- Reaction score
- 1
Sorry k. Συντονιστά, αλλά με πνίγει η αδικία ! :142: :142: :142: :142:Βρε μην φωναζεις,.......
Σε αυτό το σημείο δεν θα διαφωνήσω καθόλου..........
Εγω απλως ειπα οτι ειναι πανεμορφο.
Bart
Sorry k. Συντονιστά, αλλά με πνίγει η αδικία ! :142: :142: :142: :142:Βρε μην φωναζεις,.......
Σε αυτό το σημείο δεν θα διαφωνήσω καθόλου..........
Εγω απλως ειπα οτι ειναι πανεμορφο.
caravelle ξεχνα την ταχυτητα. υπερκαλυπτουν τις ταχυτητες μεταφορας ασυμπιεστου σηματος τοσο η usb οσο και η firewire.H ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων στην θύρα usb 1 είναι λέει 12 mb και θεωρείται ανεπαρκής σε σχέση με την usb 2 και firewire (400 b +).
Eρωτήματα:
1)Το cd player τι ταχύτητα έχει;
2)Πως επιδρά η ταχύτητα στην ποιότητα;
3)Μήπως τα player, (sacd-cd), είναι ταχύτερα σε σχέση με ένα pentium 4 (usb 1) + dac που μάλλον είναι το σύνηθες, λόγω και των driver που υπάρχουν, στο "μέσο" pc?
καθολου.Επίσης το pc στον χώρο των ακροάσεων, και παίζοντας από τον σκληρό, επηρεάζεται από τους κραδασμούς και πόσο;
σιγουρα? πανω σε σαμπ το εχεις?Για εξωτερικό player. Το οποίο σίγουρα επηρεάζεται από τους κραδασμούς, ενώ το pc είναι σε διπλανό χώρο.
Καταπληκτικό νέο! Πότε θα έχουμε τις εντυπώσεις;Όσον αφορά στο advance.... μάλλον σήμερα θα το έχω για δοκιμή!:107:
Πιστεύω σύντομα!!!Καταπληκτικό νέο! Πότε θα έχουμε τις εντυπώσεις;
Ελπίζω και καλό θα ήταν να έχουμε ακουστική εκτίμηση και συγκριτικά με τo Benchmark.http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=51809
Όσον αφορά στο advance.... μάλλον σήμερα θα το έχω για δοκιμή!:107: