Cloud-Ibox Linux Enigma 2 !!!

Reaction score
114
Απάντηση: Cloud-Ibox Linux Enigma 2 !!!

Xρησιμοποιω μονο .mp4 μεχρι 2,5gb.

Reaction score
0

καλησπερα σε ολους

οποιος θελει να παιξει ματροσκες και του κολαει να κανει swap file απο το sie που ανεβαζω και δεν θα εχει κανενα προβλημα,δοκιμσμενο απο εμενα με την μεγαλυτερη επιλογη σε megabyte
http://www.vuplus-community.net/board/threads/how-to-setup-a-swap-file-using-a-usb-stick.10047/

Reaction score
114

Εμενα βασικα το θεμα μου ειναι οτι καποια .mp4 (γιατι συνηθως τετοια πετυχαινω για κατεβασμα) δεν ξεκινανε καθολου .
Μονο στο pc παιζουν.
Ουτε στoν player της TV ,ουτε και σε αλλον δεκτη .

Reaction score
0

καλησπερα και παλι

εμενα κανενα προβλημα απο τοτε που εκανα το swap file

πολυ καλος ο δεκτης σε σχεση αποδοση και τιμη

τωρα περιμενω το dvb-t

Reaction score
114

Εμενα μου ηρθε ο ανταπτορας για την εξωτερικη κεραια που ειχες προτεινει αλλα εχω προλαβει να τον δοκιμασω μονο στο PC και οχι στον δεκτη .
Απο τις προχειρες δοκιμες που εκανα ,ειδα οτι το σημα δεν ηταν τοσο δυνατο και ειχα καποια σπασιματα .
Προβλημα που δεν εχω απο κεραια στην TV .
Θα το ξαναδοκιμασω .

Reaction score
0

Reaction score
114

θελω να σε ρωτησω

εχω βρει αυτο το dvb-t http://www.ebay.com/itm/321053227861?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

αυτο εχει το chip ITE IT-9315 ενω εσυ εχεις δοκιμασει το 9135 λες να εχω προβλημα???
υπαρχει περιπτωση ο συγκεκριμενος να μην παιζει???
Το θεμα ειναι να υπαρχουν οι οδηγοι .
Αν υπαρχουν θα παιξει, διαφορετικα δεν θα το δει .
Aυτο που ειχα παρει εγω ηταν αυτο

http://www.ebay.com/itm/Hot-Sale-Mi...eo_Capture_TV_Tuner_Cards&hash=item1c2f1889c6

Reaction score
0

καταλαβα

οποτε τωρα θα παραγγειλω και αυτο και το αλλο που παραγγειλα θα το βαλω σε ενα υπολογιστη

τελικα τον αντπτορα τον δοκιμασες στο μηχανημα τα βλεπεις καλα τα καναλια????

Reaction score
114

Εχω περιορισμενο χρονο .
Θα σου απαντησω οσο πιο γρηγορα μπορω.

Reaction score
114

Αν εξαιρεσεις τα κρατικα καναλια που δεν εχουν καλο σημα και εχω καποια σπασιματα (ενω αυτο δεν συμβαινει με τον ενσωματωμενο δεκτη της TV μου) και τις συχνοτητες 810 & 826 που γενικως καποιες ωρες εχω προβλημα ,ολα τα αλλα παιζουν καλα .

Attachments

Reaction score
0

Για να κανεις Flash Ιmage:
1.σε ποια USB το βαζουμε το φλασακι?
2.τι φορματ πρεπει να εχει?
ε.αν ειναι ext3 με ποιο προγραμμα κανεις επικολληση τον vuplus φακελο μεσα στο φλασακι?

Reaction score
114

Για να κανεις Flash Ιmage:
1.σε ποια USB το βαζουμε το φλασακι?
2.τι φορματ πρεπει να εχει?
ε.αν ειναι ext3 με ποιο προγραμμα κανεις επικολληση τον vuplus φακελο μεσα στο φλασακι?
1.Σε οποιο θες.
2.FAT32
copy-paste

Reaction score
0

Καλησπερα
Ειμαι καινουργιος κατοχος του cloud ibox και προσπαθω να κανω motor set-up tou δεκτη εχοντας τον σε loop με τον Spiderbox 9000.Παρα το γεγονος οτι ακολουθω τις εντολες του johnny 78
Χρησιμοποιω DiseqC 1.2 και εχω βαλει τις θεσεις των δορυφορων συμφωνα και με αλλους δεκτες που χρησιμοποιω.
π.χ. στον Spiderbox στις ρυθμισεις του μοτερ φαινεται και ο αριθμος της θεσης που εχει αποθηκευτει ο καθε δορυφορος.
Τους ιδιους αριθμους χρησιμοποιω και εδω.
MENU-SETUP-SERVICE SEARCHING-TUNER CONFIGURATION
Δες τις φωτο να καταλαβεις. Συνημμένα Thumbn
ails

δεν μπορω να μετακινησω τον cloud ibox.
Tι πιστευετε οτι κανω λαθος?

Reaction score
114

Καλησπερα
Ειμαι καινουργιος κατοχος του cloud ibox και προσπαθω να κανω motor set-up tou δεκτη εχοντας τον σε loop με τον Spiderbox 9000.Παρα το γεγονος οτι ακολουθω τις εντολες του johnny 78
Χρησιμοποιω DiseqC 1.2 και εχω βαλει τις θεσεις των δορυφορων συμφωνα και με αλλους δεκτες που χρησιμοποιω.
π.χ. στον Spiderbox στις ρυθμισεις του μοτερ φαινεται και ο αριθμος της θεσης που εχει αποθηκευτει ο καθε δορυφορος.
Τους ιδιους αριθμους χρησιμοποιω και εδω.
MENU-SETUP-SERVICE SEARCHING-TUNER CONFIGURATION
Δες τις φωτο να καταλαβεις. Συνημμένα Thumbn
ails

δεν μπορω να μετακινησω τον cloud ibox.
Tι πιστευετε οτι κανω λαθος?
Παρε εναν διακοπτη μιας εισοδου και δυο εξοδων .
Το καλωδιο απο το κατοπτρο-μοτερ στην εισοδο του διακοπτη και αλλα δυο καλωδια απο τις δυο εξοδους του διακοπτη το καθενα στο lnb in του καθε δεκτη.
Ο ενας δεκτης παντα θα ειναι κλειστος οταν λειτουργει ο αλλος.
Τα υπολοιπα οπως τα βλεπεις στις φωτο στο ποστ νο.25
http://www.avsite.gr/vb/showthread....E4%DD%EA%F4%E5%F2-linux&p=1641970#post1641970

Reaction score
0

Καλημερα σε ολους...πολυ ενδιαφεροντα πραγματακια διαβαζω για τον Icloud και ειμαι σε σκεψη αγορας του ή ενος Dm800....μια ερωτηση αν ξερει καποιος να μου πει....ο dreambox εχει ενα καρο application για Android και Iphone για remote control και διαφορα αλλα καλουδια....ξερουμε αν αυτος εχει?? Ρωταω γιατι εχω ηδη εναν DM500S και εχω φτιαξει ενα VideoSender ιδιοκατασκευης μου λογο του οτι αυτα που υπαρχουν στο εμποριο ειναι μαπα οποτε βλεπω και σε αλλα δωματια και για χειριστηριο εχω το Iphone Μου οποτε γιαυτο ρωταω αν και στον Icloud ξερει κανεις αν εχει καποιο App για το τηλεχειρηστηριο του!
Ευχαριστω!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Cloud-Ibox Linux Enigma 2 !!!

Δες αν θες αυτό για Android: Vu+ Player v1.2 (εργαλείο διαχείρισης του Vu+ με δυνατότητα streaming και capture)
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vuplus.vuplusplayer&feature=search_result&hl=el

Υ.Γ Ο δέκτης Cloud-Ibox είναι κλώνος του Vu+ Solo.
SUPER!!! Αυτο ακριβως ηθελα!Ευχαριστω!
Μια ακομα ερωτηση....παιζει κατευθειαν IPTV ετσι? Με Καποιο Plugin...δεν χρειαζεται οπως στον DM500s να τρεχω vlc server σε καποιο Pc?

Reaction score
114

SUPER!!! Αυτο ακριβως ηθελα!Ευχαριστω!
Μια ακομα ερωτηση....παιζει κατευθειαν IPTV ετσι? Με Καποιο Plugin...δεν χρειαζεται οπως στον DM500s να τρεχω vlc server σε καποιο Pc?
Αυτα που θες τα κανει ολα .
Απλα αυτο το project ,αν δεις και το 1ο μου ποστ, τρεχει εδω και παραπανω απο 1 χρονο .
Τωρα εχουν βγει καλυτερα .

Reaction score
0

Αυτα που θες τα κανει ολα .
Απλα αυτο το project ,αν δεις και το 1ο μου ποστ, τρεχει εδω και παραπανω απο 1 χρονο .
Τωρα εχουν βγει καλυτερα .
Σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου!! Ναι το ειδα...οταν λες καλυτερα? Δεκτες? Αλλης εταιριας? Αν μπορεις ενημερωσε με ειτε εδω ειτε με καποιο Πμ....ευχαριστω!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.127
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead