Crystal Audio Pico HD

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.163
Απάντηση: Re: Απάντηση: Crystal Audio Pico HD

Καθε περιττο stream υποτιτλων τρωει περιπου 300MB χωρο απο το δισκο τσαμπα, καθε περιττο stream ηχου ακομη παραπανω...

Είσαι σίγουρος, γιατί φαίνεται υπερβολικό να είναι 300 Mb; :121:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Crystal Audio Pico HD

Ναι και εγω τα περναω απο το tsmuxer και ολα τα περιττα streams ηχου και υποτιτλων παιρνουν δρομο. Απο υποτιτλους μονο ελληνικους και αγγλικους κραταω. Καθε περιττο stream υποτιτλων τρωει περιπου 300MB χωρο απο το δισκο τσαμπα, καθε περιττο stream ηχου ακομη παραπανω...

Επισης με το tsmuxer μπορεις να δωσεις ονομα στους υποτιτλους, ωστε να δειχνει σωστα το ονομα τους (π.χ. Ell, Eng) το pico και τα αλλα media players. Πρεπει βεβαια να ανοιξεις πρωτα το αρχειο με καποιο media player στο pc ωστε να δεις ποιος ειναι ποιος, ωστε να μην κανεις λαθος...

Ειλικρινά δεν με ενοχλεί το bug, αφού κάνω την επεξεργασία με το Tsmuxer :126: απλά το ανέφερα μήπως κάποιος που δεν το ξέρει νομίζει ότι υπάρχει πρόβλημα.Είμαι σίγουρος ότι θα διορθωθεί το θέμα σε επόμενο fw !
Εντάξει τα stream του ήχου είναι τεράστια σε όγκο, αλλά οι υπότιτλοι τόσο πολύ ; Δεν το ήξερα !!! στα DVD's πιάνουν ελάχιστο χώρο μερικά kb...

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Crystal Audio Pico HD

Mπραβο παιδια πολυ ομορφη παραουσιαση!!
Θα το προτεινω στον αδερφο μου!

Δεν θα το μετανιώσει Γιάννη.Απίστευτο γκατζετάκι, απίστευτη ευκολία !! :107:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Crystal Audio Pico HD

Είσαι σίγουρος, γιατί φαίνεται υπερβολικό να είναι 300 Mb; :121:
Γραψε λαθος 30-40MB ο καθενας, εβαλα ενα μηδενικο παραπανω :120:, οποτε αν διαγραψεις καμια 10αρια υποτιτλους γλυτωνεις περιπου 300-400ΜΒ συνολικα.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Crystal Audio Pico HD

Γραψε λαθος 30-40MB ο καθενας, εβαλα ενα μηδενικο παραπανω :120:, οποτε αν διαγραψεις καμια 10αρια υποτιτλους γλυτωνεις περιπου 300-400ΜΒ συνολικα.

Να σε ρωτήσω μιά και το έχεις κι εσύ, τα αρχεία .ifo από τους DVD folders σου έχουν εξαφανιστεί κι εσένα με το νέο fw ; Μόνο τα .vob βλέπει...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Crystal Audio Pico HD

Θα σε γελασω, γιατι δεν εχω πλεον κανενα DVD. Οσα ειχα, κατεβασα τα αντιστοιχα σε .mkv και τα διεγραψα...

Reaction score
0
Απάντηση: Crystal Audio Pico HD

Καλησπέρα σε όλους! :123:

Μπορείτε πλέον να βρείτε μια εκτενή λίστα από FAQ σχετικά με το PicoHD, στην ενότητα "Υποστήριξη" του www.crystalaudio.gr. Για λόγους ευκολίας, μπορείτε να ακολουθήσετε απευθείας το link Media Player FAQ

Θα μας είναι ευχάριστο να λάβουμε τις προτάσεις σας, για την προσθήκη όποιων ακόμη ερωτημάτων ενδεχομένως να έχουν παραληφθεί.

:605:

Reaction score
73

Για 59 ευρώ πάντως και να παίζει BDrips από φάκελλο, το συστήνω με κλειστά τα μάτια ! :137:
Τα BDrips που λες ειναι ριπαρισμενο BR σε ISO μορφή ή κατι άλλο..?
Τα ριπαρισμενα BR σε ISO τα παιζει..??

Reaction score
1

Τα BDrips που λες ειναι ριπαρισμενο BR σε ISO μορφή ή κατι άλλο..?
Τα ριπαρισμενα BR σε ISO τα παιζει..??
Σε folder είναι.ISO δεν βλέπει το Pico.

Reaction score
0

Γνωρίζω κάποιος εάν παίζει 3d ταινίες εάν έχει αυτή την δυνατότητα το έχω και εγώ και είμαι πολύ ευχαριστημενος

Reaction score
1

Γνωρίζω κάποιος εάν παίζει 3d ταινίες εάν έχει αυτή την δυνατότητα το έχω και εγώ και είμαι πολύ ευχαριστημενος
όχι δεν παίζει 3D

Timaras

Reaction score
2.153
Καλησπέρα παιδιά.Εχθές πήρα το PicoHD 5.1.Διαβάζω στις οδηγίες του ότι εαν έχεις
επιλέξει την hdmi έξοδο τότε για ήχο θα επιλέξεις την normal ρύθμιση που δίνει 2
κανάλια :141:.Δεν υπάρχει τρόπος με καμμιά αναβάθμηση να διορθωθεί αυτό?
Εάν θέλεις πολυκάναλο ήχο θα συνδέσεις το mini jack :111: και θα χρησιμοποιήσεις μόνο το
λευκό rca στην coaxial είσοδο του ενισχυτή.Και η εικόνα?Από που ρε παιδιά :133:?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Crystal Audio Pico HD

Μια πληροφορία κ εγώ,επειδή σκέφτομαι να το χτυπήσω. Τον ήχο στην τηλεόραση θα τον περνάω με rca έτσι?Κ εικόνα με το hdmi...λογικά.

Reaction score
1.458

Η hdmi περνάει και τον ήχο στην τηλεόραση,δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.

GOM

Reaction score
43

Καλησπέρα. Θα ήθελα την γνώμη σας στο εξής. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το pico 5.1 γιατί βαρέθηκα να κάνω μετατροπές τις ταινίες σε dvd και να τις γράφω μετά σε δισκάκια κ.λπ.
Το θέμα είναι ότι έχω αυτή την tv, σε συνδυασμό όμως με ένα dvd player home cinema της sony. Για το υπνοδωμάτιο, μια χαρά είναι και τα 2. Το θέμα είναι όμως οτι το sony, δεν έχει τίποτα άλλο εκτός από μια έξοδο scart. Υπάρχει κάποια πατέντα εδώ για σύνδεση με το pico? Π.χ κάποιος scart adaptor?
Διαφορετικά, αυτό που έχω σκεφτεί, είναι ότι, συνδέω το pico με hdmi στην tv και εφόσον κάνει downmix dts κλπ σε στέρεο, θα βάζω το function του dvd σε tv και θα ακούω χωρίς τα ηχεία της τηλεόρασης. Τώρα σε θέμα ήχου τι θα βγάζει, δεν έχω ιδέα....
Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα....

GOM

Reaction score
43

Να θέσω λοιπόν το παραπάνω ερώτημα αλλιώς, εφόσον ψάχνοντας δεν υπάρχει καμία περίπτωση σύνδεσης pico με το εν λόγω all in one home cinema.
Το pico, συνδέεται με hdmi στην tv. Ταινίες που έχουν ήχο dts, ΠΡΟΦΑΝΩΣ, θα γίνονται downmix σε στέρεο. Σωστά? Άρα, αν βάζω το function του home sinema σε tv, για να ακούω από κει και όχι από τα ηχεία της τηλεόρασης, ο ήχος που θα ακούω θα είναι και αυτός στέρεο ε? Δηλαδή, για να άκουγα dts, θα έπρεπε πρώτα να το υποστηρίζει η tv ώστε να μην μετατρέπεται από το pico αρχικά...?
Αν κατάλαβε κάποιος τι εννοώ ας με βοηθούσε να σχηματίσω μια εικόνα, πριν αρχίσω να προσανατολίζομαι σε άλλο home cinema...thx

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.083
Members
38.527
Νεότερο μέλος
argiristheo