- Reaction score
- 37.219
Mπραβο παιδια πολυ ομορφη παραουσιαση!!
Θα το προτεινω στον αδερφο μου!
Καθε περιττο stream υποτιτλων τρωει περιπου 300MB χωρο απο το δισκο τσαμπα, καθε περιττο stream ηχου ακομη παραπανω...
Ναι και εγω τα περναω απο το tsmuxer και ολα τα περιττα streams ηχου και υποτιτλων παιρνουν δρομο. Απο υποτιτλους μονο ελληνικους και αγγλικους κραταω. Καθε περιττο stream υποτιτλων τρωει περιπου 300MB χωρο απο το δισκο τσαμπα, καθε περιττο stream ηχου ακομη παραπανω...
Επισης με το tsmuxer μπορεις να δωσεις ονομα στους υποτιτλους, ωστε να δειχνει σωστα το ονομα τους (π.χ. Ell, Eng) το pico και τα αλλα media players. Πρεπει βεβαια να ανοιξεις πρωτα το αρχειο με καποιο media player στο pc ωστε να δεις ποιος ειναι ποιος, ωστε να μην κανεις λαθος...
Mπραβο παιδια πολυ ομορφη παραουσιαση!!
Γραψε λαθος 30-40MB ο καθενας, εβαλα ενα μηδενικο παραπανω :120:, οποτε αν διαγραψεις καμια 10αρια υποτιτλους γλυτωνεις περιπου 300-400ΜΒ συνολικα.Είσαι σίγουρος, γιατί φαίνεται υπερβολικό να είναι 300 Mb; :121:
Γραψε λαθος 30-40MB ο καθενας, εβαλα ενα μηδενικο παραπανω :120:, οποτε αν διαγραψεις καμια 10αρια υποτιτλους γλυτωνεις περιπου 300-400ΜΒ συνολικα.
Τα BDrips που λες ειναι ριπαρισμενο BR σε ISO μορφή ή κατι άλλο..?Για 59 ευρώ πάντως και να παίζει BDrips από φάκελλο, το συστήνω με κλειστά τα μάτια ! :137:
Σε folder είναι.ISO δεν βλέπει το Pico.Τα BDrips που λες ειναι ριπαρισμενο BR σε ISO μορφή ή κατι άλλο..?
Τα ριπαρισμενα BR σε ISO τα παιζει..??
Ευχαριστω :109:Σε folder είναι.ISO δεν βλέπει το Pico.
όχι δεν παίζει 3DΓνωρίζω κάποιος εάν παίζει 3d ταινίες εάν έχει αυτή την δυνατότητα το έχω και εγώ και είμαι πολύ ευχαριστημενος