- Reaction score
- 1.789
Απάντηση: Class D
παντως η λογικη να εχει μετασχηματιστη στην εισοδο λεει πολλα!!!!!!!
παντως η λογικη να εχει μετασχηματιστη στην εισοδο λεει πολλα!!!!!!!
Mε τα διακοπτικα της Hypex τι λες, θα παιζουν καλα ?τι να σου πω ρε φιλε ειμαστε μακρια και ειναι και βαρια τα ατιμα.
δυστυχως με διακοπτικα τροφοδοτικα δεν ειχα επιτυχια οσο με τα
γραμμικα.
μενη ομως να δοκιμασω σταθεροποιημενα διακοπτικα.
για αυτο περιπενω τη γνωμη του μανου στο παρον θρεντ.
οχι τα διακοπτικα της hypex δεν ειναι σταθεροποιημενα.Mε τα διακοπτικα της Hypex τι λες, θα παιζουν καλα ?
Τί λέει; :118:παντως η λογικη να εχει μετασχηματιστη στην εισοδο λεει πολλα!!!!!!!
Σκέτο έχει πολύ χαμηλή αντίσταση εισόδου και η ίδια η B&O προτείνει να υπάρχει είτε κάποιο buffer είτε μ/τ στην είσοδο.Προφανως τον κανει ποιο ΕΥΓΕΝΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!
ΤΟ ΤΕΡΠΝΟΝ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΩΦΕΛΙΜΟΥ!!!! οκ ειναι και σε ρολο buffer αλλα και ενα ευγενικο ρολ-οφ στο ανω ακρο τον κανει ισως ποιο σμουθ για καποιους!!!!!!:126:Σκέτο έχει πολύ χαμηλή αντίσταση εισόδου και η ίδια η B&O προτείνει να υπάρχει είτε κάποιο buffer είτε μ/τ στην είσοδο.
Μη βγάζουμε αυθαίρετα συμπεράσματα. :126:
Όου γιές! Πιο χαϊεντάδικος ήχος! Σαν το παιδί της προάλλες, που του ζεσταίνονταν ο ενισχυτής επειδή του πάσαραν εκείνα τα κουρλοκαλώδια. Κι όταν έβαλε πάνω του ένα σωστό καλώδιο, δεν του άρεσε ο ήχος, επειδή το σύστημα ελευθερώθηκε και απέκτησε πρίμα, και του φάνηκε το σύστημα να "ξύνει". Εμ βέβαια, άμα είχε συνηθίσει να ακούει με εκείνες τις καλωδιομάπες που του φίμωναν τα πρίμα...ΤΟ ΤΕΡΠΝΟΝ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΩΦΕΛΙΜΟΥ!!!! οκ ειναι και σε ρολο buffer αλλα και ενα ευγενικο ρολ-οφ στο ανω ακρο τον κανει ισως ποιο σμουθ για καποιους!!!!!!:126:
Κωστα οπως εχω πει δεν εχω ακουσει ακουσει ακομα class d. σημερα ισως να μου φερουν εναν 2χ60.μπορει και να ειμαι ενας ακομη φαν του ειδους μολις τον ακουσω. αλλα οτι και να λεμε επειδη εχω παιξει με μετασχηματιστες πανω απο 25 χρονια ,περαν της αποκρισης που μπορει να μετραει τελεια!!!παντα βγαζουν εναν ποιο σοφτ ηχο!!!!! αυτο εννοω και τιποτα παραπανω!! οπως λεει και οΑλεξανδρος μπορει οντως να μην τους λειπει τιποτα!!! οταν με το καλο τον ακουσω θα εχω προσωπικη αποψη.Να εισαι σιγουρος οτι θα την πω αμεροληπτα!!:126:Όου γιές! Πιο χαϊεντάδικος ήχος! Σαν το παιδί της προάλλες, που του ζεσταίνονταν ο ενισχυτής επειδή του πάσαραν εκείνα τα κουρλοκαλώδια. Κι όταν έβαλε πάνω του ένα σωστό καλώδιο, δεν του άρεσε ο ήχος, επειδή το σύστημα ελευθερώθηκε και απέκτησε πρίμα, και του φάνηκε το σύστημα να "ξύνει". Εμ βέβαια, άμα είχε συνηθίσει να ακούει με εκείνες τις καλωδιομάπες που του φίμωναν τα πρίμα...
Πάντως, μη έχεις εσφαλμένες εντυπώσεις. Υπάρχουν μετασχηματιστές σήματος με -1dB στα 50KHz, χωρίς roll off και αηδίες.
Τί λέει; :118:
προσωπικά, επειδή όταν ξεκίνησα το παίδεμα δεν υπήρχαν αυτές οι "προτροπές" από τους κατασκευαστές, καθ'ως ήταν πολύ νωρίς για αυτή την τεχνολογία, είδα κι έπαθα...Σκέτο έχει πολύ χαμηλή αντίσταση εισόδου και η ίδια η B&O προτείνει να υπάρχει είτε κάποιο buffer είτε μ/τ στην είσοδο.
Μη βγάζουμε αυθαίρετα συμπεράσματα. :126:
και -1 στα 100 KHz φίλε. αλλά αυτό δεν είναι τόσο "θέμα", όσο η THD στις χαμηλές συχνότητες. Αλλά και κει πλέον δεν τίθεται ουσιαστικό "θέμα". Ευτυχώς, οι κατασκευαστές ...προχωρούν.:126:Πάντως, μη έχεις εσφαλμένες εντυπώσεις. Υπάρχουν μετασχηματιστές σήματος με -1dB στα 50KHz, χωρίς roll off και αηδίες.
δεν ειναι δυσκολο το b&o κωστα.προσωπικά, επειδή όταν ξεκίνησα το παίδεμα δεν υπήρχαν αυτές οι "προτροπές" από τους κατασκευαστές, καθ'ως ήταν πολύ νωρίς για αυτή την τεχνολογία, είδα κι έπαθα...
βασικά το τριπάθιο δεν ...οδηγείται.
είναι έως αδύνατο.
βόγκηξα σου λέω...
και αφού τα δοκίμασα όλα (μέχρι και λάμπα έβαλα στην είσοδο, και για πολύ καιρό χρησιμοποιούσα ένα λαμπάτο buffer με εκπληκτικές δυνατότητες οδήγησης σκατο-φορτίων) τελικά δοκίμασα και μετασχηματιστή Line-level και ...βρήκα την υγειά μου!
προσωπικά, δε ξέρω άλλο τρόπο να οδηγούνται αυτά τα "λογικά στάδια εισόδου" των διακοπτικών ενισχυτικών βαθμίδων.
και -1 στα 100 KHz φίλε. αλλά αυτό δεν είναι τόσο "θέμα", όσο η THD στις χαμηλές συχνότητες. Αλλά και κει πλέον δεν τίθεται ουσιαστικό "θέμα". Ευτυχώς, οι κατασκευαστές ...προχωρούν.:126:
στο άις δοκίμασες μετασχηματιστή στην είσοδο?δεν ειναι δυσκολο το b&o κωστα.
7kohm εισοδο εχει.
μαλλον εχει φροντιση η ιδια η b&o να το κανη ποιο ευκολο.
βουρ στο <<πολεμικο συμβουλιο" μετα Βλασσιου>> και περιμένουμε αναλυτικοτατες εντυπώσεις, και στα παλιοηχειάκια του βλασόπουλου, αυτά που "ξυρίζουν"...:136:Εφτασε...τοποθετηθηκε στο αναλογικο τροφοδοτικο ...και οι πρωτες εντυπωσεις
1)Δεν ακουω καμμια τρανταχτη διαφορα
2)Νομιζω οτι υπαρχει μια μικρη διαφορα στο βαθος σκηνης.Λεω νομιζω γιατι
α)δεν εχω την μεγαλη εμπειρια
β)δεν εγιναν επισταμενες ακροασεις(ξερετε...κλειστα ματια κλπ)
γ) μεσολαβει καποιο διαστημα λιγων λεπτων(βαλε-βγαλε) και καπως μπερδευομαι.
3)Το παλμο ειναι λιγο πιο αερινο -αναλυτικο .
Θα γινει "πολεμικο συμβουλιο" μετα Βλασσιου που ειναι πολυ περισσοτερο εμπειρο αυτι και θα επανελθω.
Μην ξεχνατε οτι το 1000αρι παρθηκε για να οδηγησει και τις 2 μοντουλες στα 500WRMS.Eκει σιγουρα οι διαφορες θα ειναι πιο εμφανεις αλλα δεν προτιθεμαι να ξηλωσω τα παντα και να αλλαζω συνεχεια.
οχι δεν δοκιμασα.στο άις δοκίμασες μετασχηματιστή στην είσοδο?