- Reaction score
- 13.428
Έλααααα τέλος οι μέρες αγάπης...
Τα κεφάλια μέσα και φορτώνουμε!!!:103::103::103:
Μαλλον δεν διαβασες καλα την πρωτη παραγραφο που εγραψα Γιαννακη μου.
Καλημερα Πετρο,χρονια πολλα!!Έλααααα τέλος οι μέρες αγάπης...
Αλλα λόγια ν"αγαπιόμαστε.Ποσα εχεις δωσει εως τωρα βρε Γιαννη στα χασισιαμοτα,στο phono που σου εφτιαξε ο Κωστας και εγω δεν ξερω τι αλλο ......και ηχο ακομη δεν πηρες απο την 304?(και ποσες ωρες εχεις καταναλωσει προσωπικα εσυ με τις ιδιοκατασκευες)
Ελα τωρα μεταξυ μας δουλευομαστε τωρα,καλη χρυση η 304 αλλα δεν.........
Για να την οδηγησεις θελει πολλα και ποιοτικα gain και αυτα στοιχιζουν.
Ας παρει θεση οποιος την εχει ακουσει και στο σπιτι μου και στο δικο σου,Παππας,Γιωργος (geovaz),Takis 63 και πολλοι αλλοι.
Μονο με το phono του Τακη ειχες παρει κατι αλλα μεχρι εκει.
Εμενα,επαναλαμβανω μονο με το phono της krell την ακουσα να παιζει που εχει 70 db κερδος,και το οποιο εχει λιανικη 4000ε.
Ρωτα και τον Παππα.
Θεωρητικά το pre-pre με την παραμετροποίηση έπρεπε να παίζει αλλά δεν...Τα πραγματα ειναι πολυ απλα, αλλα ισως καποιοι να μην το γνωριζετε.....
Ποιος αλλος , που τον γνωριζετε , παιζει με το pre-pre του Μαρκου πανω στην Denon?
ΚΑΝΕΙΣ.......:403:
:114:Εγώ πάντως θα έλεγα να ψαχτείς, αλλά σε άλλο "στρατόπεδο". Ξέρεις ποιός θα σε βοηθήσει πολύ...
Σταματη, το phono του Τακη εχει ευαισθησια εισοδου 5.5 mv και του Sansui 2.5 mv.Θεωρητικά το pre-pre με την παραμετροποίηση έπρεπε να παίζει αλλά δεν...
Θα συμφωνήσω με τον Αντουάν οτι το phono του Τάκη ήταν "κοντινότερο" στην οδήγηση της 304 αλλά και αυτό ήθελε προσαρμογή και λίγο παραπάνω ψάξιμο.
Δεδομένου οτι δεν είχε φτιαχτεί για την 304, πιστεύω οτι με συνταγή "a la Takis" θα προσαρμοζόταν καλύτερα από του Παππά.
Τελικά ο ενδιαφερόμενος Κωστής που έκανε την ερώτηση, μάλλον την κοπάνισε με αυτά που διάβασε!
χωρις ΜΟΥ δεν απαντω:136::136:Υγ παλιόπαιδο Αντωνάκη χωρίς το μου , δεν απάντησες ποτέ αυτό που σε ρώτησα......:114:
Κατ' αρχήν εγώ είπα οτι θέλει δουλειά το phono του Τάκη για να ματσάρει πάνω στην 304. Εξ' άλλου ξαναλέω, δε φτιάχτηκε για τη συγκεκριμένη κεφαλή, αλλά για οποιαδήποτε άλλη νορμάλ κεφαλή του πλανήτη, χωρίς τις "παραξενιές" και τις "ιδιοτροπίες" της χρυσαφένιας νεράιδας..Σταματη, το phono του Τακη εχει ευαισθησια εισοδου 5.5 mv και του Sansui 2.5 mv.
Καθε προσπαθεια να ταιριαξει η οδηγηση της 304 με τετοιες ευαισθησιες ειναι ματαιη, εστω κι αν ακουγεται η μουσικη να παιζει....
Με το pre-pre ο Γιαννης μπορει να εχει συνολικο κερδος απο 60 εως και 100 db....
Οποιος θεωρει την 304 μια "γλυκια" κεφαλη, με μοναδικο ακουσμα τα phono του Τακη και του Sansui, απ ευθειας, τοτε δεν εχει ακουσει τιποτα απο την 304 διοτι δεν την εχει οδηγησει καθολου.
Η 304 ειναι μια πολυ δυναμικη κεφαλη, με "τσαμπουκα" και "αγριαδα", θελει προσοχη στην παραμετροποιηση του phono που θα την τοποθετησεις......
Ακομα κι αν την βαλεις σε ενα phono που ταιριαζει στα 0.18 mv που χρειαζεται, αυτο απο μονο του δεν αποτελει κριτηριο ταιριασματος.....
Μιας και οταν εφτιαξα το pre-pre, το εφτιαξα στον παγκο με κριτηριο τις μετρησεις χωρις να εχω τον Sansui μαζι μου για την αναλογη προσαρμογη, θα προσαρμοστει τωρα και στην πραξη, αφου και εστρωσε καπως αλλα και ο Γιαννης "εμαθε" τον ηχο του.....
σωστος ο Σταματης!!Κατ' αρχήν εγώ είπα οτι θέλει δουλειά το phono του Τάκη για να ματσάρει πάνω στην 304. Εξ' άλλου ξαναλέω, δε φτιάχτηκε για τη συγκεκριμένη κεφαλή, αλλά για οποιαδήποτε άλλη νορμάλ κεφαλή του πλανήτη, χωρίς τις "παραξενιές" και τις "ιδιοτροπίες" της χρυσαφένιας νεράιδας..
Είμαι ένας από αυτούς που πάντα έλεγα οτι η Denon 304 είναι μια δυναμική κεφαλή. Δεν ανήκει στις "γλυκιές" και "γλυκανάλατες" κεφαλές με ήχο "λαμπάτο" (τρομάρα μου!).
Ένα phono με επαρκή ευαισθησία εισόδου, δεν είναι απαραίτητο οτι θα την οδηγήσει καλά. Εξ' άλλου το παράδειγμα το έζησα κι εγώ και γι αυτό έφαγε πόδι, αλλά και για έναν ακόμη λόγο: Για να μπορέσω επιτέλους να ακούσω και κανένα δίσκο σωστά!
Όπως κατάλαβες Αρχιμανδρίτη μου, ξέμπλεξα γρηγορότερα απ' ότι περίμενα. Χμμμ.. πότε θα κατηφορήσεις στα λημέρια μου? Κερνάμε και μελομακάρονα, εκτός από καλό ήχο και παρέα!:619: