- Reaction score
- 150
Ρε argi why on earth να πετάξει κάποιος τα λεφτά του σε μια εταιρεία τύπου κρελ και 9 μονομπλόκια καρυ????"?Θεωρητικα παντα
αν η στιουαρτ ειναι η πιο φτασμενη οθονη
θελεις ενα κρελ των 30 χιλιαδων σαν προ
θελεις 9 μονομπλοκια καρι 600βατα
9 ηχεια τραιαντ πλατινας
Για να εχεις μια καποια ισοροπια
Αλλιως απλα πεφτεις κατηγορια-ες.
Και επειδη δεν νομιζω να υπαρχει τετοιο σετ εν ελλαδι.Ας κατσουμε στα αβγα μας εκαστος
Για να κάνει μια τρύπα στο νερό? Πόσο μακάκας πρέπει να είσαι για να μην πας σε επαγγελματικούς στο Home Cinema και σε προ Krell που θα τις πάρει 5 χρόνια για να βγάλει HDMI 1.4??? Aπορώ ειλικρινά πως είναι ακόμα ανοιχτές αυτές η εταιρείες και γιατί βγάζουν αυτά.
To σύστημα μα μου έχει ακριβότερα ηχεία από τα Platinum της Triad και δυο SUB (στο καράβι) που θέλουν 25 αμπέρ ασφάλεια για να δουλέψουν.
Εκτός από τα δύο μονομπλοκ 600αρια στο L&R και ένα Bryston 14BSST στο κεντρικό δεν βλέπω το λόγο να ξηλώσω τους Crown και να βάλω high-end ενισχυτές στα surround τα οποία δεν είναι καθόλου μικρά (B&W 803D).
Και αν θες την αποψή μου δεν αποκλείω να ξηλώσω όλα μια μέρα και να πάω σε ξέχωριστό δικάναλο και 9.2 Homecinamadiko (Triad, JBL Synthesis) και να τελείωνει η ιστορία.
Αλλά high-end μονομπλόκια και Krell τα θεωρώ πεταμένα στα σκουπίδια για Home Cinema τη στιγμή που βλέπουμε κάτι Onkyo me 2,000 χιλιάρικα να ξεφτυλίζουν προχθεσινούς Krell με άνεση.. Μέχρι τον Denon θεωρώ ότι υπάρχει λογική και ειδικά όταν βγήκε! Από εκεί και πέρα νομίζω ότι πουλάνε ΦΥΚΙΑ!
Ο καθένας όμως κάνει ότι καταλαβαίνει. (Και τον βρίσκεις πολύ κάτω από 30,000 χιλιάρικα μη σου πω 20!)
Όσο για τον άν υπάρχει τέτοιο σύστημα στην Ελλάδα όσον αφορά το κόστος του υπάρχουν και σαφώς ακριβότερα και συγκεκριμένα έχει γνωστός μου πληρώσει 350,000 Ευρώ το Home Cinema.
Ντινο είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την ολοζώντανη εικόνα του 5000, και δεν εχω λόγο να τον αλλάξω, προς το παρόν.Είδα και σονυ 80 και δεν μου είπε τίποτα.Αν αλλάξω θα πάρω κάτι σοβαρό με led. Oταν βγούνε .Αντίθετα , η οθόνη που με απασχολούσε ,αλλάζεται.
Ξαναλέω οτι η εικόνα ενος καλοστημένου 5000 δεν εχει τίποτα να ζηλέψει απο πολλούς άλλους προβολείς.
Ο Benq για τα λεφτά του ήταν άψογος αλλά αυτή τη στιγμή έχει ΠΟΛΛΑ να ζηλέψει από άλλους της ίδιας κατηγορίας. Π.χ. Optoma HD82!
Τι μαύρα, τι κίνηση, τι χρώματα...άλλη εποχή.
Όταν τελειώσεις με το καλό το ηχητικό τμήμα να είσαι σίγουρος ότι θα βρείς πολλούς λόγους να αλλάξεις προβολέα μαις και στην εικόνα έχεις πολύ δρόμο για να φτάσεις τον ήχο σου. Το να πηδήσεις μερικά σκαλιά δεν χρειάζεται να σου κοστίσει και πολλα ειδικά τη στιγμή που αγοράζεις Denon players των 5 χιλιάδω ευρώ.