- Reaction score
- 287
Παίζει και από usb.....τα πάντα...

Mπορεις να δεις με καποιο τροπο τι αναλυση βγαζει απο την usb? Αν δηλαδη του βαλεις hi-res αρχειο το υποβαθμιζει?Παίζει και από usb.....τα πάντα...
Το απόγευμα θα σου πω.. από εφαρμογές τύπου soundcloud,hearthis μου έδειχνε 96 μέσω usb. Spoti & tidal δε θυμάμαι....Mπορεις να δεις με καποιο τροπο τι αναλυση βγαζει απο την usb? Αν δηλαδη του βαλεις hi-res αρχειο το υποβαθμιζει?
Καλησπέρα.Αυτό είναι το αρχείο..Mπορεις να δεις με καποιο τροπο τι αναλυση βγαζει απο την usb? Αν δηλαδη του βαλεις hi-res αρχειο το υποβαθμιζει?

.    Δεν το έχω με τα hi res αλλά νομίζω πως περιορίζει την ανάληση στα 96khz στη θύρα usb και 48khz στην οπτική (ενδείξεις στην οθόνη του dac)Με το ίδιο αρχείο με foobar απο pc στη θύρα usb έχω ενδείξεις στο dac 192 khz.

.    Δεν το έχω με τα hi res αλλά νομίζω πως περιορίζει την ανάληση στα 96khz στη θύρα usb και 48khz στην οπτική (ενδείξεις στην οθόνη του dac)Με το ίδιο αρχείο με foobar απο pc στη θύρα usb έχω ενδείξεις στο dac 192 khz. 
Εχω δυο chromecast audio
το 2ο το πηρα ebay γερμανια
θα αγοραζα και 3ο .....αν θες Spotify παντού οπως εγω ειναι το πιο φτηνο/ευκολο/αξιοπιστο
Τωρα αν ηθελα και ενισxτυτακι προσιτό και διαφορα αλλα check this αλλα και παλι ακριβοτερο ...
Ναι τα yamaha cast ενισχυτακια είναι παρα πολυ καλα ....αλλα ανεβαινεις κι αλλο .