- Reaction score
- 147.559
Απάντηση: Class D
σίφη μου δεν είναι "παρεξηγημένα", απλά βγάζουν "απωθημένα"!:126:
σίφη μου δεν είναι "παρεξηγημένα", απλά βγάζουν "απωθημένα"!:126:
Ποιοί?Αυτοί που έχουν πληρώσει ένα κάρο λεφτά για τις λάμπες τους και βλέπουν ένα φθηνόπραμα να παίζει καλύτερα??:128:σίφη μου δεν είναι "παρεξηγημένα", απλά βγάζουν "απωθημένα"!:126:
οχι κι έτσι!!!Ποιοί?Αυτοί που έχουν πληρώσει ένα κάρο λεφτά για τις λάμπες τους και βλέπουν ένα φθηνόπραμα να παίζει καλύτερα??:128:
έτσι!!!OK για τα χρήματά τους παίζουν καλά, αλλά μέχρι εκεί. Τσάμπα Watt.
Θα μπορούσαν να παίξουν πολύ καλύτερα αλλά θα κόστιζαν πιο πολύ απ' τους άλλους λόγω τροφοδοσίας που ουσιαστικά είναι όλος ο ενισχυτής όταν μιλάμε για Class D.
Νικο εγω προσωπικα δεν εχει κατσει να ακουσω καποιον ακομα. ΘΑ κανουμε καμια συναντηση με τους αλλους ;OK για τα χρήματά τους παίζουν καλά, αλλά μέχρι εκεί. Τσάμπα Watt.
Θα μπορούσαν να παίξουν πολύ καλύτερα αλλά θα κόστιζαν πιο πολύ απ' τους άλλους λόγω τροφοδοσίας που ουσιαστικά είναι όλος ο ενισχυτής όταν μιλάμε για Class D.
Θα κανετε...θα κανετεΝικο εγω προσωπικα δεν εχει κατσει να ακουσω καποιον ακομα. ΘΑ κανουμε καμια συναντηση με τους αλλους ;
ολοι οι καλοι χωρανε φιλε! :116:Θα κανετε...θα κανετε
οι αλλοι
Μανο εχουμε κανει κατι τσιμπουσια με το Νικο απιστευτα!!!!!Θα κανετε...θα κανετε
οι αλλοι
μάβροι ίνε υ νίχτα στα βουνά...:138::137::143::135:Ηχητικά έχουν καλή ταχύτητα στο χαμηλό-μεσοχαμηλό και εκεί μας τελείωσε.
Τάκη και που δεν έχεις ακούσει δεν χάνεις και τίποτα...:137::137::137:
Το μόνο που σέβομαι σε αυτά τα μηχανάκια είναι η οικολογική τους πλευρά.
Ηχητικά έχουν καλή ταχύτητα στο χαμηλό-μεσοχαμηλό και εκεί μας τελείωσε.
Το <<πάντρεμα>> έχει πάντα το πρώτο λόγο για <<καλό>> ήχο.Ekτος απο τα γνωστα Ice(wyred4sound) που εχεις ακουσει ενδελεχως εχεις ιδια γνωμη και για αλλες υλοποιησεις?Ηypex-Tripath.
πως θα χαρακτηριζες τον ηχο τους μεσοϋψηλα και ψηλα?
Μια λαμπα στον προ μηπως φερνει τα πραγματα σε καλυτερο σημειο?
Στο συστημα μου δεν νοιωθω να "ξυριζουν".Οχι οτι εχω την μεγαλη εμπειρια σου απο ακουσματα.Ουτε την μουσικη καλλιεργεια για να ειμαι κριτης "αξιοπιστος"
εξαρταται τι συγκρινεις φιλε μου.Το <<πάντρεμα>> έχει πάντα το πρώτο λόγο για <<καλό>> ήχο.
Τώρα τι σημαίνει <<καλός>> ήχος για τον καθένα μας είναι κάτι που χωράει πολύ νερό.
Γιαυτό δεν πρέπει να κρίνεις ένα μηχάνημα από ένα συνδυασμό συσκευών και μόνο.
Κάπου είχε κάνει και μια σχετική αναφορά ο Βασίλης ο Τσαντουλής γιαυτό με συγκεκριμένη, χτυπητή, περίπτωση.
Παραδείγματα που μου έχουν τύχει θα μπορούσα να αναφέρω αρκετά.
Μάνο για να μην παρεξηγούμε δεν είπα πως είναι κακά μηχανήματα, ιδίως αν αναλογιστείς τη τιμή τους, αλλά σε σύγκριση (πάντα) με καλές υλοποιήσεις απέχουν.
Και βέβαια κανένα δεν είναι το ίδιο ηχητικά με κάποιο άλλο ακόμα και αν στηρίζονται στο ίδιο module.:126: