DENON 304 phono

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.428
Έλααααα τέλος οι μέρες αγάπης...
Τα κεφάλια μέσα και φορτώνουμε!!!:103::103::103:

Reaction score
460
Απάντηση: DENON 304 phono

Ποσα εχεις δωσει εως τωρα βρε Γιαννη στα χασισιαμοτα,στο phono που σου εφτιαξε ο Κωστας και εγω δεν ξερω τι αλλο ......και ηχο ακομη δεν πηρες απο την 304?(και ποσες ωρες εχεις καταναλωσει προσωπικα εσυ με τις ιδιοκατασκευες)
Ελα τωρα μεταξυ μας δουλευομαστε τωρα,καλη χρυση η 304 αλλα δεν.........
Για να την οδηγησεις θελει πολλα και ποιοτικα gain και αυτα στοιχιζουν.
Ας παρει θεση οποιος την εχει ακουσει και στο σπιτι μου και στο δικο σου,Παππας,Γιωργος (geovaz),Takis 63 και πολλοι αλλοι.
Μονο με το phono του Τακη ειχες παρει κατι αλλα μεχρι εκει.
Εμενα,επαναλαμβανω μονο με το phono της krell την ακουσα να παιζει που εχει 70 db κερδος,και το οποιο εχει λιανικη 4000ε.
Ρωτα και τον Παππα.

Reaction score
29.555

Ποσα εχεις δωσει εως τωρα βρε Γιαννη στα χασισιαμοτα,στο phono που σου εφτιαξε ο Κωστας και εγω δεν ξερω τι αλλο ......και ηχο ακομη δεν πηρες απο την 304?(και ποσες ωρες εχεις καταναλωσει προσωπικα εσυ με τις ιδιοκατασκευες)
Ελα τωρα μεταξυ μας δουλευομαστε τωρα,καλη χρυση η 304 αλλα δεν.........
Για να την οδηγησεις θελει πολλα και ποιοτικα gain και αυτα στοιχιζουν.
Ας παρει θεση οποιος την εχει ακουσει και στο σπιτι μου και στο δικο σου,Παππας,Γιωργος (geovaz),Takis 63 και πολλοι αλλοι.
Μονο με το phono του Τακη ειχες παρει κατι αλλα μεχρι εκει.
Εμενα,επαναλαμβανω μονο με το phono της krell την ακουσα να παιζει που εχει 70 db κερδος,και το οποιο εχει λιανικη 4000ε.
Ρωτα και τον Παππα.
Αλλα λόγια ν"αγαπιόμαστε.
Τα χασιμότια ως step up, κάνουν οτι μπορούν.Μου στοίχισαν δε 460e. Το pre pre του παππά παίζει καλύτερα και με λιγότερα λεφτά.Πόσα ? γύρω στα 100e κόστος υλικών.
Kαι σκέψου οτι με το πρε πρε οδηγώ το phono του sansui, δλδ συνολικά κόστος αστείο.
Τα χασιμότια φεύγουν στο ebay.
Οσο στο πως παίζει ρώτα τακη , παππά , ιατρού , μάνο 58 , να σου πουν αν παίζει καλά η οχι.
Α και κάτι ακόμα εμένα ο ήχος της μου αρέσει πάααρα πολύ.
Επειδή δεν έπαιξε στο δικό σου phono το creek των 100e , και στου σταμάτη , δεν σημαίνει οτι δεν παίζει πουθενά αλλού.
Επι τη ευκαιρία , πόσο αγόρασες το phono σου?
Ετσι για να ξέρουμε πόσα εχει δώσει ο καθένας.

Reaction score
1.815

Τα πραγματα ειναι πολυ απλα, αλλα ισως καποιοι να μην το γνωριζετε.....

Ποιος αλλος , που τον γνωριζετε , παιζει με το pre-pre του Μαρκου πανω στην Denon?

ΚΑΝΕΙΣ.......:403:
Θεωρητικά το pre-pre με την παραμετροποίηση έπρεπε να παίζει αλλά δεν...
Θα συμφωνήσω με τον Αντουάν οτι το phono του Τάκη ήταν "κοντινότερο" στην οδήγηση της 304 αλλά και αυτό ήθελε προσαρμογή και λίγο παραπάνω ψάξιμο.
Δεδομένου οτι δεν είχε φτιαχτεί για την 304, πιστεύω οτι με συνταγή "a la Takis" θα προσαρμοζόταν καλύτερα από του Παππά.

Τελικά ο ενδιαφερόμενος Κωστής που έκανε την ερώτηση, μάλλον την κοπάνισε με αυτά που διάβασε!:138:

Reaction score
29.555

Γειά σου σταμάτιε.Το πρε πρε του παππά , θέλει και μια α εξέλιξη .
Το είχαμε σετάρει έχοντας κατά νου λάθος στοιχεία για το phono του sansui.
Αυτός είναι και ο λόγος που σου ακούστηκε ξερό.Πρέπει να παίξω λίγο με τις αντιστάσεις και το ματσάρισμα πρε πρε phono sansui. Τότε θα έρθει στα ίσια του.

Reaction score
1.815

Χρόνια πολλά ρε Γιαννάκο!
Η αλήθεια είναι οτι αν δεν υπάρχει suspense και "αναζήτηση" στο λατρεμένο μας χόμπυ, δεν έχουμε ενδιαφέρον.
Μας τρώει και ο κ..#@λος μας να ψαχνόμαστε μονίμως!:604:
Εγώ πάντως θα έλεγα να ψαχτείς, αλλά σε άλλο "στρατόπεδο". Ξέρεις ποιός θα σε βοηθήσει πολύ...

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.428
Χρόνια Πολλά Αντώνη και σε όλους τους αναλογικούς...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Εγώ πάντως θα έλεγα να ψαχτείς, αλλά σε άλλο "στρατόπεδο". Ξέρεις ποιός θα σε βοηθήσει πολύ...
:114:
Benz Ace L
Ριπάρουμε ολα τα καλά βινύλια σε flac και έπειτα...................
let's go digital all the way:121::120:

Reaction score
1.685

Θεωρητικά το pre-pre με την παραμετροποίηση έπρεπε να παίζει αλλά δεν...
Θα συμφωνήσω με τον Αντουάν οτι το phono του Τάκη ήταν "κοντινότερο" στην οδήγηση της 304 αλλά και αυτό ήθελε προσαρμογή και λίγο παραπάνω ψάξιμο.
Δεδομένου οτι δεν είχε φτιαχτεί για την 304, πιστεύω οτι με συνταγή "a la Takis" θα προσαρμοζόταν καλύτερα από του Παππά.

Τελικά ο ενδιαφερόμενος Κωστής που έκανε την ερώτηση, μάλλον την κοπάνισε με αυτά που διάβασε!
Σταματη, το phono του Τακη εχει ευαισθησια εισοδου 5.5 mv και του Sansui 2.5 mv.
Καθε προσπαθεια να ταιριαξει η οδηγηση της 304 με τετοιες ευαισθησιες ειναι ματαιη, εστω κι αν ακουγεται η μουσικη να παιζει....

Με το pre-pre ο Γιαννης μπορει να εχει συνολικο κερδος απο 60 εως και 100 db....

Οποιος θεωρει την 304 μια "γλυκια" κεφαλη, με μοναδικο ακουσμα τα phono του Τακη και του Sansui, απ ευθειας, τοτε δεν εχει ακουσει τιποτα απο την 304 διοτι δεν την εχει οδηγησει καθολου.

Η 304 ειναι μια πολυ δυναμικη κεφαλη, με "τσαμπουκα" και "αγριαδα", θελει προσοχη στην παραμετροποιηση του phono που θα την τοποθετησεις......

Ακομα κι αν την βαλεις σε ενα phono που ταιριαζει στα 0.18 mv που χρειαζεται, αυτο απο μονο του δεν αποτελει κριτηριο ταιριασματος.....

Μιας και οταν εφτιαξα το pre-pre, το εφτιαξα στον παγκο με κριτηριο τις μετρησεις χωρις να εχω τον Sansui μαζι μου για την αναλογη προσαρμογη, θα προσαρμοστει τωρα και στην πραξη, αφου και εστρωσε καπως αλλα και ο Γιαννης "εμαθε" τον ηχο του.....

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Είναι λοιπόν μια "δύσκολη μαρκησία" που θέλει επιδέξιους παρταινέρ......για να επανέλθουμε στο ερώτημα του φίλου μας αν δεν έχει πάρει τα βουνά η δεν μας θεωρεί "βλαμμένους ανεπανόρθωτα".
Θα την σύστηνες σε κάποιον με περιορισμένο budget για phono stage ?

Reaction score
29.555

Οχι δεν είναι Δύσκολη μαρκησία Μάνο, και αυτό προσπαθώ να εξηγήσω , σε ολα αυτά τα ρημάδια πόστς .Είναι σαφώς παρεξηγημένη κεφαλή.Το οτι δεν έπαιξε σε δυο σετάπς, δεν σημαίνει οτι δεν παίζει και πουθενά.Αμα ήταν έτσι δεν θα πουλούσε καθόλου 304 η denon.
Είναι μια χαμηλοέξοδη κεφαλή mc, και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζεται.Ούτως η άλλως ολες οι mc κεφαλές σαφώς και δεν συγκρίνονται με τις mm. Πως να το κάνουμε δλδ.Με το ζόρι γάμος δεν γίνεται. Σαφώς και δεν ταιριάζει σε όλα τα phono του πλανήτη , και καλά κάνει.Ούτε στο δικό μου το phono ταιριάζει , γιατί δεν δέχεται mc κεφαλές. Εξ ου και το pre pre του παππά , το οποίο την οδηγεί μια χαρά.Το οτι το pre pre αυτό δεν ματσάρει καλά με το phono του sansui, είναι φυσικά αλλουνού παππά ευαγγέλιο.
Παρ¨ολα αυτά εμένα μου αρέσει πολύ ο ηχος της . Γι"αυτό και ασχολήθηκα μαζί της.
Νομίζω έγινα σαφής.

Reaction score
460

Γεια σου βρε Μανο,αμα ειναι να αγορασω μια κεφαλη και να μου βγαλει τα συκωτια μεχρι να την ματσαρω...να μου λειπει!!!
Ο Γιαννακης την εχει εδω και 3 χρονια και ακομη παιδευεται ο μαυρος,η αποδειξη του "παιδευεται" βγαινει και απο τα συμφραζομενα.

Reaction score
29.555

Ναι οσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Ε Αντωνάκη μου?

Edit : τώρα που το σκέφτομαι , ¨Ε Αντωνάκη? , χωρίς το μου.
Χωρίς το μου? τι έγινε κυρία κοκοβίκου? :116:

Reaction score
29.555

Υγ παλιόπαιδο Αντωνάκη χωρίς το μου , δεν απάντησες ποτέ αυτό που σε ρώτησα......:114:

Reaction score
169

Μάλλον θα συμφωνήσω με τον delamostre για μια καλή ΜΜ...
Tα 0,18mV παρακαλάνε για πρόβλημα... Ακόμα και με αρκετό gain, τα προβλήματα από "φύσημα", hum ή θόρυβο επιφάνειας παραμονεύουν στη γωνία για να κάνουν τη ζωή μας δύσκολη... Ειδικά με "budget" συνοδά... Καλές οι MC αλλά ας μην παρασυρόμαστε... Ειδικά στην "budget" κατηγορία...

Reaction score
1.815

Σταματη, το phono του Τακη εχει ευαισθησια εισοδου 5.5 mv και του Sansui 2.5 mv.
Καθε προσπαθεια να ταιριαξει η οδηγηση της 304 με τετοιες ευαισθησιες ειναι ματαιη, εστω κι αν ακουγεται η μουσικη να παιζει....

Με το pre-pre ο Γιαννης μπορει να εχει συνολικο κερδος απο 60 εως και 100 db....

Οποιος θεωρει την 304 μια "γλυκια" κεφαλη, με μοναδικο ακουσμα τα phono του Τακη και του Sansui, απ ευθειας, τοτε δεν εχει ακουσει τιποτα απο την 304 διοτι δεν την εχει οδηγησει καθολου.

Η 304 ειναι μια πολυ δυναμικη κεφαλη, με "τσαμπουκα" και "αγριαδα", θελει προσοχη στην παραμετροποιηση του phono που θα την τοποθετησεις......

Ακομα κι αν την βαλεις σε ενα phono που ταιριαζει στα 0.18 mv που χρειαζεται, αυτο απο μονο του δεν αποτελει κριτηριο ταιριασματος.....

Μιας και οταν εφτιαξα το pre-pre, το εφτιαξα στον παγκο με κριτηριο τις μετρησεις χωρις να εχω τον Sansui μαζι μου για την αναλογη προσαρμογη, θα προσαρμοστει τωρα και στην πραξη, αφου και εστρωσε καπως αλλα και ο Γιαννης "εμαθε" τον ηχο του.....
Κατ' αρχήν εγώ είπα οτι θέλει δουλειά το phono του Τάκη για να ματσάρει πάνω στην 304. Εξ' άλλου ξαναλέω, δε φτιάχτηκε για τη συγκεκριμένη κεφαλή, αλλά για οποιαδήποτε άλλη νορμάλ κεφαλή του πλανήτη, χωρίς τις "παραξενιές" και τις "ιδιοτροπίες" της χρυσαφένιας νεράιδας..

Είμαι ένας από αυτούς που πάντα έλεγα οτι η Denon 304 είναι μια δυναμική κεφαλή. Δεν ανήκει στις "γλυκιές" και "γλυκανάλατες" κεφαλές με ήχο "λαμπάτο" (τρομάρα μου!).

Ένα phono με επαρκή ευαισθησία εισόδου, δεν είναι απαραίτητο οτι θα την οδηγήσει καλά. Εξ' άλλου το παράδειγμα το έζησα κι εγώ και γι αυτό έφαγε πόδι, αλλά και για έναν ακόμη λόγο: Για να μπορέσω επιτέλους να ακούσω και κανένα δίσκο σωστά!

Όπως κατάλαβες Αρχιμανδρίτη μου, ξέμπλεξα γρηγορότερα απ' ότι περίμενα. Χμμμ.. πότε θα κατηφορήσεις στα λημέρια μου? Κερνάμε και μελομακάρονα, εκτός από καλό ήχο και παρέα!:619:

Reaction score
460

Κατ' αρχήν εγώ είπα οτι θέλει δουλειά το phono του Τάκη για να ματσάρει πάνω στην 304. Εξ' άλλου ξαναλέω, δε φτιάχτηκε για τη συγκεκριμένη κεφαλή, αλλά για οποιαδήποτε άλλη νορμάλ κεφαλή του πλανήτη, χωρίς τις "παραξενιές" και τις "ιδιοτροπίες" της χρυσαφένιας νεράιδας..

Είμαι ένας από αυτούς που πάντα έλεγα οτι η Denon 304 είναι μια δυναμική κεφαλή. Δεν ανήκει στις "γλυκιές" και "γλυκανάλατες" κεφαλές με ήχο "λαμπάτο" (τρομάρα μου!).

Ένα phono με επαρκή ευαισθησία εισόδου, δεν είναι απαραίτητο οτι θα την οδηγήσει καλά. Εξ' άλλου το παράδειγμα το έζησα κι εγώ και γι αυτό έφαγε πόδι, αλλά και για έναν ακόμη λόγο: Για να μπορέσω επιτέλους να ακούσω και κανένα δίσκο σωστά!

Όπως κατάλαβες Αρχιμανδρίτη μου, ξέμπλεξα γρηγορότερα απ' ότι περίμενα. Χμμμ.. πότε θα κατηφορήσεις στα λημέρια μου? Κερνάμε και μελομακάρονα, εκτός από καλό ήχο και παρέα!:619:
σωστος ο Σταματης!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis