Check Engine σε A159TBi

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα ΄παιξε η alfa.

Προσωπικά, αν είχα ...... μια TBi σαν τη δική σου, θα έκανα τα εξής:

:Θα το σούταρα... ανταλλαγή, απόσυρση, ξέρω γω... και θα χτύπαγα μια γκολφάρα ...
Ποιότητα/Αξιοπιστία/Μεταπώληση
''Ο Βασιληάς''
''Ο Ηγέτης της κατηγορίας''

Reaction score
51
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Check Engine σε A159TBi

Πολλές φορές είπαμε με το Λάκη να συναντηθούμε αλλά δεν τα καταφέραμε.
Αύριο θα πάω μια βόλτα στη Λάρισα και θα γίνει χαμός στο δρόμο μόνο μην πέσω σε κανένα μπλόκο της τροχαίας.

Θωμά, ένα καλό «ξεκάπνισμα» μόνο καλό θα του κάνει!!
Περιμένω εντυπώσεις και νέα....

Reaction score
51

:Θα το σούταρα... ανταλλαγή, απόσυρση, ξέρω γω... και θα χτύπαγα μια γκολφάρα ...
''Ο Βασιληάς''
''Ο Ηγέτης της κατηγορίας''

:116: :114:

Reaction score
12
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Check Engine σε A159TBi

Θωμά, ένα καλό «ξεκάπνισμα» μόνο καλό θα του κάνει!!
Περιμένω εντυπώσεις και νέα....
Πήγα χθες Γιάννη στη Λάρισα, και αφού έκανα μερικά γερά ανοίγματα είπα μετά να δω ποιά είναι η τελική του.
Πιάνει χαλαρά τα 210 αλλά δεν είχα δρόμο να το αφήσω παραπάνω και θα μείνω με την απορία.
Πάνω που άρχισα να πιστεύω οτι θα έφτιαχνε το πρόβλημα, στην επιστροφή λίγο πριν φτάσω στο σπίτι άναψε πάλι το λαμπάκι.
Από βδομάδα θα κανονίσω μια επίσκεψη στο σέρβις.

Reaction score
51
Απάντηση: Check Engine σε A159TBi

Στο ταχύμετρο θα σου δείξει 250+ σίγουρα
Έχει σχεδόν 240km/h πραγματικά.
Σε δοκιμή που της είχα κάνει, σε μια μαύρη TBi με τις 19άρες (από όσο θυμάμαι έχει και η δικιά σου αυτές τις πανέμορφες 19άρες), είχα δει 245 στο ταχύμετρο (και είχε ακόμα αλλά πέτυχα κίνηση)
Πολύ ωραίο αυτοκίνητο και το καλύτερό του ήταν το «πακέτο οδήγησης»
Στρίψιμο, αίσθηση, έλεγχος αναρτήσεων, φρένα!!

Λογικά έτσι είναι η κουκλάρα σου, ε?

Πήγαινε το στην αντιπροσωπεία, άφησέ το και απαίτησε αυτοκίνητο αντικατάστασης.
Καλή επιτυχία (και βεβαίως να μας κρατάς ενήμερους για όλη τη φάση. Τι έδειξε το μηχάνημα, τι σου άλλαξαν, τι σου είπαν, τι θα κάνουν κοκ.)

Reaction score
51

Της πάει πολύ και το λευκό

αλλά εγώ ενδιαφερόμουν για τέτοια:

μαύρη (nero carbonio)

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
871

Να σου πω...

παίζεις με το πόνο μας?? βγάλε αυτή τη φωτογραφία με το μαύρο, διέγραψέ τη, άσε που χωράει και ο wooferάκος μου πίσω και δε λέει να πέσει και η τιμή της :122:.

Σίγουρα είναι υποκειμενικό το γούστο αλλά αυτό το τουτούνι με σιάχνει.

Reaction score
265
Re: Απάντηση: Check Engine σε A159TBi

Μονο το κοτσινακι λεει.Τα υπολοιπα χρωματα το χαλανε.Αλλα και σε μπλε θα εκανε μπαμ απο μακρια.

Reaction score
265
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Check Engine σε A159TBi

Πατριδα,αν το αμαξι δουλευει κανονικα και δεν σου κανει διαφορα ''κοπλακια'',μην χαλιεσαι και πολυ.Οταν ειχα το ιβιζα με το ηλεκτρικο γκαζι,τετοια λαμπακια αναβανε συχνα πυκνα και η αιτια ειτανε η ποιοτητα της βενζινας,που εκανανε τον εγκεφαλο να τα χανει και παρτα τα λαμπακια στο ταμπλο αναμενα.Για να καταλαβεις την διαφορα στην ποιοτητα της βενζινας,το αμαξι με μετριας ποιοτητας 95αρα δεν επιανε ουτε 205 χλμ/ωρα.Με 100αρα BP καλης ποιτητας,το κοντερ το κατεβαζε ολοκληρο(220).Αααααααααα.
Το ειχα και λιγο γαργαλιμενο ετσι?

Reaction score
1.772

περισυ την εποχη που απεργουσαν τα βενζιναδικα μου αναψε λαμπακι 2 φορες.

την πρωτη πηγα στο συνεργειο μου λεει βενζινη.

τη δευτερη τα ιδια.

μετα τελειωσαν οι απεργειες και δεν ξαναναψε.

ισως ειχε τυχη να βαλω απο τον πατο και να ειχε σκουπιδια.

Reaction score
1.188

VW και αξιοπιστία; Καλό!!! Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε; :204:

Η VW πήρε διαζύγιο από την λέξη "αξιοπιστία" από τότε που σταμάτησε να κατασκευάζει τον σκαραβαίο (τον original)

Reaction score
38

Όπως και νά 'χει τρία πράγματα μόνο είναι 100% σωστά:
1. Ο εκτεταμένος ποιοτικός έλεγχος έχει πεθάνει, λόγω κόστους. Είναι πολύ φθηνότερο να τον κάνει στην πράξη ο κάθε καταναλωτής στο αυτοκίνητό του (στου κασίδη το κεφάλι, το λέει αυτό ο λαός).
2. Ως εκ τούτου, τα σύγχρονα αυτοκίνητα είναι λαχεία - απλώς άλλες πιθανότητες έχεις να σου "κληρώσει" π.χ. ένα ιταλικό κι άλλες ένα γιαπωνέζικο.
3. Είναι τελείως ανεδαφικό να βγάζει ο κάθε οδηγός συμπέρασμα για τη γενική αξιοπιστία της εταιρίας που έχει επιλέξει από την αξιοπιστία (ή μη) που επέδειξε το δικό του μοναδιαίο δείγμα (αυτοκίνητο).

Reaction score
1.772

1. Ο εκτεταμένος ποιοτικός έλεγχος έχει πεθάνει, λόγω κόστους. Είναι πολύ φθηνότερο να τον κάνει στην πράξη ο κάθε καταναλωτής στο αυτοκίνητό του (στου κασίδη το κεφάλι, το λέει αυτό ο λαός).
2. Ως εκ τούτου, τα σύγχρονα αυτοκίνητα είναι λαχεία - απλώς άλλες πιθανότητες έχεις να σου "κληρώσει" π.χ. ένα ιταλικό κι άλλες ένα γιαπωνέζικο.
3. Είναι τελείως ανεδαφικό να βγάζει ο κάθε οδηγός συμπέρασμα για τη γενική αξιοπιστία της εταιρίας που έχει επιλέξει από την αξιοπιστία (ή μη) που επέδειξε το δικό του μοναδιαίο δείγμα (αυτοκίνητο).
αμα ειναι ομως καμια 50αρια απο το καθε ενα ειναι επαρκες δειγμα;

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.752

Nαι αλλά, ο πελάτης είναι χαμένος.
Εγώ π.χ. δεν ξαναπαίρνω Golf ,γιατί ενα IV 1.6 που είχα , στα 27000 χλμ , χρειάστηκε αλλαγή δίσκου-πλατώ-κιβώτιου ταχυτήτων.

Reaction score
50
Για να συνεχίσω με την Alfa: είναι δυνατόν να τη σκέφτεστε σε οποιοδήποτε άλλο χρώμα όταν υπάρχει αυτό το απίστευτο κόκκινο;; Giovanni για σένα το λέω! Αν και για το εσωτερικό συμφωνώ τα μάλα...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.897
Re: Απάντηση: Check Engine σε A159TBi

Πολύ σωστά όλα.
Παρόλα αυτά κανείς δεν είναι υπεράνω των δημοσιευμένων επίσημων "στατιστικών" που είναι πάνω από προσωπικά γούστα και κολλήματα. Κάποιος δηλαδή που θέλει να πάρει "αξιόπιστο" αμάξι έχει τρόπο να μειώσει τις πιθανότητες αν αγοράσει συγκεκριμένες μάρκες. Τα υπόλοιπα είναι να 'χαμε να λέγαμε.

...

Reaction score
12
Απάντηση: Re: Απάντηση: Check Engine σε A159TBi

Την Πέμπτη έχω κανονίσει για σέρβις.
Σήμερα όμως έσβησε το λαμπάκι μόνο του!
Τι κάνω τώρα;
Λέω να το αφήσω προς το παρόν να δούμε τι θα γίνει και βλέπουμε.

Reaction score
51

Την Πέμπτη έχω κανονίσει για σέρβις.
Σήμερα όμως έσβησε το λαμπάκι μόνο του!
Τι κάνω τώρα;
Λέω να το αφήσω προς το παρόν να δούμε τι θα γίνει και βλέπουμε.

Προχωράς κανονικότατα.
Έτσι κι αλλιώς, ακόμα και με το λαμπάκι σβησμένο, η «βλάβη» έχει καταγραφτεί στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου και θα την δείξει το διαγνωστικό.
Παίζει να έφταιγε η βενζίνη, έχε το στο πίσω μέρος του μυαλού!

Το «ξεκάπνισες»?
Αν ναι, παίζει κι αυτό τον ρόλο του.....

Προσπάθησε να συγκρατήσεις τον «κωδικό» που θα δώσει το διαγνωστικό.
Μου τον αναφέρεις και σου λέω τι σημαίνει (να διασταυρώσουμε και όσα σου είπαν)

Περιμένω νέα από την υπόθεση!

Reaction score
12

Όσο για το ξεκάπνισμα, του ΄δωσα να καταλάβει.
Άλλαξα και πρατήριο βενζίνης.
Αυτο τον κωδικό που θα τον βρω Γιάννη;
Τον γράφει κάπου στο χαρτί που βγάζει το διαγνωστικό;(examiner)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.691
Members
38.733
Νεότερο μέλος
partis