- Reaction score
- 15.548
Παναγιωτη ειλικρινα λυπαμε.....
Εχουν περασει απο τα χερια σου τοσα μηχανακια και εχεις μια θα ελεγα μεγαλη εμπειρια..
Αυτο βεβαια σε πολλες περιπτωσεις ειναι θεωρητικο(για την εμπειρια)γιατι μπορει να βλεπει καποιος συνεχεια διαφορα μηχανηματα αλλα να βλεπει αυτο που του αρεσει.....
Το να λεμε οτι οι CRT σημερα στεκονται καλα σε εικονα ειναι σαν λεμε εχω ενα αυτοκινητο του 1940.......και το αυτοκινητο του 40 εχει ροδες-μηχανη και σε παει στην δουλεια σου....αυτο δεν σημαινει οτι μπορει να συγκριθει με τα σημερινα αμαξια......
Οι CRT ειναι μηχανακια για τους ρομαντικους της εικονας......
Το μονο που διαθετουν ανεκαθεν ειναι το μαυρο.....και αυτο σιγα-σιγα απο οτι δειχνουν τα πραγματα θα ειναι παρελθον.....
Απο εκει και περα υπαρχει λιγο εως πολυ προβλημα.......
Αφου λοιπον εισαι φαν των CRT και θεωρεις οτι ειναι οτι καλυτερο σε εικονα ......
....γιατι δεν πηρες ενα SONY G90(που θεωρω οτι ειναι ο καλυτερος CRT)....?
Με τις τιμες που εχουν σημερα τα CRT θα τον επαιρνες οσο πηρες τον jvc....
Και μην μου πεις οτι δεν θα βρισκω ανταλακτικα και δικαιολογιες.....
Αντι ομως να παρεις κατι που σου αρεσει οπως λες πολυ,πηρες εναν ψηφιακο..
Το θεωρω λοιπον πολυ αντιφατικο καποιος να μιλαει για υπερ καποιας τεχνολογιας,να μπορει να την εχει αυτην την τεχνολογια στο σπιτι του και απο την αλλη να παιρνει εναν προβολεα που δεν του αρεσει.......
Τωρα μην βγεις και μου πεις δικαιολογιες του στυλ "υπαρχουν +/- στην εικονα και στησιματα κ.λ.π"........
......η σου αρεσει κατι η δεν σου αρεσει......
δλδ...βαζεις κατω τα + και - και αγοραζεις.......
Τωρα περι της εικονας......
Tα συν σε εναν CRT ειναι το μαυρο προς το παρον....
Στα υπολοιπα που δημιουργουν μια εικονα ειναι μειον.....
Το ποσο μειον ειναι,παιζει αναλογα την παραμετρο
Θα στο πω πολυ απλα.....(φηφιακος-αναλογικος προβολεας)
Εαν παρουμε εναν προβολεα που ειναι εφαμιλος σε on/off ωστε να μπορουμε να τον συγκρινουμε με εναν CRT ...
...βγαζουμε και το αποτελεσμα......
Παιρνουμε λοιπον εναν JVC.....
1)Eχει τα ιδια μαυρα(υπολοιπετε ελαχιστα)
2)Εχει καλυτερη συγκλιση
3)Εχει το ιδιο on/off
4)Εχει το 4πλασιο ansi contrast
5)Εχει καλυτερη ομοιομορφια λευκου και φωτεινοτητας επι της οθονης
Δεν βαζω καθολου στησιματα και σκαλισματα.....γιατι εαν σου αρεσει κατι το παλευεις..!!!!
Και θες να μου πεις τωρα οτι ενας CRT μπορει να ανταγωνιστη ενα τετοιο μηχανακι, ασχετα,εαν και το συγκεκριμενο εγω το θεωρω μετριο σε εικονα.....
Στην πραγματικοτητα λοιπον ειναι ενας βελτιωμενος CRT....!!!!!!
Πιστευω οτι η αγαπη για τους CRT σαν μηχανηματα,ειναι μεγαλυτερη απο την εικονα που προσφερουν...
Θεωρω πως μπορεις να βλεπεις εικονα και να το ευχαριστιεσε απο εναν CRT.....
Aλλα μην παμε τωρα να τα βαλουμε με την τεχνολογια.....ελεος.....!!!!!!!
Εχουν περασει απο τα χερια σου τοσα μηχανακια και εχεις μια θα ελεγα μεγαλη εμπειρια..
Αυτο βεβαια σε πολλες περιπτωσεις ειναι θεωρητικο(για την εμπειρια)γιατι μπορει να βλεπει καποιος συνεχεια διαφορα μηχανηματα αλλα να βλεπει αυτο που του αρεσει.....
Το να λεμε οτι οι CRT σημερα στεκονται καλα σε εικονα ειναι σαν λεμε εχω ενα αυτοκινητο του 1940.......και το αυτοκινητο του 40 εχει ροδες-μηχανη και σε παει στην δουλεια σου....αυτο δεν σημαινει οτι μπορει να συγκριθει με τα σημερινα αμαξια......
Οι CRT ειναι μηχανακια για τους ρομαντικους της εικονας......
Το μονο που διαθετουν ανεκαθεν ειναι το μαυρο.....και αυτο σιγα-σιγα απο οτι δειχνουν τα πραγματα θα ειναι παρελθον.....
Απο εκει και περα υπαρχει λιγο εως πολυ προβλημα.......
Αφου λοιπον εισαι φαν των CRT και θεωρεις οτι ειναι οτι καλυτερο σε εικονα ......
....γιατι δεν πηρες ενα SONY G90(που θεωρω οτι ειναι ο καλυτερος CRT)....?
Με τις τιμες που εχουν σημερα τα CRT θα τον επαιρνες οσο πηρες τον jvc....
Και μην μου πεις οτι δεν θα βρισκω ανταλακτικα και δικαιολογιες.....
Αντι ομως να παρεις κατι που σου αρεσει οπως λες πολυ,πηρες εναν ψηφιακο..
Το θεωρω λοιπον πολυ αντιφατικο καποιος να μιλαει για υπερ καποιας τεχνολογιας,να μπορει να την εχει αυτην την τεχνολογια στο σπιτι του και απο την αλλη να παιρνει εναν προβολεα που δεν του αρεσει.......
Τωρα μην βγεις και μου πεις δικαιολογιες του στυλ "υπαρχουν +/- στην εικονα και στησιματα κ.λ.π"........
......η σου αρεσει κατι η δεν σου αρεσει......
δλδ...βαζεις κατω τα + και - και αγοραζεις.......
Τωρα περι της εικονας......
Tα συν σε εναν CRT ειναι το μαυρο προς το παρον....
Στα υπολοιπα που δημιουργουν μια εικονα ειναι μειον.....
Το ποσο μειον ειναι,παιζει αναλογα την παραμετρο
Θα στο πω πολυ απλα.....(φηφιακος-αναλογικος προβολεας)
Εαν παρουμε εναν προβολεα που ειναι εφαμιλος σε on/off ωστε να μπορουμε να τον συγκρινουμε με εναν CRT ...
...βγαζουμε και το αποτελεσμα......
Παιρνουμε λοιπον εναν JVC.....
1)Eχει τα ιδια μαυρα(υπολοιπετε ελαχιστα)
2)Εχει καλυτερη συγκλιση
3)Εχει το ιδιο on/off
4)Εχει το 4πλασιο ansi contrast
5)Εχει καλυτερη ομοιομορφια λευκου και φωτεινοτητας επι της οθονης
Δεν βαζω καθολου στησιματα και σκαλισματα.....γιατι εαν σου αρεσει κατι το παλευεις..!!!!
Και θες να μου πεις τωρα οτι ενας CRT μπορει να ανταγωνιστη ενα τετοιο μηχανακι, ασχετα,εαν και το συγκεκριμενο εγω το θεωρω μετριο σε εικονα.....
Στην πραγματικοτητα λοιπον ειναι ενας βελτιωμενος CRT....!!!!!!
Πιστευω οτι η αγαπη για τους CRT σαν μηχανηματα,ειναι μεγαλυτερη απο την εικονα που προσφερουν...
Θεωρω πως μπορεις να βλεπεις εικονα και να το ευχαριστιεσε απο εναν CRT.....
Aλλα μην παμε τωρα να τα βαλουμε με την τεχνολογια.....ελεος.....!!!!!!!