Denon avp a1hd- poa a1hd

Reaction score
150
Θεωρητικα παντα
αν η στιουαρτ ειναι η πιο φτασμενη οθονη
θελεις ενα κρελ των 30 χιλιαδων σαν προ
θελεις 9 μονομπλοκια καρι 600βατα
9 ηχεια τραιαντ πλατινας
Για να εχεις μια καποια ισοροπια
Αλλιως απλα πεφτεις κατηγορια-ες.
Και επειδη δεν νομιζω να υπαρχει τετοιο σετ εν ελλαδι.Ας κατσουμε στα αβγα μας εκαστος
Ρε argi why on earth να πετάξει κάποιος τα λεφτά του σε μια εταιρεία τύπου κρελ και 9 μονομπλόκια καρυ????"?

Για να κάνει μια τρύπα στο νερό? Πόσο μακάκας πρέπει να είσαι για να μην πας σε επαγγελματικούς στο Home Cinema και σε προ Krell που θα τις πάρει 5 χρόνια για να βγάλει HDMI 1.4??? Aπορώ ειλικρινά πως είναι ακόμα ανοιχτές αυτές η εταιρείες και γιατί βγάζουν αυτά.

To σύστημα μα μου έχει ακριβότερα ηχεία από τα Platinum της Triad και δυο SUB (στο καράβι) που θέλουν 25 αμπέρ ασφάλεια για να δουλέψουν.

Εκτός από τα δύο μονομπλοκ 600αρια στο L&R και ένα Bryston 14BSST στο κεντρικό δεν βλέπω το λόγο να ξηλώσω τους Crown και να βάλω high-end ενισχυτές στα surround τα οποία δεν είναι καθόλου μικρά (B&W 803D).

Και αν θες την αποψή μου δεν αποκλείω να ξηλώσω όλα μια μέρα και να πάω σε ξέχωριστό δικάναλο και 9.2 Homecinamadiko (Triad, JBL Synthesis) και να τελείωνει η ιστορία.

Αλλά high-end μονομπλόκια και Krell τα θεωρώ πεταμένα στα σκουπίδια για Home Cinema τη στιγμή που βλέπουμε κάτι Onkyo me 2,000 χιλιάρικα να ξεφτυλίζουν προχθεσινούς Krell με άνεση.. Μέχρι τον Denon θεωρώ ότι υπάρχει λογική και ειδικά όταν βγήκε! Από εκεί και πέρα νομίζω ότι πουλάνε ΦΥΚΙΑ!

Ο καθένας όμως κάνει ότι καταλαβαίνει. (Και τον βρίσκεις πολύ κάτω από 30,000 χιλιάρικα μη σου πω 20!)

Όσο για τον άν υπάρχει τέτοιο σύστημα στην Ελλάδα όσον αφορά το κόστος του υπάρχουν και σαφώς ακριβότερα και συγκεκριμένα έχει γνωστός μου πληρώσει 350,000 Ευρώ το Home Cinema.

Ντινο είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την ολοζώντανη εικόνα του 5000, και δεν εχω λόγο να τον αλλάξω, προς το παρόν.Είδα και σονυ 80 και δεν μου είπε τίποτα.Αν αλλάξω θα πάρω κάτι σοβαρό με led. Oταν βγούνε .Αντίθετα , η οθόνη που με απασχολούσε ,αλλάζεται.
Ξαναλέω οτι η εικόνα ενος καλοστημένου 5000 δεν εχει τίποτα να ζηλέψει απο πολλούς άλλους προβολείς.

Ο Benq για τα λεφτά του ήταν άψογος αλλά αυτή τη στιγμή έχει ΠΟΛΛΑ να ζηλέψει από άλλους της ίδιας κατηγορίας. Π.χ. Optoma HD82!

Τι μαύρα, τι κίνηση, τι χρώματα...άλλη εποχή.

Όταν τελειώσεις με το καλό το ηχητικό τμήμα να είσαι σίγουρος ότι θα βρείς πολλούς λόγους να αλλάξεις προβολέα μαις και στην εικόνα έχεις πολύ δρόμο για να φτάσεις τον ήχο σου. Το να πηδήσεις μερικά σκαλιά δεν χρειάζεται να σου κοστίσει και πολλα ειδικά τη στιγμή που αγοράζεις Denon players των 5 χιλιάδω ευρώ.

Reaction score
0
Απάντηση: Denon avp a1hd- poa a1hd

Εγω παλι αν και τρελλος πιονερακιας , αγορασα προ της onkyo.Αυτον θεωρησα οτι την στιγμη και στην τιμη που το πηρα ειναι μπαι φαρ οτι καλυτερο.Και εχω για πλειερ ενα 91 -και τελικο τον βαρυτατο ερθ .
και εγω πριν τον SUSANO,ειχα τον ONKYO TX-SR875.παρ' οτι στις ταινιες ημουν γενικα ικανοποιημενος,διεκρινα μια δυσκολια στην αναπαραγωγη χαμηλα γραμμενου μουσικου προγραμματος,οπου χανονταν οι λεπτομερειες(ακουω αρκετα κλασσικη μουσικη).τα B&W XT4 που χρησιμοποιω ως front και stereo,αν και μικρου ογκου,ειναι δυσκολα και αναισθητα.Τωρα,το προβλημα λυθηκε,και γενικα η ποιοτητα του ηχου ειναι εμφανως καλυτερη.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: Denon avp a1hd- poa a1hd

Kαπου το εχεις χασει το θεμα- και εξηγω
Ρε argi why on earth να πετάξει κάποιος τα λεφτά του σε μια εταιρεία τύπου κρελ και 9 μονομπλόκια καρυ????"?
οπως το ειπες αφου τα εχει για πεταμα γιατι να μην παρει το καλυτερο?

Για να κάνει μια τρύπα στο νερό? Πόσο μακάκας πρέπει να είσαι για να μην πας σε επαγγελματικούς στο Home Cinema

ποιος επαγγελματικος μπορει να παιξει σαν ενα εστω ροτελ?
δεν ειναι μονο η δυναμη αλλα και η ποιοτητα , κατι που οι επαγγελματικοι δεν το εχουν

και σε προ Krell που θα τις πάρει 5 χρόνια για να βγάλει HDMI 1.4??? Aπορώ ειλικρινά πως είναι ακόμα ανοιχτές αυτές η εταιρείες και γιατί βγάζουν αυτά.
γιατι βγαζουν παντα κατι τελαυταιοι και συνηθως βουλωνουν στοματα με αυτα που εχουν πανω τους.Δεν ειναι μονο η κρελ
ειναι γενικα αμερικανικη αντιληψη.Εμεις θελουμε κατι οσο πιο γρηγορα γινεται , αν γινεται και πριν κατασκευαστει.

To σύστημα μα μου έχει ακριβότερα ηχεία από τα Platinum της Triad και δυο SUB (στο καράβι) που θέλουν 25 αμπέρ ασφάλεια για να δουλέψουν.

Εκτός από τα δύο μονομπλοκ 600αρια στο L&R και ένα Bryston 14BSST στο κεντρικό δεν βλέπω το λόγο να ξηλώσω τους Crown και να βάλω high-end ενισχυτές στα surround τα οποία δεν είναι καθόλου μικρά (B&W 803D).

Και αν θες την αποψή μου δεν αποκλείω να ξηλώσω όλα μια μέρα και να πάω σε ξέχωριστό δικάναλο και 9.2 Homecinamadiko (Triad, JBL Synthesis) και να τελείωνει η ιστορία.

Αλλά high-end μονομπλόκια και Krell τα θεωρώ πεταμένα στα σκουπίδια για Home Cinema τη στιγμή που βλέπουμε κάτι Onkyo me 2,000 χιλιάρικα να ξεφτυλίζουν προχθεσινούς Krell με άνεση.. Μέχρι τον Denon θεωρώ ότι υπάρχει λογική και ειδικά όταν βγήκε! Από εκεί και πέρα νομίζω ότι πουλάνε ΦΥΚΙΑ!

εισαι αδικος μην συγκρινεις τεχνολογιες αλλης εποχης
σκεψου να συγκρινεις τον νεο κρελ με ενα παλιο παιονιρ
Αδικο δεν ειναι ? οποτε συγκρινε ιδιας φουρνιας προιοντα.

Ο καθένας όμως κάνει ότι καταλαβαίνει. (Και τον βρίσκεις πολύ κάτω από 30,000 χιλιάρικα μη σου πω 20!)

Όσο για τον άν υπάρχει τέτοιο σύστημα στην Ελλάδα όσον αφορά το κόστος του υπάρχουν και σαφώς ακριβότερα και συγκεκριμένα έχει γνωστός μου πληρώσει 350,000 Ευρώ το Home Cinema.

το θεμα (για μενα) ειναι το ποσο ακριβα παιζει , οχι το ποσο κοστιζει, προσωπικα θεωρω μαγκια να παιζεις ακριβα με πιο φτηνα μηχανηματα, αυτο κανω εδω και 1 χρονο περιπου.
Και αλλο τοσο σημαντικο ειναι να τα ρυθμισεις σωστα- να εχεις αναλογο φροντισμενο χωρο.
φιλικα
rg

Ο Benq για τα λεφτά του ήταν άψογος αλλά αυτή τη στιγμή έχει ΠΟΛΛΑ να ζηλέψει από άλλους της ίδιας κατηγορίας. Π.χ. Optoma HD82!

Τι μαύρα, τι κίνηση, τι χρώματα...άλλη εποχή.

Όταν τελειώσεις με το καλό το ηχητικό τμήμα να είσαι σίγουρος ότι θα βρείς πολλούς λόγους να αλλάξεις προβολέα μαις και στην εικόνα έχεις πολύ δρόμο για να φτάσεις τον ήχο σου. Το να πηδήσεις μερικά σκαλιά δεν χρειάζεται να σου κοστίσει και πολλα ειδικά τη στιγμή που αγοράζεις Denon players των 5 χιλιάδω ευρώ.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Παντως,καθως ακουσα/ειδα και εγω το συστημα του Γιαννη,
θα ηθελα να προσθεσω και εγω την αποψη μου.

Ηχητικα δεν του λειπει κατι και θα μπορεσει να καλυψει πολλααααα
years to come με τον ηχο που ηδη εχει.
Οι Αυλοι εντυπωσιακοι!:444:
(απαιτουμε ξεχωριστο θεμα με την ιστορια τους, χαρακτηριστικα
και μπολικες φωτο:126:)

Οπτικα τον εχει "χτυπησει" ο ιδιος εχθρος που χτυπα ολους
εμας που ασχολουμαστε με το "σπορ".
Ο χρονος!
Σε αυτη την περιπτωση λοιπον θα συμφωνησω με τον Σωτηρη:126:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Τελος το θεμα εικονα το εχω διαφορετικα .Εχω αλλαξει εδω και 7 χρονια 4 προβολεις.Το να αλλαξω προβολεα τωρα το θεωρω απλα γελοιο, τι να παρω απλα μια καλυτερη εικονα?Μπα θα περιμενω την τριτη φουρνια λεντ και τοτε θα αλλαξω προβολεα.Ο καλυτερος προβολεας του σημερα σε 100-200-300 και παει λεγοντας ωρες , δεν θα ειναι ιδιος σε φωτεινοτητα.Οποτε μια καλυτερη εικονα με ασθενειες που θεωρω παιδικες (πτωση φωτεινοτητας)
δεν ασχολουμαι.Οσο αφορα τον ηχο μου ειμαι υπερευχαριστημενος με το 9,1 μου.Αν και δεν το εχω καλοκουρδισει-εξαντλησει ζω καταστασεις που δεν εχουν θεση σε καμια φαντασια.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Παντως,καθως ακουσα/ειδα και εγω το συστημα του Γιαννη,
θα ηθελα να προσθεσω και εγω την αποψη μου.

Ηχητικα δεν του λειπει κατι και θα μπορεσει να καλυψει πολλααααα
years to come με τον ηχο που ηδη εχει.
Οι Αυλοι εντυπωσιακοι!:444:
(απαιτουμε ξεχωριστο θεμα με την ιστορια τους, χαρακτηριστικα
και μπολικες φωτο:126:)

Οπτικα τον εχει "χτυπησει" ο ιδιος εχθρος που χτυπα ολους
εμας που ασχολουμαστε με το "σπορ".
Ο χρονος!
Σε αυτη την περιπτωση λοιπον θα συμφωνησω με τον Σωτηρη:126:
Αντρεα αν κατεβεις προς το νοτο , και ακουσεις τι εχω φτιαξει θα αλλαξεις γνωμη για πολλα πραματα, οποτε θες εδω ειμαι.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Αντρεα αν κατεβεις προς το νοτο , και ακουσεις τι εχω φτιαξει θα αλλαξεις γνωμη για πολλα πραματα, οποτε θες εδω ειμαι.
Ημαρτον, οχι αλλο νοτο!
Αρκετο νοτο "τρωω" καθε μερα.
(εκτος εαν με πεισεις για μετα την δουλεια:120::136:)
Οχι πως δεν με τρωει και ο αποτετοιος μου....

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Αντρεα στο ξαναλεω , ελα με κολλα .Χθες εβαλα kill bill 1 και την στιγμη που η ουμα καρφωνε το ξυλο στο λαιμο της gogo κατι ενιωσα στο λαιμο μου στο πλαι.Οχι καρφια αλλα φαπα απο το σαμπ και απο το πλαινο.Οποτε θες ξερεις η πορτα ειναι ανοιχτη.Και μετα την δουλεια σαφως δεκτο.

Reaction score
5

Eρωτηση. Αφου πιστευεις οτι ενας επαγγελματικος τελικος ειναι ιαξιος με τους αλλους και οτι δεν αξιζουν τα χρηματα τους, γιατι δεν θεωρεις πεταμενα τα χρηματα και για τα ηχεια? Θα μπορουσες να εχεις ηχεια επαγγελματικα και να μην πετας χρηματα στα 803D.

Reaction score
3.085
Να πω κι εγώ κάτι;

Τη γνώμη μου για τα μηχανήματα της Denon, και ειδικά αυτά του Γιάννη, την έχω εκφράσει σε ανύποπτο χρόνο και αλλού.

Διαχρονικά, πιστεύω ότι η Denon είναι μια εταιρεία με αξιοπρέπεια και με κατασκευές που στοχεύουν πάντα στην κορυφή. Επειδή όμως αυτή (η κορυφή) δεν έχει ποτέ τέλος, πάντα θα βρίσκεται κάτι στον ανταγωνισμό που θα κοντράρει το προηγούμενο.

Ειδικά για το σετ του Γιάννη: Ο pre/pro είναι κορυφαίο μηχάνημα, σε ότι τουλάχιστον αφορά στην ποιότητα. Αναμφισβήτητα, η τεχνολογία προχωρά γρήγορα και κάποτε θα ξεπεραστεί, ειδικά στα μπλιμπλίκια και τα ψηφιακά (έχει ήδη γίνει). Το ερωτηματικό είναι τί γίνεται με την ποιότητα. Νομίζω - ταπεινή μου γνώμη - ότι αυτή θέλει κότσια άλλου κατασκευαστή για να ξεπεραστεί.

Ασφαλώς και υπάρχουν ισοδύναμες και ίσως κάποιες καλύτερες μονάδες από τον AVP-A1HD. Π.χ. ο τελευταίος Anthem, που όμως κάνει κάνα διχίλιαρο παραπάνω (το τελευταίο δεν το ορκίζομαι, αλλά το παραπάνω είναι σίγουρο). Ή ο τελευταίος της Integra, αν κι αυτός πνέει τα - ηλικιακά - λοίσθια και θα ξεπεραστεί οσονούπω. Ή ότι ετοιμάζουν κάποιοι άλλοι (κρατάω μικρό καλάθι, βεβαια μέχρι να δω φως).

Παρ' όλα αυτά το μηχάνημα είναι κορυφή. Τώρα αν αξίζει τα λεφτά του ή όχι, είναι ένα ερωτηματικό που επιδέχεται πολλές απαντήσεις, ανάλογα την οπτική γωνία που το βλέπει κάποιος.

Ο τελικός είναι άλλη ιστορία. Εκεί πιστεύω πως η Denon διάλεξε έναν δρόμο, που περιέχει κάποιους συμβιβασμούς. Φαντάζομαι πως οι σχεδιαστές και το εμπορικό τμήμα είχαν να υλοποιήσουν μια λύση που θα είχε:
- Πολλά κανάλια
- Ποιότητα στην κατασκευή και στο τελικό ηχητικό αποτέλεσμα
- Περιορισμό του όγκου και του βάρους στα όρια του εφικτού για αυτού του είδους την κατασκευή
- Αρκετά βαττ ανά κανάλι, ώστε να γεμίζει άνετα έναν μεγάλο οικιακό χώρο - αλλά μέχρις εκεί
- Κόστος (και τελική τιμή), που δεν θα τον καθιστούσε εντελώς απαγορευτικό (στο μυαλό μούρχονται κάτι κατασκευές της Burmester και κάποιων άλλων, που δεν υπάρχουν όρια).

Με βάση τα παραπάνω, έγινε κάποιος συμβιβασμός στην τελική ισχύ ανά κανάλι (τα 150 βατ είναι μάλλον οριακά για τέτοιου είδους τελικό), αλλά το πρόβλημα το έλυσε με το "στρίβειν δια του bridging".

Θα σας δώσω ένα παράδειγμα. Πόσοι θέλουμε πάνω από 7 κανάλια σήμερα; Μάλλον λίγοι. Τί μας χρειάζεται; Ένας βαρβάτος ΚΑΙ ποιοτικός πολυκάναλος ή 3-4 τελικοί δικάναλοι με τα ίδια χαρακτηριστικά. Υπάρχουν; Και ναι και όχι. Θα έβαζα σαν κατώτατο όριο τα 200w/ch για τα μπροστινά L-R σε ένα σύστημα αυτού του επιπέδου, με τα 250 ή τα 300 να ακούγονται καλύτερα (εδώ βέβαια, μπαίνει ζήτημα τί ηχεία οδηγούνται, διότι ηχεία με μεγάλη ευαισθησία ίσως να αρκούνται και στα 150 βαττ του Denon).

Ίσως ένας ποιοτικός τελικός στέρεο, συνδυασμένος με έναν πεντακάναλο προσιτό, να ήταν καλή λύση, που θα παρείχε περίσσεια ισχύος για τα μπροστινά και θα κρατούσε το υπόλοιπο σύστημα σε υψηλό επίπεδο και σε πιο προσιτό κόστος. Λέω τώρσ, δηλαδή.

Παράδειγμα: Ένας Emotiva XPA-2 ή ακόμα καλύτερα 2 μονομπλόκς Emotiva XPA-1 συν ένα πεντακάναλος Sherbourn ή Adcom ή Rotel ή Anthem (σειρά MCA) θα έδιναν περίσσεια ισχύος, θα κρατούσαν την ποιότητα σε υψηλό επίπεδο και βέβαια, πάνω από όλα, το κόστος περιορισμένο.

Αυτές είναι οι αρχικές μου σκέψεις. Σε ότι αφορά στο σύστημα του Γιάννη, θα επαναλάβω: Κορυφαίο από κάθε άποψη και ειλικρινά το ζηλεύω, αλλά δεν μπορώ να το πιάσω.

Με τις όποιες - μικρές μου - ενστάσεις, όπως τις παρέθεσα παραπάνω.

Γιάννη μου, το μόνο που μου μένει είναι να βρω το χρόνο για μια επίσκεψη, έτσι για να μου φύγει το μεράκι και να ονειρευτώ λίγο. Αλλά πρέπει να τον βρω (τον χρόνο) και την ευκαιρία.

Από μένα, μόνο συγχαρητήρια και καλοάκουστα (αν και τα έχω ξαναπεί).
-

Reaction score
29.542

Παναγιώτη Μελά σε ευχαριστώ , είσαι πάντα ευπρόσδεκτος , όπως και όλοι οι υπόλοιποι.
Εδω να γράψω οτι ο poa , λειτουργεί τα 3 μπρος κανάλια γεφυρωμένα , ήτοι 300w/8 ohms, 500w/4 ohms, και τα υπόλοιπα 150w/8 ohms , 300w/4 ohms.Οπως γίνεται αντιληπτό δεν μου λείπει η ισχύς πουθενά, ασ είναι μεγάλος ο χώρος.Εχω ρεύματα spare , αλλά και db απο την ευαισθησία των ηχείων.
Μπορεί και να εχει δίκιο ο Jargon σωτήρης , για την εικόνα, αλλά προς το παρόν εχω την ιδια άποψη με τον αργύρη.Τώρα δεν αλλάζω προβολέα. Δεν θεωρώ οτι εχω να πάρω κάτι πολύ καλύτερο , απο την τωρεινή τεχνολογία. Του χρόνου ίσως, προς το παρών , αλλάζω οθόνη , ναι ακόμα, μέχρι να την κρεμάσω, αντε και καμιά λάμπα.Μαζί με καθάρισμα οπτικού μονοπατιού.
Οσον αφορά στον ηχο εχω τελειώσει για αρκετό καιρό.Είμαι υπέρ το δεον ευχαριστημένος με αυτά που ακούω , και δεν θεωρώ οτι χρήζει αλλαγής το σύστημα.Σαν 7,2 που είναι κατ εμε είναι άριστο.
Οταν νειώσω οτι κάτι τέτοιο είναι πρέπον θα το κάνω άμμεσα.
Τώρα το μόνο που κάνω είναι αν απολαμβάνω ταινίες και στάθμες και σε λίγο ίντσες , οσο εχω τον χρόνο ακόμα γιατί τα διαλείματα δεν κρατάνε και πολύ.

Reaction score
150
Kαπου το εχεις χασει το θεμα- και εξηγω

οπως το ειπες αφου τα εχει για πεταμα γιατι να μην παρει το καλυτερο?

Τέλως πάντων τα έχουμε ξαναπεί για κάποιους τα 30,000 είναι σαν 300 ευρώ οπότε και για την ωραία του φάτσα να τον αγοράσουν δε τρέχει τίποτα.

Και δεν πιστεύω ότι είναι το καλύτερο και φτάνει να ρίξεις μια ματιά στα user comments στο AVS για να το καταλάβεις.

Θες να σου που κουσούρια???? Ας μάθει η Krell και η κάθε Krell να σέβεται τον πελάτη της όταν πουλάει κάτι τόσο ακριβό και μετά θα τη σεβαστώ κι εγώ.
Από τι στιγμή που γνωρίζω 5 πράγματα περι κατασκευής ηλεκτρονικών δεν μπορούμε να δουλευόμαστε.

Προς το παρόν όμως υποτιμάει τη νοημοσύνη μου με αυτά που πουλάει και τις τιμές που τα χρεώνει τι στιγμή που και πίσω είναι τεχνολογικά και τις λείπουν πολλά χαρακτηριστικά.

Το είπα και το ξαναλέω, εταιρείες μικρές όπως η Krell στην εποχή των DSPs λίγα ψωμιά έχουν ειδικά όταν κρέμονται από τα π......α των TI και της παρέας της για να λειτουργήσουν. Και να θέλουν να κάνουν κάτι πρώτοι είναι τόσο α

ποιος επαγγελματικος μπορει να παιξει σαν ενα εστω ροτελ? δεν ειναι μονο η δυναμη αλλα και η ποιοτητα , κατι που οι επαγγελματικοι δεν το εχουν

Κατ'αρχήν σε μια δυναμική εφαρμογή όπως το σινεμά τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήση την πραγματική δύναμη αλλά φυσικά αυτό είναι και ανάλογο με το μέγεθος του χώρου όπου απο ένα σημείο και πάνω δεν υπάρχει εναλλάκτική.

Σχετικά με την ποιότητα νομίζεις ότι μπορείς να ξεχωρίσεις την πορδή του King-Kong αν την παίζει ένας Lab Gruppen ή ένας Rotel και ειδικά αν έρχεται από τα surround?

H το πέρασμα ενός ελικοπτέρου πάνω από το κεφάλι σου θα έχει σκληρή χροιά από τον επαγγελματικό?

Το ότι είναι κατασκευασμένος ήχος και μάλιστα από επαγγελματικούς σου λέει τίποτα?

Το ότι η καλύτερες αίθουσες αναφοράς στον κόσμο τη λέξη Carry μόνο σαν ινδικό έδεσμα την ξέρουν σου λέει κάτι.

και σε προ Krell που θα τις πάρει 5 χρόνια για να βγάλει HDMI 1.4??? Aπορώ ειλικρινά πως είναι ακόμα ανοιχτές αυτές η εταιρείες και γιατί βγάζουν αυτά.
γιατι βγαζουν παντα κατι τελαυταιοι και συνηθως βουλωνουν στοματα με αυτα που εχουν πανω τους.Δεν ειναι μονο η κρελ
ειναι γενικα αμερικανικη αντιληψη.Εμεις θελουμε κατι οσο πιο γρηγορα γινεται , αν γινεται και πριν κατασκευαστει.

Ναι εμείς οι Έλληνες που είμαστε μπροστά τα θέλουμε γρήγορα και οι Αμερικάνοι περιμένουν. Δε βλέπεις και με τα Blu-Ray? Ευτυχώς που υπάρχει η Ελλάδα και προχώρησε το φορμά.

Όσο για την Krell, το ανοίγω το στόμα μου αλλά για να χασμουρθηθώ με τον προσεσορά της.

Τι σκατά High-end είναι αυτό που ούτε 11,2 δεν έχει? Ε?? Πλάκα μας κάνει και δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα? Είναι πίσω τέρμα και τελείωσε! To home cinema δεν είναι βινύλια και λαμπάτοι είναι τεχνολογία και μάλιστα γοργά εξελισσόμενη.

Η Krell είπαν της γριας να κλάσει κι έκατσε και χέστηκε!

εισαι αδικος μην συγκρινεις τεχνολογιες αλλης εποχης
σκεψου να συγκρινεις τον νεο κρελ με ενα παλιο παιονιρ
Αδικο δεν ειναι ? οποτε συγκρινε ιδιας φουρνιας προιοντα.

Τι να συγκρίνω βρε Αργύρη τι??? Πάρε τον Denon τον Onkyo και τον Krell και βάλτους να παίξουν blu-ray και μετά πες μου αν αξίζει τα λεφτά του ο Krell που ούτε ευκολίες, ούτε χαρακτηριστικά ούτε σνδεσιμότητα έχει καλύτερη από τους άλλους.

Βάλε κι ένα 9.2 (απο του χρόνου 11,2) μετά και μίλα μου για αίσθηση.

Πάντα στο ίδιο σύστημα ηχείων - ενισχυτών.

Αυτό που δεν έχει καταλάβει πολύς κόσμος είναι ότι από τη στιγμή που εισέβαλαν τα ασυμπίεστα φορμά το χάσμα τελείωσε! Τα DSP πλέον για τα Blu-Ray είναι κοινά και στον Krell και στον Onkyo και μάλιστα ο Onkyo θα έχει και καλύτερο Software λόγω μεγέθους τμήματος Software και Budget!
(Μεγάλη συζήτηση)

το θεμα (για μενα) ειναι το ποσο ακριβα παιζει , οχι το ποσο κοστιζει, προσωπικα θεωρω μαγκια να παιζεις ακριβα με πιο φτηνα μηχανηματα, αυτο κανω εδω και 1 χρονο περιπου.
Και αλλο τοσο σημαντικο ειναι να τα ρυθμισεις σωστα- να εχεις αναλογο φροντισμενο χωρο.
φιλικα
rg

Συμφωνώ απόλυτα όσο για το συστηματάκι του γνωστού μου δεν είπα ότι παίζει ανάλογα με το κόστος του - άσχετοι ήταν και άσχετοι είναι.

Τελικά που διαφωνούμε ρε argi τη στιγμή που αυτό θέλω να πω από την αρχή?

Και φυσικά να πω ότι δεν αναφέρομαι σε αναπαραγωγή δικάναλου ήχου με αυτά που προτείνω αλλά μόνο σε υλικό Blu-Ray.

Eρωτηση. Αφου πιστευεις οτι ενας επαγγελματικος τελικος ειναι ιαξιος με τους αλλους και οτι δεν αξιζουν τα χρηματα τους, γιατι δεν θεωρεις πεταμενα τα χρηματα και για τα ηχεια? Θα μπορουσες να εχεις ηχεια επαγγελματικα και να μην πετας χρηματα στα 803D.
Γιατί θεωρώ το ηχεία (και το χώρο) τον πιο σημαντικό κρίκο της ηχητικής αλυσίδας μακράν!

Σχετικά με τη δική μου επιλογή να σου θυμίσω ότι είναι σε σαλόνι οπότε εκτελούν και χρέη διακοσμητικών στοιχείων. Φαντάζεσαι καμιά 10αρια μπαούλα μαυρα με χερούλια στο σαλόνι? Μια ομορφιά θα ήταν.

Επίσης θέλω να πειραματιστώ με πολυκάναλη μουσική κάποια στιγμή και τα 803D ηταν τα μόνα που ταιριάζαν τα tweeter τους με τα μπροστινά (800D, HTM1D) ενώ με βόλευε και το ύψος τους βέβαια το ιδανικό θα ήταν 5 ίδια ηχεία! Για τα κανάλια ύψους θα πάρω τα SCMS.

Τέλος τα ηχεία και οι τελικοί είναι από τα λίγα πράγματα που κρατάς χρόνια οπότε μόνο πέταμα δεν το θεωρώ.

Reaction score
5

Γιατί θεωρώ το ηχεία (και το χώρο) τον πιο σημαντικό κρίκο της ηχητικής αλυσίδας μακράν!
Για να αποδωσει ομως σωστα και καλα ενα ηχειο (που οντως ειναι απο τους πιο συμαντικους κρικους) τι θελει????? Την σωστη υποστηριξη (κοινως τελικο). Ενας τελικος μπορει να σου κανει το συστημα να κελαιδαει αλλα μπορει και να το θαψει.

Τέλος τα ηχεία και οι τελικοί είναι από τα λίγα πράγματα που κρατάς χρόνια οπότε μόνο πέταμα δεν το θεωρώ.
Σε αυτο συμφωνω απολυτα. Αρα συμπερασμα ειναι οτι αξιζει να ασχοληθεις λιγο καλητερα με τους τελικους και να μην πας ετσι απλα σε επαγγελματικους.

Reaction score
150
Μα για τα Surround μιλάω στα LCR δεν έχω επγγελματικούς γιατί από το ίδιο σύστημα ακούω και μουσική.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Απο την στιγμη που εχεις την δυνατοτητα (ετσι δειχνεις) γιατι να βαλεις κατι επαγγελματικο στον χωρο σου (ειτε ηχειο ειτε ενισχυτη) ? Ας ειναι και σε περιφερικα καναλια.Στο μονο που υστερω (σε σχεση με τα μπροστινα ) ειναι η αξια στα καλωδια ηχειων- ιντερκονεκτ (οχι οτι ειναι φτηνα) .Και υποψιν λογο audyssey εχω 20 ιντερκονεκτ.

Reaction score
150
Δεν λέω ότι δεν προτιμώ και την εμφάνιση και την ησηχία των Hi-Fi ενισχυτών αλλά για τώρα δεν μπορούσα να πάρω αυτούς που θέλω με τη μια γιατί τα 803D δεν παίζουν με ότι να 'ναι. Όταν θα ολοκληρωθεί το σύστημα ευελπιστώ να παίξω με τους δυο NEMO L&R (που τους έχω) και μάλλον με Bryston γύρω γύρω μιας και έχω είδη έναν 14BSST (στο κεντρικό).

Οπότε στο μέλλον χτυπάω άλλον ένα ΝΕΜΟ για κέντρο, άλλον ένα 14BSST (2 σύνολο) για τα 4 surround και για τα SCMS (ηχεια) επίσης έναν μικρότερο δικάναλο Bryston ή ότι μονομπλόκια μου κάτσουν τελος πάντων.

Αλλά Αργύρη μου αυτά κοστίζουν και η λύση των επαγγελματικών για τα surround (Crown 802D 2X500 Watt 8 Ohm) με χαμηλομένο ανεμιστήρα εννοείται (δεν ακούγεται κιχ) ήταν η μόνη άμεσα υλοποιήσιμη και με εξαιρετική απόδοση στις ταινίες.

Επαγγελματικό όμως αναγκαστικά θα έχω και στα σαμπ γιατι θέλουν 5,000 Watt οπότε εκεί δεν έχει άλλο δρόμο. QSC RMX 5050 bridged!

Είναι απόλαυση όμως κάθε φορά που βάζω ένα καινούριο κομμάτι και το 2010 θα είναι η χρονιά που θα τελειώσω με τα ηχεία (9.2) και το θέμα προβολέα-φακού (από οθόνη καθάρισα για πολύ καιρό)!

Κατά το 11 αν είμαι καλά θα τελειώσω και με τα ενισχυτικά και μετά θα άραξω! (μέχρι τον επόμενο γύρο)~!

Reaction score
29.542

Μιλάμε Καλά μέχρι να αράξεις εσυ , ας κάνω λίγο κατάχρηση του thread που του έχουμε μαμήσει τα αυτιά, και να πω οτι σήμερις τελικά , όπως έλεγε και η στυλιανοπούλου , κρέμασα την νεα οθόνη.........................................................................................................
Με ελάχιστες ρυθμίσεις στο προβόλι ,αυτό που μερικοί ειρωνεύεστε , απο τον ΜΕΓΑ ΜΑΓΟ της εικόνας Μανώλη Καστρουνή .
Ακόμα μαζεύω την κάτω σιαγώνα απο το πάτωμα, παίδες δεν περίμενα να δω τόση διαφορά στην εικόνα.Και εξηγούμαι, το φως αντί να μειωθεί αυξήθηκε , η ζωντάνια αυξήθηκε, το κόντραστ αντί να μειωθεί αυξήθηκε, το μόνο που έμεινε λογικά το ίδιο είναι το μαύρο, αλλά και αυτό θα φιάξει με ενα καθάρισμα του προβολέα εσωτερικά.
Αλλά πάλι καλά να λεω γιατί το μαύρο του είναι αξιοπρεπέστατο.
Εγω περίμενα οτι με την μεγαλύτερη οθόνη θα έχανα σε φωτεινότητα κόντραστ , μαύρο και πάει λέγοντας.Αυτό που πήρα έίναι μεγαλύτερη φωτεινότητα ,το ίδιο η καλύτερο κόντραστ , προς το παρόν το ίδιο η ελαφρά καλύτερο μαύρο , καιιιιιιιι πολύ μεγαλύτερη και κυρίως καλύτερη εικόνα.Μιλάμε για άλλη ζωντάνια μάγκες και κούκλες , άλλη ποιότητα εικόνας , που ποτέ δεν φανταζόμουν οτι θα μπορούσα να πάρω απο τον προβολέα αυτόν.Εχει γύρω στις 730-750 'ωρες , δεν το λέω σίγουρα γιατί με το firmware update που έγινε το κοντέρ μηδένισε. Αλλά θυμάμαι οτι είχε περίπου 130 κάτι ώρες.
Αρα σύνολο τώρα κάπου στις 730.
Μεγαλύτερη εντύπωση μου έκανε οτι η εικόνα έγινε σαφώς πιο ζωντανή οχι απο κόντραστ μόνο , αλλά δεν ξέρω πως να το εκφράσω απο punch.
Σίγουρα πήγα σε άλλη κατηγορία και αυτό είναι εμφανέστατο.Απλά δεν περίμενα αυτή την διαφορά και κυρίως σε αλλαγή μεγέθους - τέτοια διαφορά.Βλέπω μια εικόνα βελτιωμένη κατά τουλάχιστον 15% εως και 30% κατά περίπτωση και μου εχει φύγει το σαγώνι.η το σαγόνι.
Είναι μια εταιρία που δεν ήξερα και προσφάτως έμαθα και που την συνιστώ ανεπιφύλακτα .
Για του λόγου το αληθές είχα και εναν φίλο μαζί απλά ετσι για παρέα, του οποίου το σαγώνι μαζεύαμε επίσης.Θα του πω να μπει και αυτός να γράψει τις εντυπώσεις του , οχι biased , αλλά τι είδε σήμερα και τι είχε δει προ ημερών, και οχι μόνο μιας και εχει δει το σύστημα ακόμα και στην πρώτη μορφή του με τον 8720.
Ξαναλέω ο τρόπος διαχείρισης της προβαλόμενης εικόνας απο αυτήν την οθόνη είναι ενα θαύμα.
Α και btw εχει ενα πολύ ωραίο τ/χ που κάνει up / stop/ down, πολύ εύκολα και απλά , ξέρω εννοείται αλλά εγω με την προηγούμενη έπαιζα με trigger.
Αυτή εδω τώρα γιαπωνέζικη γαρ , εχει τ/χ που την βάζεις όπου θες.Καλά δε λέω και η megavizion είχε διακόπτη επιτοίχιο αλλά όχι τ/χ.Τεσπα το θέμα είίναι η διαφορά στο προβαλόμενο θέμα , όπου η os είναι μακριά αλλού που λέει και ενας φίλος.
Πρέπει να την είχατε δει την διαφορά για να το πιστέψετε .Τώρα καλά κρασά.
Δεν λέω οτι η megavizion είναι κακή κάθε άλλο , με συντρόφευσε για πολλά χρόνια , ακούραστα και αγόγγυστα αλά τούτο εδω το πράγμα με εχει αφήσει εντελώς άναυδο.
Κάτι η άλλη πλέξη , κάτι το οτι δεν είναι πλαστικό ? αλλά κάτι άλλο, τι να πω άαααλλη εικόνα. Και με βούλα.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν περίμενα ποτέ η απλή αλλαγή οθόνης σε ενα pj να εχει τέτοιο αποτέλεσμα.. Μα ποτέ.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
29.542

Να πω και κάτι ακόμα , το αστείο είναι όπως είπα και πριν , οτι το φως αυξήθηκε , ναι αυξήθηκε , μάλλον γιατί η νεα οθόνη κάνει άλλη διαχείριση φωτός.Δεν νοείται σε κανονικές συνθήκες η αύξηση της επιφάνειας προβολής να επιφέρει και αύξηση της επιφανειακής φωτεινότητας.Αλλά εδω έχουμε αυτό ακριβώς. Πιο υπέυθυνος για όλα αυτα ο κύριος Καστρουνής.Και οχι δεν μιλάω για άλλο κέρδος.Απεναντίας για λιγότερο.

Reaction score
150
Αφου είσαι εσύ χαρούμενος λίγη σημασία έχει τι πιστεύουν οι άλλοι. Αλλά μάλλον ξέρω τι περιμένεις; την Denon να βγάλει προβολέα.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis