- Reaction score
- 39
Για την ωρα ολοκηρωθηκα σαν hometheaterάκιας!! Μένει μια καλή ρύθμιση κ τέλος γιατί ξεπαραδιαστηκα... Πλήρωσα σημερα κ την πρώτη δόση του εκκαθαριστικου κ ετσουξε απο παντού...
Τέτοια λέγε μου!!!!!υπομονη......θα σε τσουξει ομως αυτο ευχαριστα......
Λόγω χώρου,το πιθανότερο είναι αυτό...εκτός κι αν ενθουσιαστείς με το '12άρι' και θέλεις δεύτερο...εν καιρώ:105:μέχρι να έρθει διάβασε κι αυτό...Για την ωρα ολοκηρωθηκα σαν hometheaterάκιας!!
...όταν είσαι έτοιμος πες μου να το κανονίσουμε να έρθει μια φορά και καλή ο Μανώλης Κ.Μένει μια καλή ρύθμιση...
Thanks!Άντε, με γειές!!! :602:
Ευχαριστω Μανώλη!Λόγω χώρου,το πιθανότερο είναι αυτό...εκτός κι αν ενθουσιαστείς με το '12άρι' και θέλεις δεύτερο...εν καιρώ:105:μέχρι να έρθει διάβασε κι αυτό...
Με γειες...
...όταν είσαι έτοιμος πες μου να το κανονίσουμε να έρθει μια φορά και καλή ο Μανώλης Κ.
Γιατιιιιιιι;;;;Έλα, δεν θέλω ερωτήσεις για καλώδια. :136:
Καλά αυτό εννοείται. Σιγά μην τα σκασω για καλώδιο. Μόνο φθηνό. Έλεγα μήπως κάποιος είχε να προτείνει κάποιο συγκεκριμένο.Μωρέ πήγαινε σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών και πάρε ένα φθηνό.
ειναι φρεσκο review :105:.... εχει μεσα και το πιο παλιο,οποτε ηταν καλυμμενος....Άντε, με γειές!!! :602:
Αυτός ο Κεφάλας πού πάει και τα βρίσκει αυτά τα τεστ από Γαλλία...:116:
Να, ορίστε ένας καλός άνθρωπος! Και 10 ευρώ δίνω!!!:105: Διαφορές δεν θα ακούσω αλλά δεν πειράζει!ultralink subsonix , αν βεβαια δεν σου ακουγονται πολλα τα 5 ευρω που εχει, και αν βεβαια ακουσεις και εκτιμησεις οτι ακους διαφορες.
Να σαι καλά βρε σύντεκνε, αλλά δεν αντέχω αλλό τους αντιπροσώπους... παρήγγειλα ένα QED απο το ebay:114:Για δες εδώ σύντεκνε....δεν τα έχει στη σελίδα αλλά πολύ πιθανό να μπορεί να τα φέρει.
Γιατί να μη χωράει; Μια κλανι@ είναι!Θα χωράει πίσω απ' τον ενισχυτή? Χλωμό, οπότε θα χρειαστείς κι άλλο RCA.