- Reaction score
- 331
Καλημερα.. Μηπως εχει χρησιμοποιησει καποιος το συγκεκριμένο συστημα ψυξης να μας πει αν αξιζει? https://goo.gl/images/5SGKLL
ο δυνατός ανεμιστήρας δίνει και παραπάνω σκόνηΑπλα αγοραζεις μια καλη βαση (δυνατο ανεμιστηρα και μεταλλικη) για λαπτοπ και την βαζεις αναποδα πανω απο τον ενισχυτη.
το αντίθετο θέλει. μικρή ροή όπως έγραψα πιο πάνω τα πιο αδύναμα που θα βρεις.Απλα αγοραζεις μια καλη βαση (δυνατο ανεμιστηρα και μεταλλικη) για λαπτοπ και την βαζεις αναποδα πανω απο τον ενισχυτη.
sta @@ μαςΔεν θα αγόραζα με τίποτα μεταχειρισμένο marantz αν γνώριζα οτι δούλευε με ανεμιστήρια γύρω του.![]()
δεν φεύγει με τον τρόπο που νομίζειςοι ενισχυτες εχουν και στην κατω πλευρα αλλα και στα πλαινα τρυπες,οποτε ο αερας θα φευγει ετσι και αλλιως.Θα συμφωνησω οτι πιο σωστο ειναι να ειναι απο κατω η βαση,αλλα οι συνηθισμενες βασεις δεν αντεχουν το βαρος των περισσοτερων ενισχυτων.
Εμένα να δεις.sta @@ μας![]()
Προφανώς εσύ δεν θέλεις την ίσως λίγο παπαπάνω σκόνη που μπορεί να μαζέψει. Αν είσαι λίγο νοικοκύρης και με ένα blower το φυσάς μία φορά στις 15 μεσα θα είναι άψογο.Εμένα να δεις.
Έχω Pioneer SC-LX81 στην υπόγα που αστράφτει μέσα μετά απο 10 χρόνια.Όπως και οι άφθονοι AVRs που έχω αλλάξει εδώ και 29 χρόνια.
Βεβιασμένη ροή ίσον τόνοι σκόνης σε μέρη που κανονικά δε θα έφτανε ποτέ.
Οι κατασκευαστές είναι ηλίθιοι και θέλουν να τα κάψουν σχεδιάζοντάς τα λανθασμένα; Έμαθαν με τις οριζόντιες πλακέτες HDMI την περασμένη δεκαετία, τέλος.
Μην τα στριμώχνετε ποτέ και δεν χρειάζονται τίποτε άλλο.
ναι βρε...το ξέρ(ω)ουμε ότι τα προσέχεις τα πραγματά σου...σαν τα @@ σουΕμένα να δεις.
Έχω Pioneer SC-LX81 στην υπόγα που αστράφτει μέσα μετά απο 10 χρόνια.Όπως και οι άφθονοι AVRs που έχω αλλάξει εδώ και 29 χρόνια.
Βεβιασμένη ροή ίσον τόνοι σκόνης σε μέρη που κανονικά δε θα έφτανε ποτέ.
Οι κατασκευαστές είναι ηλίθιοι και θέλουν να τα κάψουν σχεδιάζοντάς τα λανθασμένα; Έμαθαν με τις οριζόντιες πλακέτες HDMI την περασμένη δεκαετία, τέλος.
Μην τα στριμώχνετε ποτέ και δεν χρειάζονται τίποτε άλλο.