Class D

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.556
Απάντηση: Class D

:143::135::143::135:

το καλύτερο παιδί είσαι ρε άτιμε!

τες πα, αφού είναι ιδιοκατασκευή, πες μας και ποιος το έφτιαξε. ο εκτωρούλης μοναχός του?

Reaction score
1.772
Απάντηση: Re: Απάντηση: Class D

Θέλω να πιστεύω πως διαθέτεις την κατάλληλη γκάμα ηχείων ώστε να μπορεί η κάθε σχεδίαση να αποδώσει τον καλό της εαυτό.

Μη περιμένεις τετράωμο ηχείο με μεγάλα πηνία φωνής να ακουστεί καλά από λάμπα ας πούμε.
οχι δεν την διαθετω αλλα αυτο βγαζη εκτος παιχνιδιου μονο τους

μικρους.

υπαρχουν τοσοι και τοσοι τρανζιστορατοι που τεχνικα θα επρεπε

και ομως δεν.

Reaction score
1.772

στεργιο ακριβως τα ιδια ενισχυτικα ειχα και ομως ηταν ανικανα να οδηγησουν τα ηχεια μου

που απο οσο ξερω ειναι πιο ευκολα απο τα δικα σου.

μολις μπηκαν πανω τα hypex ηρθαν ολα στη θεση τους.

γκου φιγκιουρ οπως λες και εσυ.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Not to mention ότι οι Behringer ήταν λάσπη παντού σε σχέση με οτιδήποτε διακοπτικό έχουμε δοκιμάσει στα ηχεία σου...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.556

νότ του.

ε, ντου νοτ.

με μια λέξη: ντόντ.

Reaction score
1.863

στεργιο ακριβως τα ιδια ενισχυτικα ειχα και ομως ηταν ανικανα να οδηγησουν τα ηχεια μου

που απο οσο ξερω ειναι πιο ευκολα απο τα δικα σου.

μολις μπηκαν πανω τα hypex ηρθαν ολα στη θεση τους.

γκου φιγκιουρ οπως λες και εσυ.
hypex δεν έχω δοκιμάσει και θα το ήθελα πολύ γμτ...

μπορεί να είναι "my cup of tea".

Reaction score
1.772

hypex δεν έχω δοκιμάσει και θα το ήθελα πολύ γμτ...

μπορεί να είναι "my cup of tea".
τι να σου πω ρε φιλε ειμαστε μακρια και ειναι και βαρια τα ατιμα.

δυστυχως με διακοπτικα τροφοδοτικα δεν ειχα επιτυχια οσο με τα

γραμμικα.

μενη ομως να δοκιμασω σταθεροποιημενα διακοπτικα.

για αυτο περιπενω τη γνωμη του μανου στο παρον θρεντ.

Reaction score
70
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Class D

κι αν υπάρχουν κάποια ηχεία που θέλουν "λάμπα" για να έρθουν στα "ίσια" τους, ή για να το θέσω αλλιώς, με λαμπάτο φτιάχτηκαν να δουλεύουν σωστά, με λαμπάτο έγινε η εξέλιξη των κρος τους κλπ κλπ κλπ, ε, δε φταίει ο κλας ντε-τε που σε ντε-τε στο βγάζει φάουλ το ηχείο....

αν θες, πάρτο αλλιώς μεσιέ πιτερμένη, δηλαδή πάρε ένα κλας ντε-τε, κι αφού καταφέρεις να τον οδηγήσεις, πράγμα για το οποίο να μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω (θα χρειαστείς καμιά 5-ετία για να καταλάβεις τι θέλει για να οδηγηθεί σωστά), μετά παιδέψου με μια κατασκευή ηχείου, στην οποία δείχνεις να έχεις ικανότητες, ώστε να παίζει "παπάδες" με τον κλας ντε-τε. φτιάξε το κρος πάνω σε αυτόν τον ενισχυτή, εκεί "τιούναρε" το ηχείο. κι όταν με το καλό καταφέρεις να έχεις ένα "αρεστό" σε σένα αποτέλεσμα, που να μη σου λείπει απολύτως τίποτα, τότε δοκίμασε να βάλεις πάνω του ενισχυτή λάμπας ή τυπικό τρανζίστορ, να γελάσεις με την καρδούλα σου!

διότι, κάποιες αρετές που ακούς όπως και νά'χει με έναν κλας ντε-τε, όπως απόλυτο έλεγχο, φοβερή οδήγηση, έκταση στο φάσμα να φαν κι οι κότες, ατάκα που ξηλώνει τα μεγάφωνα, δυναμικά πρωτόγνωρα, ανάλυση σε βαθμό κακουργήματος, και πολύ, πολύ ταχύτητα, ναι μεν τα δέχεσαι ως σαφή χαρακτηριστικά αυτών των ενισχυτικών διατάξεων, αλλά σου λείπει κάτι που έρχεται με το γνωστό σου πχ λαμπάτο μηχανάκι, ε, μήπως φταίει το ηχείο ρε συ? μήπως απαιτεί την συμπεριφορά του πχ λαμπάτου για να έρθει στα "ίσα" του?

κι όλοι αυτοί οι κατασκευαστές εξαίσιων μόνιτορ που δουλεύουν με κλας ντε-τε ενισχυτές, όπως αυτός ο άσχετος ο σαρλατάνος ο παλιάτσος ο λιπίνσης, ή κι αυτός ο καραγκιόζης ο κλάιν-μάιν, έχουν την τύφλα τους, ε? δηλαδή είναι εντελώς άχρηστοι, ε?
Να γιάσει το στόμα σου ρε γιατρέ. Ακριβώς αυτά ήθελα να γράψω τόσο καιρό για τους class-d άλλα βαριόμουν.:138:

Οι class-d έχουν σαφή πλεονεκτήματα σε σχέση με τους τρανσιστοράτους και δη τους λαμπάτους. Όμως όταν τόσα χρόνια όλοι οι κατασκευαστές ηχείων έφτιαχναν τα παθητικά τους crossover για να δουλέψουν με τρανζιστοράτους ή λαμπάτους λογικό είναι να μην ακούγονται καλά με τους class d που έχουν τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Αν στο μέλλον υπάρξουν ηχεία με παθητικά crossover σχεδιασμένα για να παίξουν με class-d, πολύ πιθανό ,αν συνδέσεις πάνω τους λαμπάτους, όχι μόνο να μην ακούγοται καλά άλλα να μην μπορούν να παίξουν σχεδόν καθόλου(κοινώς ούτε τα woofer δεν θα μπορούν να κουνήσουν..)

Βέβαια όλα τα παραπάνω προβλήματα ξεπερνιούνται με την λύση της ενεργής ενίσχυσης που σου λύνει πραγματικά τα χέρια....

Reaction score
1.789

παντως σε δελτιο τυπου ο ΝΤΣΕΦ ΡΟΛΑΝΤ διαβασα στον ηχο οτι σταματαει τα class d και γυριζει σε Α Β .Τυχαιο δεν νομιζω!! Δεν εχω ακουσει για να εχω αποψη!

Reaction score
140
Re: Απάντηση: Class D

παντως σε δελτιο τυπου ο ΝΤΣΕΦ ΡΟΛΑΝΤ διαβασα στον ηχο οτι σταματαει τα class d και γυριζει σε Α Β .Τυχαιο δεν νομιζω!! Δεν εχω ακουσει για να εχω αποψη!
ε αφού χρέωνε τα 1000asp 15000ευρω πάλι καλά που δεν πήγε σπίτι του και ο τζεφ και ο ρολαντ :125:

Reaction score
140
ο τελικός ονόματι 312 υλοποιείται με 2 module 1000asp+ ένα καλό τροφοδοτικό + αν δεν κάνω λάθος κάτι lundhal εξόδου
και αυτο το κουτι

Reaction score
1.772

εχουν το κακο να μην εχουν ψωμι αυτοι οι class D δυστυχως για τον ντσεφ και ευτυχως για εμας.:116:

Reaction score
70
Re: Απάντηση: Class D

Έξυπνη κίνηση για να ψαρώσουν οι hi-endάδες και να νομίζουν ότι ήρθε η δικαίωση για την κατώτερη ποιότητα των class d.Όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι.Είναι πιο απλά.

Η jeff χρέωνε τους class d ωσάν να ήταν μεγάλοι τρανζιστοράτοι τελικοί. Μέσα από αυτήν την διαδικασία από όσους πούλησε έβγαλε τρελό κέρδος.

Όμως μάλλον πλέον κανείς δεν ψάρωνε με την ανωτερώτητα των jeff class d αφού όλοι κατάλαβαν ότι ενισχυτές είναι ίδιοι με πολλούς άλλους ,με το ίδιο module,που κάνουν πολύ λιγότερα.

Υ.Γ Βέβαια μια κίνηση που θα μπορούσε να κάνει ήταν να μειώσει τις τιμές τους στο 1/3 άλλα κάτι τέτοιο δεν το είδαν με καλό μάτι γιατί θα έχαναν το prestige και τους hi-endάδες πελάτες...:144:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846

Καπου πηρε το αυτι μου οτι και η Β&Ο σταματαει τα 1000αρια μεχρι νεωτερας.Οποτε ισως αναγκαζεται κιολας.

Reaction score
1.772

Καπου πηρε το αυτι μου οτι και η Β&Ο σταματαει τα 1000αρια μεχρι νεωτερας.Οποτε ισως αναγκαζεται κιολας.
εχει βγαλη καινουργια απλα δεν εχει 1000 watt στην γκαμα.

ισως αργοτερα.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.433
Members
38.696
Νεότερο μέλος
NikosTs