Conn-X 8187 Kbps down / 383 Kbps up

GTX

Reaction score
39
Πήρα τον ΟΤΕ 134 και μετέτρεψα την γραμμή που έχω με τον ΟΤΕ απο 1Mbit σε 8mbit με πακέτο Connex, με ολικό κόστος 49.5 τον μήνα με το ΦΠΑ. Σε 4 μέρες λοιπόν η γραμμή μου θα έχει αλλάξει και την Δευτέρα πρωί με κούριερ θα μου στείλουν και το Thomson 536 ADSL2+ Modem Router δωρεάν. Η διακοπή της γραμμής μου θα είναι για 1-2 ώρες μόνο ίσα για να γίνει το switch!!!
Καλά don't hold your breath!!! 13 μέρες μετά και η αναβάθμιση της γραμμής μου δεν έχει γίνει ακόμα και πάμε για δεύτερη μέρα χωρίς internet. Θα φανταζόταν κανείς οτι μια απλή αλλαγή στην ταχύτητα δεν είναι δα και κάτι τόσο φοβερό για να πάρει τόσο καιρό...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Conn-X 8187 Kbps down / 383 Kbps up

Δηλαδή να βάλω κι εγώ Connex; (και το 1 mbit μου κάνει)
Ή να περιμένω;
Τί να περιμένεις; Το 1Mbps δε βλέπω να φθηναίνει άλλο, τουλάχιστον τόσο ώστε να αξίζει να περιμένεις.

Εγώ θα περάσω σε Connex 4Mbps τον άλλο μήνα που μου τελειώνει η συνδρομή στη Forthnet - τώρα δίνω 38€ το μήνα για 1Mbps (ΟΤΕ + Forthnet Fast Internet) εν έτει 2007 wall_1

Reaction score
0
Απάντηση: Conn-X 8187 Kbps down / 383 Kbps up

Δηλαδή να βάλω κι εγώ Connex; (και το 1 mbit μου κάνει)
Ή να περιμένω;
Εγώ έχω conn-x 1Mbit και κατεβάζει σχεδόν πάντα στο full......είμαι όμως και σε καλό κόμβο......χιχιχιχι :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: .............παρόλα αυτά αξίζει τον κόπο.......22.5Ε πληρώνω.

GTX

Reaction score
39
Τελευταία νέα από το μέτωπο wall_1wall_1

Ακόμα όχι μόνο 8mbit δεν έχω αλλά δεν έχω καν internet (από την Τρίτη). Τελευταία νέα από τις βλάβες του OTE μιας και αυτοί λένε οτι έχει γίνει η αναβάθμιση είναι οτι θα φτιαχτεί σήμερα-αύριο δηλαδή έτσι οπως το κόβω εγώ εύχομαι να φτιαχτεί σήμερα γιατί το αύριο το κόβω για Δευτέρα :pc::pc:

Reaction score
14
Τελευταία νέα από το μέτωπο wall_1wall_1

Ακόμα όχι μόνο 8mbit δεν έχω αλλά δεν έχω καν internet (από την Τρίτη). Τελευταία νέα από τις βλάβες του OTE μιας και αυτοί λένε οτι έχει γίνει η αναβάθμιση είναι οτι θα φτιαχτεί σήμερα-αύριο δηλαδή έτσι οπως το κόβω εγώ εύχομαι να φτιαχτεί σήμερα γιατί το αύριο το κόβω για Δευτέρα :pc::pc:

μπά δουλέυουν καλίτερα και τα Σάββατα... υπερωρίες βγαζουν

GTX

Reaction score
39
μπά δουλέυουν καλίτερα και τα Σάββατα... υπερωρίες βγαζουν
Κοίτα να δείς που είχες δίκιο wall_1:happy_5::happy_5:

Λοιπόν χτυπάει το κινητό κατά τις 12.00

- Γεια σας από τον ΟΤΕ, τί πρόβλημα υπάρχει ακριβώς?
- Δεν έχω internet από την Τρίτη και έχω ζητήσει αναβάθμιση στα 8Mbit
- Το λαμπάκι του DSL ανάβει?
- Οχι αυτό είναι το πρόβλημα!
- Έχετε βάλει splitter? Δοκιμάσατε να βάλετε κατευθείαν το καλώδιο στην πρίζα?
- ??? 2 Χρόνια έτσι παίζει γιατί να αλλάξει κάτι τώρα??
- Ίσως η γραμμή σας δε σηκώνει τα 8Mbit και έχει πρόβλημα, για μισό να δω κάτι...α ναι! Όχι η γραμμή σας είναι πολύ καλή, το λαμπάκι τώρα πρέπει να ανάβει.
- wall_1wall_1wall_1 Ναι!!!!

Όπως το κόβω εγώ μετά από 4 τηλέφωνα στις βλάβες του ΟΤΕ σήμερα αποφάσισε κάποιος να δει τί διάολο θέλω και να ενεργοποιήσει τη γραμμή :mad_3::mad_3:

Κατά τα άλλα η γραμμή μου όντως είναι πολύ καλή μέχρι τώρα :bravo::bravo::bravo:
Από usenet βλέπω σταθερά πάνω από 800Kb βασικά γύρω στο 840 παίζει!!!

ΟΛΕΕΕΕΕΕ :bravo::bravo:

Reaction score
5
Ο ΟΤΕ καταφερε αυτο που ηθελε και τα θυματα θα πεφτουν ενα ενα...
αρχικα δεν ειναι ετοιμος για ADSL2+ γιατι μια χαρα χρεωνει την απλη... δημιουργει προβληματα στους ιδωτικους φορεις ωστε να αγανακτησει ο κοσμος... και μετα δινει πανακριβα πακετα στον κοσμακι χωρις φυσικα προβληματα διαδικαστικα...
συγνωμη για τον χαρακτηρισμο αλλα εισαστε θυματα που πεσατε στην παγιδα του ΟΤΕ... 55ευρω για 8mbit και ΜΗ τσαμπα (ολες τις ωρες και οχι τις ωρες υπνου) τηλεφωνα ειναι κλεψια...

τωρα αν αισθανοσαστε οτι γλιτωσατε κατι... ειναι στο ολο κλιμα που δημιουργησαν τους τελευταιους μηνες ωστε και να σας γδυνουν τωρα και να σας κανουν να νιωθετε κερδισμενοι...

λοιπαμαι ομως που καποια στοματα χαμογελουν εις βαρος σας που πετυχε το ολο σχεδιο του μονοπωλιου τους...
ευτυχως εγω δε τους ξαναπληρωνω...
αλλα και εσεις να μη χαιρεστε... ειστε το θυμα που το επισαν να τα σκαει!

GTX

Reaction score
39
συγνωμη για τον χαρακτηρισμο αλλα εισαστε θυματα που πεσατε στην παγιδα του ΟΤΕ... 55ευρω για 8mbit και ΜΗ τσαμπα (ολες τις ωρες και οχι τις ωρες υπνου) τηλεφωνα ειναι κλεψια...

Πριν αρχίσεις του χαρακτηρισμούς λοιπόν δε διαβάσεις το υπόλοιπο thread καλύτερα? Ποιό part του δεν έχει άλλο δίκτυο στην περιοχή μου δεν έπιασες???

Όπως είπα και σε προηγούμενο μήνυμα μόνο η Forthnet λέει 15/07 θα έχει κάλυψη με ιδιόκτητο δίκτυο στην περιοχή μου, ας το βάλουν λοιπόν να αρχίσει να δουλεύει κανονικά και σε 6 μήνες που θα τελειώσει και η δέσμευση του connex ευχαρίστως να αλλάξω. Αυτή τη στιγμή για το connex δίνω 48,5 το μήνα και το 2play έχει 39,90. Ε για 6 μήνες θα δώσω 8,5x6=51 ευρώ παραπάνω απ'οτι θα έδινα αν υπήρχε τώρα η κάλυψη από την Forthent. Πίστεψε με ξέρω πολύ καλά τι κάνω και όπως έχω αναφέρει από την αρχή με ενοχλεί που στηρίζω την απαράδεκτη τιμολογιακή πολιτική του ΟΤΕ, αλλά τελικά με ενοχλεί πιο πολύ που πρέπει να δώσω εξηγήσεις στον καθένα που αρχίζει να πετάει χαρακτηρισμούς από δω κι από κεί :happy_4:

Reaction score
4.674
Ο ΟΤΕ καταφερε αυτο που ηθελε και τα θυματα θα πεφτουν ενα ενα...
αρχικα δεν ειναι ετοιμος για ADSL2+ γιατι μια χαρα χρεωνει την απλη... δημιουργει προβληματα στους ιδωτικους φορεις ωστε να αγανακτησει ο κοσμος... και μετα δινει πανακριβα πακετα στον κοσμακι χωρις φυσικα προβληματα διαδικαστικα...

τωρα αν αισθανοσαστε οτι γλιτωσατε κατι... ειναι στο ολο κλιμα που δημιουργησαν τους τελευταιους μηνες ωστε και να σας γδυνουν τωρα και να σας κανουν να νιωθετε κερδισμενοι...

λοιπαμαι ομως που καποια στοματα χαμογελουν εις βαρος σας που πετυχε το ολο σχεδιο του μονοπωλιου τους...
ευτυχως εγω δε τους ξαναπληρωνω...
αλλα και εσεις να μη χαιρεστε... ειστε το θυμα που το επισαν να τα σκαει!

Είπαμε ούτε το ψωμί σου να έκλεβε.....εκτός και αν το κλέβει.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Και εγώ το ίδιο δίλημμα έχω με τον GTX... Ο ΟΤΕ με καλύπτει τώρα και η ΟΝ το αναβάλλει από μήνα σε μήνα, η δε Forthnet έχει πάει για Ιούλιο δηλαδή καλό φθινόπωρο με τα πρωτοβρόχια...

Ναι ο ΟΤΕ έκανε το κουμάντο του όμως και οι υπόλοιποι δεν τον ξεμπρόστιασαν...

Υ.Γ. Δεν θα σταματήσω να λέω ότι είναι ΑΧΡΗΣΤΟ να έχει ο ΟΤΕ υπηρεσίες λιανικής... το μόνο που κάνει είναι να νοθεύει τον ανταγωνισμό!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Βέβαια η 8άρα γραμμή στο Conx στοιχίζει 48 Ευρώ + 14 Ευρώ το πάγιο της γραμμής του ΟΤΕ = 62 Ευρώ!!!!

Πανάκριβο σε σχέση με τα 35 Ευρώ της ΟΝ...

Reaction score
14
energy, Κηφισια είμαι δεν μένω σε περιοχή με 2 σπίτια και μία στάνη, οπότε ήλπιζα οτι θα ήταν αστικό κέντρο με καποια σημσία για τους ISP's

Την περιοχή μου ΔΕΝ καλύπτουν με δικό τους δίκτυο οι:

1) VIVODI
2) HOL
3) TELLAS
4) NETONE

την καλύπτουν οι:
1) ON
2) FORTHNET
3) OTE/8mbit

Η Forthnet με καλύπτει μεν αλλα απαιτεί ακύρωση ADSL, 10-15 εργάσιμες, μετά θα "περπατήσει" η άιτηση μου και μετά απο 20 Εργάσιμες θα έχουμε ΕΩΣ 10mbit.

Τηλεφωνια δεν με νοιάζει έβαλα την ΟΝ για αυτό το λόγο και την έχω καταξεσκίσει με τηλέφωνα πρός εξωτερικό. Εχω μιλήσει γύρω στις 10 ώρες με Αμερική και με Αγγλία και Ολλανδία, και ο λογαριασμός ήρθε μόλις 4 ευρώ για όλα τα τηλέφωνα που έκανα μέσα στον μήνα Μάιο που πέρασε. Με ΟΤΕ και ΣΙΑ ακόμα και με πακέτα 2play θα είχα δώσει κοντά 50-60 Ευρώ. Αρκετά καλό saving εεε?

Τώρα όσο αφορά τον ΟΤΕ/ΟΤΕΝΕΤ (CONNEX 8mbit) ξέρω απο αρκετούς που το έβαλαν ότι και καθαρή γραμμή βρήκε ο ΟΤΕ και το πράγμα παίζει στα 8 όπως το λένε και υπόσχονται. Αυτό γιατί ο ΟΤΕ εχει και το μαχαίρι και το καρπούζι και είναι ο κυρίαρχος θέλουμε δεν θέλουμε του παιχνιδιού.

Με την ΟΝ μου έιχαν βάλει αρχικά μια γραμμή που έκανε flapping κάθε 3 λεπτά παρότι την είχαν μειώσει στα 5Mbit. Με δικό τους κόστος πειραματίστηκαν και μου πέρασαν μια δεύτερη γραμμή η οποία και κλέιδωσε τελικά στα 8.5mbit που για το κέντρο που έιμαι είναι ίσως και το μέγιστο που μπορούμε να πάρουμε. Αφού έγιναν επι 2ημέρου δοκιμές στην νέα γραμμή εχθές το βράδυ μου έκαναν και το switch της συνδρομής μου σε αυτή και ακυρώσαμε/κλέισαμε την παλιά που είχε το προβλημα. Αποτέλεσμα απο εχθές είμαι κλέιδωμένος στα 8.5μbit υπερσταθερότατος χωρίς ούτε ένα disconnect.

Το ότι οι άνθρωποι της ΟΝ μπήκαν στον κόπο και πέρασαν αλλη γραμμή, πιέζοντας τον ΟΤΕ να δώσει απο τις καλές του γραμμές (ναι υπάρχουν καλές και κακές γραμμές και δρομολογήσεις και ο ΟΤΕ τις ξέρει σχεδόν όλες έχει σχέδιο με μετρήσεις και απλά επιλέγει σε ποιόν προβάιντερ θα δώσει τί που και πότε - μήν σας φαίνεται παράξενο - είναι μέρος των τρικλοποδιών που βάζει όπως σωστά αναφέρεις energy)

Τώρα το οτι ο ίδιος ο ΟΤΕ για τις δικές του συνδέσεις κρατάει τις καλές γραμμές δεν το θεωρείτε λογικό και αναμενομενο?

Για αυτό και επέλεξα να αλλάξω τις άλλες δύο ADSL γραμμές που έιχα που στο σύνολο τους 1+2mbit είναι "psirikoko" μπροστά στο τί δινει η μάζα των ISP's τώρα, και να την κάνω μία και καλή 8άρα οτεδίσια που δεν θα με προβληματίσει καθόλου στην μετάβαση...

YΓ Χρήστο πάρε κάνε την 8Mbit OTE/Connex και για 6 μήνες λάσκαρες. Ασε τους άλλους να πειραματίζονται... άλλωστε καλοκαιριάτικα δεν γίνεται τίποτε απο infrastructures στην Ελλάδα!! Ολοι πάνε παραλία!!!

Reaction score
5
φιλε dreamGR... δε με νοιαζει που μενεις ουτε τι σπιτια εχεις γυρω σου (???)

η φορθνετ κανει 15 εργασιμες συνηθως...
αν σου φαινονται πολλες... πληρωνε 62ευρω το μηνα και πηγαινε με τον ΟΤΕ... ή την ΟΝ που καλυπτει 5 περιοχες... (α! και τη δικη σου τυχερουλη)...

αλλαζε ADSL σαν τα πουκαμισα... αυτο ειναι δικο σου προβλημα και αναγκη (???)... εγω το ελυσα σε 13εργασιμες με την φορθνετ και με 24.90ευρω το μηνα... αν σου φαινονται πολλες... εμενα μου φανικαν λιγες γιατι ελειπα ταξιδακι αυστρια τις 10 απο αυτες!

οποιος εχει υπομονη κερδιζει... οποιος ειναι θυμα πληρωνει... διαλιεχτε!

Reaction score
5
Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ότι μερικοί εδώ μέσα είναι Γ@μ@τοι, οι πρώτοι, οι έξυπνοι, οι σωστοί! Κατά τα άλλα αναιδέστατοι και απαίδευτοι. Δεν μπορούν να σταυρώσουν καλή λέξη για κανέναν άλλον. Και δεν μπαίνουν στον κόπο να διαβάσουν όλα τα προηγούμενα, απλά θέλουν να βγαίνουν από πάνω. Μήπως υπάρχει έλλειψη κάπου αλλού; Λέω εγώ τώρα...

Reaction score
1
φιλε dreamGR... δε με νοιαζει που μενεις ουτε τι σπιτια εχεις γυρω σου (???)

η φορθνετ κανει 15 εργασιμες συνηθως...
αν σου φαινονται πολλες... πληρωνε 62ευρω το μηνα και πηγαινε με τον ΟΤΕ... ή την ΟΝ που καλυπτει 5 περιοχες... (α! και τη δικη σου τυχερουλη)...

αλλαζε ADSL σαν τα πουκαμισα... αυτο ειναι δικο σου προβλημα και αναγκη (???)... εγω το ελυσα σε 13εργασιμες με την φορθνετ και με 24.90ευρω το μηνα... αν σου φαινονται πολλες... εμενα μου φανικαν λιγες γιατι ελειπα ταξιδακι αυστρια τις 10 απο αυτες!

οποιος εχει υπομονη κερδιζει... οποιος ειναι θυμα πληρωνει... διαλιεχτε!
εγω που εχω κανει αιτηση απο 15/2 στο 2play και στις 23/4 εγινε ενεργοποιηση της γραμμης με 1ΜΒ να ειμαι ευχαριστημενος??
που μου εστειλαν το λογαριασμο και με χρεωσαν παγια απο 8-3 να ειμαι ευχαριστημενος??
υπαρχουν καποιοι που ειναι τυχεροι και καποιοι αλλοι που ειναι ατυχοι
αλλα δεν θεωρειτε σοβαρη εταιρια εαν στηριζετε στη τυχη

Reaction score
5
...Μήπως υπάρχει έλλειψη κάπου αλλού; Λέω εγώ τώρα...
δε θα μπω στον κοπο να πεσω στο επιπεδο σου...
προφανως θα κερδισεις γιατι θα εισαι στην εδρα σου! :happy_4:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.736
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab