Απάντηση: Crystal Audio Pico HD
Πήρα το pico σήμερα, το σύνδεσα με hdmi, ολα καλά και ωραία.
Το θέμα είναι όμως ότι τελικά, δεν ακούγεται ο ήχος του από το ανωτέρω home cinema, το οποίο είναι συνδεδεμένο στην τβ μόνο με scart.
Εν ολίγοις, όταν γυρίζω το function του hc, σε tv, και ενώ παίζει το pico, από τα ηχεία του hc ακούω μόνο τον ήχο που παίζει από πίσω το εκάστοτε κανάλι...:122:
Προφανώς....λάθος υπολογισμός...
Σχετικά με το παραπάνω....Καλησπέρα. Θα ήθελα την γνώμη σας στο εξής. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το pico 5.1 γιατί βαρέθηκα να κάνω μετατροπές τις ταινίες σε dvd και να τις γράφω μετά σε δισκάκια κ.λπ.
Το θέμα είναι ότι έχω αυτή την tv, σε συνδυασμό όμως με ένα dvd player home cinema της sony. Για το υπνοδωμάτιο, μια χαρά είναι και τα 2. Το θέμα είναι όμως οτι το sony, δεν έχει τίποτα άλλο εκτός από μια έξοδο scart. Υπάρχει κάποια πατέντα εδώ για σύνδεση με το pico? Π.χ κάποιος scart adaptor?
Διαφορετικά, αυτό που έχω σκεφτεί, είναι ότι, συνδέω το pico με hdmi στην tv και εφόσον κάνει downmix dts κλπ σε στέρεο, θα βάζω το function του dvd σε tv και θα ακούω χωρίς τα ηχεία της τηλεόρασης. Τώρα σε θέμα ήχου τι θα βγάζει, δεν έχω ιδέα....
Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα....
Πήρα το pico σήμερα, το σύνδεσα με hdmi, ολα καλά και ωραία.
Το θέμα είναι όμως ότι τελικά, δεν ακούγεται ο ήχος του από το ανωτέρω home cinema, το οποίο είναι συνδεδεμένο στην τβ μόνο με scart.
Εν ολίγοις, όταν γυρίζω το function του hc, σε tv, και ενώ παίζει το pico, από τα ηχεία του hc ακούω μόνο τον ήχο που παίζει από πίσω το εκάστοτε κανάλι...:122:
Προφανώς....λάθος υπολογισμός...