Conn-X 8187 Kbps down / 383 Kbps up

Reaction score
5
εγω που εχω κανει αιτηση απο 15/2 στο 2play και στις 23/4 εγινε ενεργοποιηση της γραμμης με 1ΜΒ να ειμαι ευχαριστημενος??
που μου εστειλαν το λογαριασμο και με χρεωσαν παγια απο 8-3 να ειμαι ευχαριστημενος??
υπαρχουν καποιοι που ειναι τυχεροι και καποιοι αλλοι που ειναι ατυχοι
αλλα δεν θεωρειτε σοβαρη εταιρια εαν στηριζετε στη τυχη
δεν αντιλεγω σιγουρα υπαρχουν παρατραγουδα... αλλα ολο το Μαιο ακουω τα καλυτερα απο ολους για την φορθνετ...
αν καποιος ειναι μεσα στο δικτυο τους εχει γραμμη μεσα σε 2-3 εβδομαδες!...
κατι που ειναι πρωτακουστο για τα μεχρι τωρα δεδομενα...!
ισως εχει προβληματα η περιοχη σου?

Reaction score
1
δεν εχουν πει για προβληματα
ειμαι συνδρομητης στη forthnet 10-12 xronia
και οι υπολοιποι αυτο λενε
περιμενεις να λυσουν τα προβληματα που εχουν με τον οτε και τα οποια δεν μας ενδιαφερουν και στη συνεχεια κανεις την συνδεση που θελεις

Reaction score
14
αιτηση 30/5 - ενεργοποίηση εχθές πρωί πρωί, σε 7 εργάσιμες μέρες με downtime 1 ώρα. Τελική ταχύτητα 8230 down / 384 up.

Δεν εχει φλαπάρει απο την ώρα που κλέιδωσε η γραμμή, και απο ότι δείχνει είναι σούπερ σταθερή και κατεβάσματα απο nvidia.com με 888 καρφωμένο! Καλό εεε?

Τελικά το μεγάλο μου παράπονο απο τον ΟΤΕ... ΝΑΙ εχει μετρημένες καλές γραμμές και ΝΑΙ τις κρατάει για πάρτη του... αυτό το θεωρώ πρόστυχο και υπερβολικά μεμπτό για εναν οργανισμό που όλοι οι εναλλακτικοί κρέμονται απο τα γούστα του και τα καπρίτσια του και ο ίδιος οτυς μποϋκοτάρει όπου και όπως μπορεί

Τώρα σε συνδυασμό με την 9.5mbit απο την ΟΝ (σε Linux routerOS MikrotiK) κατέβαζα εχθές βράδυ απο hdbits με ταχύτητα 1.6mb/sec (ούτε στο τρελότερο όνειρο μου δεν θα είχα δεί τέτοιο download)

Reaction score
14
Εγώ ΘΑ ΗΜΟΥΝ πολύ ευχαριστημένος εώς ενθουσιασμένος από την 8άρα του ΟΤΕ που κατεβάζει σταθερά 0.85 mb το δευτερόλεπτο ,εαν δεν με πέταγε στιγμιαία η adsl 20 φορές τη μέρα...
Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό γενικά ,παρά μόνο στην περίπτωση online game και που όταν θέλεις να είσαι μέσα αλλά να μην είσαι σπίτι να το ελέγχεις σε πετάει έξω όταν διακόπτεται η γραμμή..
Ήρθαν τα "αστέρια " οι τεχνικοί και μου είπαν πως είμαι 2.5 χιλιόμετρα από το κέντρο τους και τα 8 έρχονται οριακά..
Οπότε κάνε downgrade..
Και εγώ ρωτάω , πως είναι δυνατόν τότε να είμαι πάντα με ταχύτητες που ξεπερνάνε πολλές φορές τα 0.95- 1.1 mb ????
Kαι το μόνο πρόβλημα είναι η πτώση της γραμμής για 2 sec ?????
Έστω και αν αυτό γίνεται συχνά μέσα στην ημέρα?

GTX

Reaction score
39
Ήρθαν τα "αστέρια " οι τεχνικοί και μου είπαν πως είμαι 2.5 χιλιόμετρα από το κέντρο τους και τα 8 έρχονται οριακά..
Λοιπόν αυτή την παπαριά την λένε σε όλους μόλις τα βρούν σκούρα. Σε ενα φίλο μου τα ίδια και τελικά φτιάχτηκε και σε μένα που οι βλάκες κάτι είχαν κάνει και δεν είχα καθόλου dsl πριν το κοιτάξουν καν αυτό που είπαν στο τηλέφωνο. Ας τους πει κάποιος οτι το dsl 2 πάει μέχρι τα 25mbps και τα 8 έρχονται εύκολα, από κεί και πάνω είναι το πρόβλημα.

Reaction score
14
Ρε σύ μου ήρθε να τον μπουνίσω σήμερα...
Φταίνε λέει τα μαγνητικά πεδία , η υγρασία και οι δονήσεις που προκαλεί το...περπάτημα μέσα στο σπίτι για κάποια προβλήματα...wall_1 wall_1

Δεν το έκανα θέμα γιατί θα τον έβριζα άσχημα...
Και ενώ μου λέει τα 8 είναι οριακά του απαντώ να το κάνω 4άρα ?
Όχι λέει..και αυτό ..οριακό είναι..
Τι λές ρε καραγκιόζη????????
Πως είναι δυνατόν να είναι "οριακό" και στις δύο τιμές????????
Μου πρότεινε 2.....

:happy_5: :happy_5: :happy_5:

άντε να βγάλω άκρη....

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Conn-X 8187 Kbps down / 383 Kbps up

47.5+35=82.5 τον μήνα και το απολαμβάνω!
Το 35 ειναι το παγιο, ετσι? Δηλαδη αν δεν κανω λαθος, στον λογαριασμο θα δινεις 130 ευρω χωρις τα τηλεφωνα!!!
:shock: :shock: :shock:

Χαρα στο κουραγιο σου!

Reaction score
4
Ρε σύ μου ήρθε να τον μπουνίσω σήμερα...
Φταίνε λέει τα μαγνητικά πεδία , η υγρασία και οι δονήσεις που προκαλεί το...περπάτημα μέσα στο σπίτι για κάποια προβλήματα...wall_1 wall_1

Δεν το έκανα θέμα γιατί θα τον έβριζα άσχημα...
Και ενώ μου λέει τα 8 είναι οριακά του απαντώ να το κάνω 4άρα ?
Όχι λέει..και αυτό ..οριακό είναι..
Τι λές ρε καραγκιόζη????????
Πως είναι δυνατόν να είναι "οριακό" και στις δύο τιμές????????
Μου πρότεινε 2.....

άντε να βγάλω άκρη....
Πες τους να σε βαλουν σε Interleaved mode.
Ειναι ενα διαφορετικο mode που διαβαζει διαφορετικα τα πακετα και συστινεται οταν υπαρχουν μεγαλες αποστασεις.
Που για μενα δεν εχεις μεγαλη αποσταση αλλα τελος παντων αφου το ειπαν τα ξεφτερια του οτε...
Θα εχεις λιγο μεγαλυτερο ping σε online games αλλα δεν θα εχεις disconnects.
Ριξε με ενα search μια ματια και στο adslgr για να μαθεις περισσοτερα να θες.:cool_4:

Reaction score
14
Οικονομική ανάλυση ιντερνετικής κατάστασης dream_GR

Εχω ΟΝ 10mbit = 35 τον μήνα
Εχω ΟΤΕ/ΟΤΕΝΕΤ/CONNEX 8mbit = 47.5 τον μήνα
Κάνω τηλέφωνα με ΟΝ = 15 Ευρώ τον μήνα
Κάνω τηλέφωνα μεσω ΟΤΕ = 10 Ευρώ τον μήνα
Κάνω τηλέφωνα μέσω κινητού = 150 Ευρώ τον μήνα

Νομίζω απαντήθηκαν οι οικονομικές ερωτήσεις για κάνα μήνα!

Στο θέμα που δεν βλέπω να σχολιάζει κανείς σας είναι η "ουσία"

Δηλαδή οτι μόνο 7 εργάσιμες χρειάστηκαν για ενεργοποίηση απο τον ΟΤΕ και το βασικότερο οτι η ΟΝ στο ίδιο αστικό κέντρο μου "εστειλε" 2 γραμμές και έδωσε 3 trouble tickets στον ΟΤΕ για καλή γραμμή αφού αρχικά πιάναμε 5.5μβιτ.

Επίσης πώς ο ΟΤΕ κατάφερε και έφερε με την μία 8άρα γραμμή που δεν εχει φλαπάρει ακόμα 3 μέρες τώρα ουτε μια φορά?

Ακόμα ο τεχνικός του ΟΤε που είχε έρθει να φτιάξει την αρχική προβληματική γραμμή της ΟΝ, μου είπε τα ίδια που διάβασα και απο του GTX ότι δηλαδή και τα 5.5 που έπιανα αξιζαν να πάω να ανάψω κερί σε εκκλησία... γιατί μάξιμουμ 2 έπρεπε να εχω με βάση τα παλαιά καλώδια χαλκού της περιοχής μου... πώς όμως σε 40 μέρες απο τότε ο ΟΤΕ φέρνει 8άρα τέλεια και καθαρή με την πρώτη?

Reaction score
14
Οικονομική ανάλυση ιντερνετικής κατάστασης dream_GR

Κάνω τηλέφωνα μέσω κινητού = 150 Ευρώ τον μήνα

Fax; ;-)
Θανόπουλος; :-o
Βενζίνη; :shock:

Reaction score
5

Στο θέμα που δεν βλέπω να σχολιάζει κανείς σας είναι η "ουσία"
Η ουσια ειναι οτι κοστιζει περιπου 120ευρω (μαζι με παγιο οτε) για σταθερα και ~18Μbit γραμμη κατι που ειναι παραλογο αφου με μολις 40 η φορθνετ δινει 24Mbit (σε λιγες μερες) και τσαμπα τηλεφωνα!...

δεν ειναι τα οικονομικα σου το θεμα (προς θεου!)... απλα με αυτα τα λεφτα εχει κανεις 72Mbit σε μολις 3 εβδομαδες απο την ημερα καταθεσης της αιτησης...
γι'αυτο εγινα αδιακριτος και συγνωμη... απλα ηθελα να δω ποσα ειναι!

ετσι Η ΟΥΣΙΑ (που ψαχνεις) ειναι αν για να γλιτωσει κανεις 2 εβδομαδες θα πληρωνει ακριβως τα 3 πλασια για ολο το χρονο...

τα χρηματα ειναι 1440ευρω για αυτα που εχεις... και μολις 480 για φορθνετ...

κανεις δε σωνεται με ενα χιλιαρικο το χρονο... σιγουρα!
Αλλα το θεμα ειναι πως τα αξιοποιει κανεις... πχ. τα 72Mbit που ειπα παραπανω... :happy_6:

Reaction score
4.676
το θέμα όμως είναι ότι τώρα τα έχει τα 18 ενώ τα 72 ίσως τα έχει κάποια στιγμη αν είναι υπερβολικά τυχερός. Το πιο πιθανό είναι να μην τα έχει για πολύ καιρό και το μόνο που θα έχει θα είναι προβλήματα , όχι τηλέφωνο , χαμηλές ταχύτητες και ατέλειωτες ώρες σε αναμονές.
Το ρισκάρεις? Αν εξαρτάσαι επαγγελματικά όχι σίγουρα.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Η ουσια ειναι οτι κοστιζει περιπου 120ευρω (μαζι με παγιο οτε) για σταθερα και ~18Μbit γραμμη κατι που ειναι παραλογο αφου με μολις 40 η φορθνετ δινει 24Mbit (σε λιγες μερες) και τσαμπα τηλεφωνα!...

δεν ειναι τα οικονομικα σου το θεμα (προς θεου!)... απλα με αυτα τα λεφτα εχει κανεις 72Mbit σε μολις 3 εβδομαδες απο την ημερα καταθεσης της αιτησης...

ετσι Η ΟΥΣΙΑ (που ψαχνεις) ειναι αν για να γλιτωσει κανεις 2 εβδομαδες θα πληρωνει ακριβως τα 3 πλασια για ολο το χρονο...

Αλλα το θεμα ειναι πως τα αξιοποιει κανεις... πχ. τα 72Mbit που ειπα παραπανω... :happy_6:
Πέρα από τα χρήματα υπάρχει και ο παράγοντας αναμονή...

Από τον Απρίλιο η Forthnet και η ΟΝ ανακοινώνουν κάλυψη στην περιοχή μου. Και συνεχώς μεταθέτουν την ημερομηνία. Τώρα πήγαν στις 20/7 και είναι λογικό πλέον να πιστεύω ότι μέχρι Σεπτέμβριο δεν θα γίνει τίποτα...

Άρα;;;;

Ας ήταν και αυτοί πιο αξιόπιστοι. Εμείς ξέρουμε τα προβλήματα που τους δημιουργεί ο ΟΤΕ αλλά τι να κάνουμε;;;;

Reaction score
14
αν μπορούσα να είχα πάνω απο 8μπβιτ ανα γραμμή θα είμουν αρκετά χαρούμενος. Ελα όμως ότι οι γραμμές στην περιοχή μου είναι υπερβολικά παλαιές και φυσικά δεν με καλύπτει κανένας εκτός απο ΟΤΕ/ΟΝ αρα beggers can't be choosers.

Ετσι χωρίς επιλογές και με την κάψα που έχουμε δυστυχώς τα πληρώνουμε.

Απο την άλλη έχω βαρεθεί την κοροιδία απο όλους και για όλα... με την γνωστή καραμέλα ΟΤΕ..

Ξεχνάτε ότι κάποτε έιμασταν Online με 64κβ και ΕΠΑΚ και χρέωση 100 Ευρώ τον μήνα?

Αν είχα επιλογές θα είχα και καλύτερη χρέωση αλλά όπως έχω ξαναγράψει το αστικό μου κέντρο είναι στην Ζιμπάμπουα και μας έχουν όλοι στο κλάσιμο

Reaction score
3
Απάντηση: Conn-X 8187 Kbps down / 383 Kbps up

Αγαπητέ ντρήμ, μόλις μου ήρθε μια ιδέα με το Ζιμπάμπουα που λες.
Μήπως, λέω μήπως, πρέπει να εφαρμόσουμε κάτι παρόμοιο με αυτό που έκανε ο αξέχαστος Ντίνος Ηλιόπουλος σε εκείνο το σκετς, όπου για να πάρει στη Ραφήνα πήρε μέσω Κίνας (αν θυμάμαι καλά).
Η τεχνολογία αλλάζει αλλά ο τρόπος παραμένει ο ίδιος, ειδικά ο πλάγιος.

Reaction score
1

Και τώρα μπορείς να ξυπνήσεις.....:happy_4:

Πρόσφατα σε ταξίδι, στο ξενοδοχείο πήρα Ιντερνετ στα 10Mbit. Οταν είδα τα gigabytes από το giganews να πεφτουν πάνω στο laptop με ρυθμούς 800 και βάλε το δευτ. έπαθα την πλάκα μου... Μετα από λίγη ώρα το laptop δεν προλαμβανε να κάνει decode τα αρχεία και έκανα pause για να ανασάνει.. Τι να τα κάνω αλήθεια τα 10Μβιτ. Άσε που σε λιγότερο από μιά μέρα γέμισε ένας 60αρης δίσκος.

Για τα πιο πάνω πρέπει να γνωρίζουμε ότι:

Τα 24Μbit είναι "Μεχρι 24 Μbit" ανάλογα με την απόσταση από το κέντρο. Πολύ λίγοι είναι οι τυχεροί που ζουν σε μικρή απόσταση, κάτω από 500μ για να υπερβούν τα 20Μbit. Είναι θέμα καθαρά τεχνικό του ADSL2 και δεν υπάρχει διαφορά ανα πάροχο. Οι περισσότεροι θα είναι τυχεροί εαν μπορέσουν να συνδεθούν με πάνω από 8.

Μετά είναι και το θέμα του διεθνούς κυκλώματος.

Όταν οι 100 τόσες χιλιάδες χρήστες της forthnet αποκτήσουν όλοι τα πολλά megabits και αρχίσουν κατεβάζουν ταινίες και ξερω γω τι από servers του εξωτερικού πόσο θα κρατήσουν τα 10Gb.....?

Δεν θα ακούμε κραυγές του στύλ "Μου υποσχέθηκαν 24 στα χαρτιά και τώρα κατεβάζω με 300Κ αντι των 2400Κ που θα πρεπε;"

Προσωπικά μένω στα 2χλμ από το κέντρο και το μέγιστο που μπορώ να συνδεθώ ειναι γύρω στα 10.8 με οποιδήποτε παροχο.

Για να μην πέσω θύμα των παροχων προτιμώ να πω ότι θα κοιτάξω όλους τους παρόχους τι έχουν να προσφέρουν στα 8-12.

Αλλά δεν θα δώσω μεγαλύτερο βάρος στα 24 της forthnet αφου και σ' αυτούς μόνο 10.8 θα πάρω ότι και να πληρώσω. Επίσης ανοησία θα ήταν να πληρώσω τα 16 και τα 20 της HOL και μετά να την κράζω γιατί δεν συνδέομαι σε αυτές τις ταχύτητες.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.747
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88