Class D

Reaction score
1.789
Απάντηση: Class D

Μανο καλο ειναι τις γειωσεις να τις πηγενεις [καροτσαδα] δηλαδη σε σειρα, αλλα την καθε μια μονη της!! erth star.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846

Οταν αγορασω καινουργιο κουτι !

Στο παρον ο χωρος ειναι πολυ περιορισμενος.Η ατιμη η ψυκτρα του τροφοδοτικου δεν υπολογιστηκε το πλατος της και μας βγηκε στριμωγμενο.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.559

Μανο καλο ειναι τις γειωσεις να τις πηγενεις [καροτσαδα] δηλαδη σε σειρα, αλλα την καθε μια μονη της!! erth star.
σωστά. και με ίσα μήκη καλωδίωσης από κάθε σημείο προς το σταυρό. ή είσαι εκκεντρικός, ή δεν είσαι! :143::135::137:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846

Δεν ειμαι ρε....αι σιχτιρ ολοι σας παλιο μαστορια του κερατα.
Ετσι που το πατε θα κοστιζουν 100 € οι μοντουλες και 200 οι καλωδιωσεις.

Reaction score
1.772

Δεν ειμαι ρε....αι σιχτιρ ολοι σας παλιο μαστορια του κερατα.
Ετσι που το πατε θα κοστιζουν 100 € οι μοντουλες και 200 οι καλωδιωσεις.

τι θα γινη θα μας πεις πως παιζη το 1000αρη;

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846

1)Οταν ερθει και η αλλη μοντουλα(πουντο-πουντο το δακτυλιδι..........) που αποτελει και την κυρια αιτια αγορας του για να επαρκει στα 2Χ500

2)Οταν με αφησουν οι κορες ησυχο απο την TV που παρακολουθουν τις ελευθερες ωρες τους.Οταν δεν παρακολουθουν διαβαζουν (Γ Λυκειου).

Γ@μ@ την ατυχια μου......
Σαν τον Βλασση εχει γινει ενα πραγμα.Αυτος μωρα ,εγω εφηβες.Αλλα του χρονου εγω.....ενω αυτος καλα κρασα....:126:

Reaction score
1.772

καλα ειχες μια μοντουλα και τωρα θα τις κανης δυο;

o σκοπος ειναι πως παιζη σε συγκριση με το μ/τ

αλιως δεν θα υπαρχη μετρο συγκρισης.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846

Οταν ερθει η Αμερικανιδα θα την βαλλω στο παλιο κουτι και θα δουμε τι πσαρια θα αλιευσουμε.Σωστα?
Ειχαν παιξει και οι δυο(απο παλια την εχω την δευτερη-πηγε επισκευη) με τον τοροειδη και ηταν λιγος.
Γι'αυτο παρθηκε η χιλιαρα διακοπτικη.Για επαρκεια .

Reaction score
1.772

παλι δεν βγαινη ακρη
αφου δεν εφτανε ο τοροιδης
θα παιξη καλυτερα.
ας ειναι.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846

θα γινει το εξης συγκριτικο1 ενισχυτικο+τορο+τροφοδοτικο και 1ενισχυτικο +παλμοτροφοδοτικο.Και θα δουμε.Επειτα θα μπουν και τα 2 στο νεο κουτι να παιξουν γεφυρωμενα 2Χ500/8Ω
Κοιταξε τις αρχικες φωτο και μετα το νεο κουτι

Reaction score
4.589

Μανο συγχαρητηια κι απο μενα.

Βλεπω θελεις να ταπωσεις για τα καλα τον γειτονα σου Βλασση.
Μολις ανεβηκε αυτος στα 2Χ400, εσυ κατ ευθειαν 2Χ500.
Αστον λιγο καιρο ρε παιδι μου να χαρει. Να κανει Χριστουγεννα και μετα προχωρα. Πολυ κακος εισαι.

Αλλα κι αυτη η μουσιτσα. Εβλεπε που εβαλες λαθος καλωδια και θα τιναζες παλι τον ενισχυτη και χαμογελουσε χωρις να λεει τιποτα.
Την μασελα σου να την κανεις αλλου, τετοιος γειτονας, ντροπη του, μην του δινεις λεφτα!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846

Προς ενημερωσην και μονο.

Τα 2Χ500 προηγηθηκαν χρονικα και δημιουργησαν την αναγκη σε καποιους για περαιτερω ενισχυτικη δυναμη.Μη δυναμενοι να αποκτησουν τα 500 ταχυτατα και παναλαφρα προεβησαν σε βεβιασμενη αγορα ογκωδους και βαρυτατου μηχανισμου αναπαταγωγης μουσικης με συνεπεια ολη την καλοκαιρινη σεζον να αναστατωθει ολοκληρη διαδυκτιακη κοινοτητα.

Ημεις δε,αντιλαμβανομενοι το δραμα του εν λογω προσωπου,διατηρησαμε μια σταση διακριτικη τονιζοντας μονο την εξαιρετικη ποιοτητα,την αβιαστον συνεργασια του με πλειστες οσες συσκευες,την μουσικοτητα του,την οικονομικη του τιμη,το ελαχιστο βαρος του και βεβαια την δυνατοτητα αναβαθμισης σε μελλοντα χρονο με οτι πιο συγχρονο εχει να προσφερει η βιομηχανια παραγωγης μουσικης.

Μετα τιμης
Μανος 58

Reaction score
2.566
Για να καταλάβω κι εγώ βρε παιδιά όσον αφορά στις γειώσεις,
δηλαδή το σωστό είναι κάθε μια ξεχωριστά με δικό της καλώδιο (ίσο μήκος για όλες) το οποίο θα καταλήγει στο σημείο της γείωσης του iec ή σε κάποιο άλλο σημείο στο κουτί?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.559
Απάντηση: Re: Class D

Για να καταλάβω κι εγώ βρε παιδιά όσον αφορά στις γειώσεις,
δηλαδή το σωστό είναι κάθε μια ξεχωριστά με δικό της καλώδιο (ίσο μήκος για όλες) το οποίο θα καταλήγει στο σημείο της γείωσης του iec ή σε κάποιο άλλο σημείο στο κουτί?
το λεγόμενο "αστέρι γείωσης" αυτό είναι, δηλαδή όλες οι γειώσεις της συσκευής να καταλήγουν σε ένα σημείο. τώρα σε ποιό ακριβώς σημείο θα καταλήγουν είναι άλλη πονεμένη ιστορία, αλλά μπορείς κάλλιστα να δοκιμάσεις πάω στο iec που λες.

Reaction score
2.566
Ρωτάω γιατί κάπου διάβαζα πως αν υπάρχουν 2 σημεία γείωσης μπορεί να δημιουργειθεί ground loop, αλλά είναι σύνθετο το ζήτημα. Οκ πάντως, thanks!

Reaction score
1.772

θα γινει το εξης συγκριτικο1 ενισχυτικο+τορο+τροφοδοτικο και 1ενισχυτικο +παλμοτροφοδοτικο.Και θα δουμε.Επειτα θα μπουν και τα 2 στο νεο κουτι να παιξουν γεφυρωμενα 2Χ500/8Ω
Κοιταξε τις αρχικες φωτο και μετα το νεο κουτι
ωραιος.

ετσι μαλιστα.:107:

Reaction score
1.789
Απάντηση: Re: Class D

Ρωτάω γιατί κάπου διάβαζα πως αν υπάρχουν 2 σημεία γείωσης μπορεί να δημιουργειθεί ground loop, αλλά είναι σύνθετο το ζήτημα. Οκ πάντως, thanks!
oπως λεει και οΚωστας οι γειωσεις ειναι μεγαλο θεμα!! καλο παντως ειναι να μην τα γειωνουμε πανω στο iec!! να εχουμε ενα υποαστερι και ολα τα κυκλωματα να πηγαινουν εκει. στο iec μονο το σασι!! για ασφαλεια .

Reaction score
467

παντως ειναι λιγακι παρεξηγημενα τα D η ιδεα μου ειναι?..μ αρεσει να παρακολουθω θεματα με class D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.440
Members
38.698
Νεότερο μέλος
makpag