λάμπες στην έξοδο, μπλε φωτάκια και υψηλή τιμή. Η αγορά έχει απ' όλα, για όλους. Απλά πράγματα.

Reaction score
28
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: cd player 1000-1500 euros.

Κατά πολύ. Αν το δέχεσαι, αγοράζεις ένα laptop με οπτική εξοδο, ή / και θύρα firewire, και το παντρεύεις με έναν DAC αναλόγου διασυνδεσιμότητας. σε ένα τιμολογιακό φάσμα μεταξύ ενός firewire audio interface και της Weiss Medea. Αν δεν το δέχεσαι, παίρνεις ένα SACD player σαν το Yamaha 2000. Αυτές οι εναλλακτικές λύσεις, υπό το πρίσμα της χρήσης με επίκεντρο την επαξίου ηχητικής ποιότητας ακρόαση.

Αν το ζητούμενο πρίσμα είναι η επίδειξη των συσκευών μέσα στο καθιστικό, παίρνεις μια σαχλο-γλειφιτζούρα με ακανόνιστο σχήμα, top loading μηχανισμό, παχιά αλουμινένια πρόσοψη, λάμπες στην έξοδο, μπλε φωτάκια και υψηλή τιμή. Η αγορά έχει απ' όλα, για όλους. Απλά πράγματα.
μακρια απο εμας αυτα ταπραγματα.!!!!!!

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • Zizik
    Safety Last
  • spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads