Crystal Audio Pico HD

Reaction score
1
Απάντηση: Crystal Audio Pico HD

Πάω από ΚωτσοβολέΑ να τσιμπήσω ένα, ότι και να είναι για 48 ευρά και σε παλιά τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο με scart, μια χαρά θα παίζει :126:

Reaction score
1

Περιμένουμε εντυπώσεις !!!

To πήρα πριν λίγο :137: αλλά η έκπτωση δεν ισχύει πλέον, όχι ότι με πειράζει για 10 ευρά διαφορά, απλά μη πάει κανένας και το ζητάει με 49...

Θα το δοκιμάσω και θα σας γράφω τις εντυπώσεις μου :137:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.163

Καλορίζικοοοοοοοοοοοο...:607:

Reaction score
1.458

To πήρα πριν λίγο :137: αλλά η έκπτωση δεν ισχύει πλέον, όχι ότι με πειράζει για 10 ευρά διαφορά, απλά μη πάει κανένας και το ζητάει με 49...

Θα το δοκιμάσω και θα σας γράφω τις εντυπώσεις μου :137:
Για λέγε,για λέγε!

Reaction score
1

Λοιπόν...

Ανοίγοντας το μικρό κουτί της συσκευασίας μας υποδέχεται το Pico, από κάτω του βρίσκονται όλα τα παρελκόμενα, καλώδιο component, χειριστήριο με μπαταρία και το τροφοδοτικό του...

Και κάτι διαφημίσεις της CA που διέφθηραν τη ψυχή μου :142: αλλά αντιστέκομαι σθεναρά :137:

Reaction score
1

Απίστευτα μικρούλι, αλλά με πολύ ποιοτική αίσθηση ! στα μεγάλα συν του, ότι το δένετε φιόγκο όπου θέλετε και έχει WAF πέντε αστέρων :142:

Reaction score
1

Εγώ το τοποθέτησα στο υπνοδωμάτιο σε μιά σχετικά παλιά τηλεόραση μέσω scart.Δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις, οπότε δεν με πειράζει αν η εικόνα δεν είναι πλήρους ανάλυσης και ο ήχος HD, βέβαια αν θέλει κάποιος μπορώ αργότερα να το συνδέσω με HDMI στη μεγάλη τηλεόραση και να σας πω για την ποιότητα της εικόνας, τον ήχο κλπ κλπ !

Οπως βλέπεται στις φωτο ούτε καν φαίνεται εκεί που το έχω βάλει !

Reaction score
1

Composite είναι Νίκο ή έχει και component?

Πάντα τα μπέρδευα αυτά ρε γμτ :142: !!! ένα καρφάκι έχει που καταλήγει σε τρία RCA πως λέγεται αυτό βρε Λεώ ;

Reaction score
1.458

Composite είναι,οκ δεν πειράζει!
Εννοείται ότι αργότερα,κάποια άλλη μέρα που θάχεις χρόνο θα το συνδέσεις στην τηλεόραση στο σαλόνι για να μας πεις εντυπώσεις σε 1080p κλπ:105:

Reaction score
1

Μόλις ανάψει μας βγάζει στην αρχική οθόνη.Μπορούμε να διαλέξουμε από το χειριστήριο τον τύπο του σήματος...

Reaction score
1

Αν και έχει προεπιλεγμένα τα Ελληνικά, μπορούμε να διαλέξουμε και άλλες γλώσσες ! Τώρα αν κάποιος ξέρει τι γλώσσα είναι η Bahasa Melayu θα ήμουν υπόχρεος αν μου έλεγε κι εμένα :142: ...

Οι υπόλοιπες ρυθμίσεις είναι αυτές που φαίνονται στα αριστερά.Απλές και κατανοητές !

Reaction score
1

Διάλεξα ένα DVD rip από τα αρχεία μου για δοκιμές.Μόλις πάτησα επάνω στο φάκελλο άρχισε να παίζει, με υπότιτλους όλα κομπλέ, χωρίς να τους διαλέξω ή να πατήσω κάτι πήγε στα Ελληνικά μόνο του ! Μια χαρά εικόνα και ήχος σαν τον DVD player που έχω, χωρίς κοψίματα και σπασίματα...

Reaction score
1

Επόμενη δοκιμή ένα blu ray rip...μόλις πάτησα επάνω στο φάκελλο έβγαλε το ακόλουθο μήνυμα !!!

...και άρχισε να παίζει χωρίς κανένα πρόβλημα !!!!! με υπότιτλους όλα κομπλέ ! βέβαια παρατήρησα ότι οι υπότιτλοι είναι λίγο μικροί σε σχέση με το DVD, αλλά απ' ότι είδα πιο πρίν με το νέο fw αυτό λύνεται...

όμως είναι λίγο σπαστικό το κόψιμο με τις μπάρες πάνω κάτω...

...κανένα πρόβλημα και γι' αυτό ! μέσω του χειριστηρίου μπορούμε να επιλέξουμε το κάδρο που θέλουμε και απολαμβάνουμε !

Reaction score
1

Σειρά είχε μιά ταινία σε mkv 720p...κανένα πρόβλημα την έπαιξε κανονικά !

...και σε άλλη ταινία mkv 1080p κανένα πρόβλημα !

Reaction score
1

Αυτά μέχρι στιγμής φίλοι μου ! Επίσης δεν παρατήρησα πρόβλημα επικοινωνίας με το χειριστήριο, αλλά η απόσταση στο υπνοδωμάτιο είναι μικρή και γι' αυτό μάλλον δουλεύει καλά !

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.080
Members
38.526
Νεότερο μέλος
dimastro