deal Tata Motors-Ford για Jaguar, Land Rover????

Reaction score
51
Απάντηση: deal Tata Motors-Ford για Jaguar, Land Rover????

crash test euroncap Opel Vectra

[youtube]9ZNaIiFBKCs[/youtube]

crash test euroncap C-Class

[youtube]PxEHa4b2I4o[/youtube]

crash test euroncap Rover 600

[youtube]FVyOet_Ig84[/youtube]

crash test euroncap Citroen Xantia

[youtube]McKl8p8mlDU[/youtube]

crash test euroncap Opel Corsa 2003

[youtube]AeEWY67iAgs[/youtube]

Reaction score
51
Απάντηση: Re: deal Tata Motors-Ford για Jaguar, Land Rover????

Γιάννη, το Frontera που αναφέρεις το πούλαγαν εδώ σαν Made In China? Γιατί αν είναι Made in Germany έχει μεγάλη διαφορά.
Και η Landwind έβγαλε ένα που μοιάζει με το πρώτο X5 (και η BMW την έχει μηνύσει), αλλά δεν κοροϊδεύει κανέναν ρε φίλε, είναι για τα μπάζα τα αυτοκίνητα και φαίνονται...

Πάντως καλό είναι να μην κρίνουμε από την ελληνική αγορά και μόνο, είναι πολύ μικρή. Οι Ευρωπαίοι γενικώς αγοράζουν Γιαπωνέζικα και Ευρωπαϊκά, όχι Κορεάτικα. Πέρισυ οι Κορεάτες είχαν 3.7% μερίδιο αγοράς στην Ευρώπη των 25.

Δεν διαφωνώ σε κάτι Άκη!!
Σαφέστατα τα Landwind είναι για τα μπάζα, ανεξάρτητα αν ήταν κακό το crash test τους.
Αλλά και το frontera μπάζο ήταν επίσης και στα crash test επίσης.
Όπως επίσης δεν μπορούμε να ξέρουμε που κατασκεύαζαν το Opel (αφού το ίδιο έβγαινε και σε Isuzu....)

Αυτό που αναφέρω είναι ότι τώρα η Κινέζοι μας χτύπησαν την πόρτα.
Με καλύτερες προδιαγραφές σε ελάχιστα χρόνια θα μπουν στην αγορά με μεγάλες αξιώσεις και θα τα καταφέρουν.
Kαι όσο και να προσπαθούν οι τύποι στην Ε.Ε δεν θα μπορέσουν να τους φρενάρουν.....

Σε παγκόσμια κλίμακα οι Κορεάτες είναι πολύ ψηλά.
Και στην Ευρώπη το ότι πουλάει λιγότερο έχει να κάνει με δύο κυρίως λόγους:
1. την μη ύπαρξη πετρελαιοκινητήρων στην γκάμα τους (στην Ευρώπη τα diesel παίζουν στο 55%+ των πωλήσεων)
2. το ότι σε κάθε χώρα υπάρχει προώθηση των εγχώριων προϊόντων σε σχέση με τα άλλα. Πχ οι Ιταλοί θα προτιμήσουν Fiat-Alfa σε σχέση με γαλλικά ή γερμανικά. Οι Γάλλοι αντίστοιχα, κ.ο.κ

Reaction score
51

Υ.Γ. 2: Είμαι υπέρ του ανταγωνισμού απ'όπου κι αν προέρχεται. Αν οι Κινέζοι φτιάξουν μια Carrera GT και την πουλάνε 30Κ ευρώ, θα κατασκηνώσω στην ουρά για να πάρω κι εγώ...

Εγώ να δεις!!! :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Αλλά δυστυχώς δεν θα φτιάξουν γιατί δεν τους ενδιαφέρει η αγορά.
(προς το παρόν......)

Reaction score
264

crash test για αλφα ρομεο ,φιατ bravo κτλ που εχουμε προτινει εως τωρα μπορουμε να δειξουμε στον πατριωτη μου απο τη Λαρισα?Τουλαχιστον να ξερει και τι θα παρει ετσι?

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.889
Members
38.627
Νεότερο μέλος
Athanasios1962