Denon AVR-4310, ήλθε και άστραψαν τ΄αυτάκια μου

Reaction score
968
Φαίνεται ότι θα το είχες πάρει από Ελλάδα! Στη χώρα μας γενικά ξεσαβουρώνονται προβληματικά προϊόντα δ΄ διαλογής :105:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Denon AVR-4310, ήλθε και άστραψαν τ΄αυτάκια μου

καπως ετσι πρεπει να ειναι:126:

Reaction score
29.578

Kαλά λέγε εσυ οτ θέλεις .

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Για ακομα μια φορα μια αποστομοτικη απαντηση, εεε αποστομοτικια ηθελα να πο

Reaction score
29.578

Τι θες ρε πουλάκι μου δλδ να σου πω? οτι η pioneer είναι καλύτερη?
Αμα για σένα είναι καλύτερη πάρε pioneer.Ππούλα τον onkyo και πάρε pioneer.
Εγω και κάμποσοι άλλοι θεωρούμε την denon πιο σοβαρή τι να κάνουμε τώρα?

Reaction score
1

γιαννη για να καταλαβω και εγω δηλαδη
που ειναι πιο σοβαρη δηλαδη η μια και που υστερει η αλλη?

Reaction score
29.578

Σαν υλοποίηση εγω την θεωρώ πιο μπροστά.Στον τρόπο που κατασκευάζει τα μηχανάκια της.Στα υλικά που χρησιμοποιεί , που είναι πάντα αα και κυρίως στον ηχο της που δεν είναι ξυριστικός , αλλά γλυκός, ξεκούραστος , αν και αναλυτικότατος.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

οχι να κανεις οτι δεν βλεπεις αν περισευει καμμια βιδα στο σασι, αν εχει προβληματακια, ξερεις τωρα.Η ντενον ειναι η καλυτερη εταιρια, και αμα στριμωχτουμε το ρειχνουμε οτι εμεις πσωνισαμε:116:

πσωνιστε ελευθερα πλειερς που παιζουν χειροτερα απο των 700 ευρω, και βαλτε ανεμηστηρια στις σομπες-τελικους .Κατα τα αλλα πσωνιζετε σοβαρα:142: ερε γλεντια.Τη τζουλια μου θυμιζεις που λεει οτι την πιασανε κοροιδο:142:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

η σοβαροτητα ειναι να σου τα παιρνουν χοντρα και εσυ να νομιζεις οτι πσωνισες ΑΑ, κατι σαν τις μπαταριες δηλαδης.

Reaction score
29.578

Τώρα για το ποιός πιάστηκε κορόιδο άστο καλύτερα.Για το ποιό πλειερ παίζει καλυτερα και πως επίσης άστο, γιατί θα κλάψεις.Οσο για τους τελικούς και τις σόμπες , εε εσυ ξέρεις εχεις μια σόμπα εκεί μέσα.
Είπαμε ο καθένας τα χώνει όπου θέλει , δεν φαντάζομαι να θέλεις και διευκρίνηση σε αυτό.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

στο οτι η pioneer εδω και 10 χρονια εχει το ιδιο (εξελιγμενο ) δικο της συστημα ισοσταθμισης
οι αλλες πσωνιζουν απο αλλου
Στο οτι ταιζε με σωθικα theta krell townshead lexicon κ.α δεν λεει τιποτα .
Στο οτι προιοντα της χρησιμοποιουν στο air studios και αυτο δεν λεει τιποτα.Γενικα κανενα προιον δεν λεει τιποτα αν δεν ειναι ντενον, και ας ειναι ντενεκεδακι.
Και κλεινω με το βαρος του 2011 που ηταν στα 22,3 κιλα
και του αναλογου 3805 της ντενον στα 17 και κατι.
βατ ανα καναλι μετρημενα απο το γερμανικο στερεο
110 στο καναλι ο pioneer και
78 ο ντενον.
Τιμες του τοτε 1350 ο pioneer και 1550 ο ντενον.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Τώρα για το ποιός πιάστηκε κορόιδο άστο καλύτερα
ναι εχεις δικιο ειναι βαρια η ηττα
.Για το ποιό πλειερ παίζει καλυτερα και πως επίσης άστο,
για να σε ξαναπικρανω ρωτα το ΓΙΑΤΡΟ
γιατί θα κλάψεις.Οσο για τους τελικούς και τις σόμπες , εε εσυ ξέρεις εχεις μια σόμπα εκεί μέσα.
ακομα καιει το χερι σου ε? εχεις ξαναδει κατι παρομοιο ?
500 τετργωνικες ιντσες ψυκτρες αλουμινιου.Οσο το μεγεθος το καθε μονομπλοκ τοση και η ψυκτρα.
Still hot
Είπαμε ο καθένας τα χώνει όπου θέλει , δεν φαντάζομαι να θέλεις και διευκρίνηση σε αυτό.
οχι βεβαια το ξερουμε το εργο οταν στριμωχνεσαι το ρειχεις στο οτι πσωνισες

Reaction score
81

Θεωρω οτι η Denon ειναι πολυ καλη εταιρια αλλα υπερτιμημενη!!Και σε ηχο και σε τιμες!ΙΜΗΟ

Reaction score
968
Γιατί η Denon φαίνεται ακριβή και η Onkyo φθηνή?

Πιθανές απαντήσεις:

α. Μας κοροϊδεύει η Denon. Πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Η Onkyo είναι σωστή που μας πουλάει φθηνά.

β. Μας κοροϊδεύει η Onkyo πουλώντας μας σαβούρες. Η Denon είναι σωστή που μας πουλάει ακριβά αλλά ποιοτικά.

γ. Μας κοροϊδεύουν και οι δύο.

Reaction score
81

Μας δουλευουν και τα 2 τζαπανακια..Απλα η δενον πιοτερο..

Reaction score
6
Κάθε μάρκα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της. Νομίζω πως όλες έχουν ηχητικό χαρακτήρα.

Σκεφτείτε ότι η Marantz έχει διαφορετικό ήχο από τη Denon κι όμως είναι ομόσταβλες, κι όμως χρησιμοποιούν διαφορετικά εξαρτήματα.

Μ' αρέσει που έχουν αυτή τη διαφορά.

Μου αρέσει που η Onkyo χρησιμοποιεί ωραία DAC στους A/V της. Μου αρέσει που η Pio είναι όντως Pioneer και εφαρμόζει γενικά πιο γρήγορα νέα κόλπα.

Μ' αρέσει και η Γιάμι, γιατί σου δίνει τέλος πάντων ένα καλό σύνολο χωρίς να ζητάει πολλά.

Αν όμως με ρωτούσατε ποιος ήχος μου αρέσει (δηλαδή καθαρά υποκειμενικά) θα διάλεγα κάτι από το D&M group. Κι ας καθυστερούν ολίγον τι να εφαρμόσουν νέα κόλπα. :105:

Γενικά, το έχω ξαναπεί, έχει να κάνει και με το target group της κάθε εταιρίας.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ξερω αρκετο κοσμο που
ή εμεινε κολλημενος σε μια εταιρια
ή
αλλαξε καμμια δυο πριν καταληξει καπου.
Εγω αλλαξα καμποσες ,βεβαια αυτο δεν λεει πολλα μιας και ο καθενας εχει δικα του γουστα.ακομα και στην ιδια εταιρια μοντελο με απογονο ακουγεται διαφορετικα, οποτε καθενας ακουει, (καλο θα ειναι σωστα) και πσωνιζει.Οσο αφορα το σωστα ειναι να τα ακουσει ολα μαζι και ολα σστα ρυθμισμενα, πραμα ολιγον δυσκολο

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: Denon AVR-4310, ήλθε και άστραψαν τ΄αυτάκια μου

Γιατί η Denon φαίνεται ακριβή και η Onkyo φθηνή?

Πιθανές απαντήσεις:

α. Μας κοροϊδεύει η Denon. ολιγον δεν αθ την ελεγα κακη Πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες.ναι ξαφνια της ηρθε να χτυπησει το αμερικανικο ταρκγετ γκρουπ με τον προ της.
Η Onkyo είναι σωστή που μας πουλάει φθηνά.
εχει ψιλοσκοτωσει την αγορα , ειναι πρωτη σε πωλησεις , βγαζει κατι σχεδον πρωτη και ειναι το ονομα που περασε απο την αφανεια στην επιφανεια

β. Μας κοροϊδεύει η Onkyo πουλώντας μας σαβούρες. σαβουρες δεν θα ελεγα οτι υπαρχουν στις μερες μαςΗ Denon είναι σωστή που μας πουλάει ακριβά αλλά ποιοτικά.
σωστη ειναι , ακριβα πουλαει, οπως και ποιοτικα, αυτα ομως δεν την κανουν pioneer

γ. Μας κοροϊδεύουν και οι δύο.
ολοι μας κοροιδευουν, απλα μασαμε, και καλα μαλιστα
και μας αρεσει το μασημα

Reaction score
0

Εγώ πάλι είχα την τύχη να τους γευτώ και τους 2 στο ίδιο χρονικό διάστημα. Στο καλύτερο show room του κόσμου!!! Το σαλόνι μου!

Denon είχα 10 χρόνια και ήμουν πανευτυχής και με έφαγε η καούρα για τα κ@λο φορμά!!
Διάβασα, εψαξα, άκουσα και αποφάσισα ΟΝΚΥΟ. τον πήρα, τον έβαλα μπρος και έφαγαν την πίκρα της ζωής μου. Τα ENERGY CONNOISSEUR μου ήταν σαν τη γκόμενα που της την σερβίρανε μελέτη!
Δεν ξεσηκονώντουσαν με τίποτε. Αχ βαχ βόγγαγε ο ΟΝΚΥΟ κι αυτά σιγοσφυρίζανε αδιάφορα. Μπουμπουνίζανε μόλις τα δυνάμωνες, ξυρίζανε μόλις έκοβε έστω και λίγο το μπάσσο.

Είχα να διαλέξω, την τρέλα, το ψάξιμο, τις ερωτήσεις, τα ξενύχτια μπάς και καταφέρω να την ακούσω λιγάκι!!

Τα πήρα χοντρά με το ΟΝΚΥ γιατί είχα και πολύ παλαιότερα και νοσταλγούσα πόσο ωραία ο. Παλιός μου ο ΟΝΚΥ έπαιζε τα silk μου...

Ας Μην πω τίποτε άλλο γιατί δεν έχω εξειδικευμένη γνώση στο άθλημα, ομως έχω παίξειι και τους 2 επί ίσοις όροις και σας ορκίζομαι...

Η μέρα με τα μαύρα μεσάνυχτα!!!

I love το ριμάδι το Denonι κι ας μου φαγε όλα τα δαχτυλίδι!

Έλα ρε πρόεδρε του club βόηθα γιατί θα με φάνε τώρα μ αυτά που λέω.

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Denon AVR-4310, ήλθε και άστραψαν τ΄αυτάκια μου

Παιδιά όταν συνηθίσει κανείς στην ποιότητα denon γενικώτερα είναι πολύ δύσκολο να ικανοποιηθεί με κάτι άλλο μετά. Ιδίως αν μιλάμε για μηχανήματα απο 4310 και πάνω που είναι στην ακριβή σειρά και που δεν εχουν εύκολα αντίπαλο.
Υπάρχουν διάφορα sub forums στο avs με διάφορα μηχανήματα, το thread των avp a1hd, poa a1hd , εχει γίνει sticky.Mιλάμε για 540 σελίδες.Δεν υπάρχουν άλλα αντίστοιχα τέτοια threads με τόσες πολλές σελίδες .

Υπάρχει!:137: Του Anthem με 912 σελίδες και 1,433,000 views ακριβώς τα διπλάσια!

Πάντως εκει έξω υπάρχει πολύς κόσμος με ακριβά μηχανήματα!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster