- Reaction score
- 968
Φαίνεται ότι θα το είχες πάρει από Ελλάδα! Στη χώρα μας γενικά ξεσαβουρώνονται προβληματικά προϊόντα δ΄ διαλογής :105:
γιαννη για να καταλαβω και εγω δηλαδηΤι θες ρε πουλάκι μου δλδ να σου πω? οτι η pioneer είναι καλύτερη?
Αμα για σένα είναι καλύτερη πάρε pioneer.Ππούλα τον onkyo και πάρε pioneer.
Εγω και κάμποσοι άλλοι θεωρούμε την denon πιο σοβαρή τι να κάνουμε τώρα?
πσωνιστε ελευθερα πλειερς που παιζουν χειροτερα απο των 700 ευρω, και βαλτε ανεμηστηρια στις σομπες-τελικους .Κατα τα αλλα πσωνιζετε σοβαρα:142: ερε γλεντια.Τη τζουλια μου θυμιζεις που λεει οτι την πιασανε κοροιδο:142:Τι θες ρε πουλάκι μου δλδ να σου πω? οτι η pioneer είναι καλύτερη?
οχι να κανεις οτι δεν βλεπεις αν περισευει καμμια βιδα στο σασι, αν εχει προβληματακια, ξερεις τωρα.Η ντενον ειναι η καλυτερη εταιρια, και αμα στριμωχτουμε το ρειχνουμε οτι εμεις πσωνισαμε:116:
Αμα για σένα είναι καλύτερη πάρε pioneer.Ππούλα τον onkyo και πάρε pioneer.
Εγω και κάμποσοι άλλοι θεωρούμε την denon πιο σοβαρή τι να κάνουμε τώρα?
η σοβαροτητα ειναι να σου τα παιρνουν χοντρα και εσυ να νομιζεις οτι πσωνισες ΑΑ, κατι σαν τις μπαταριες δηλαδης.γιαννη για να καταλαβω και εγω δηλαδη
που ειναι πιο σοβαρη δηλαδη η μια και που υστερει η αλλη?
στο οτι η pioneer εδω και 10 χρονια εχει το ιδιο (εξελιγμενο ) δικο της συστημα ισοσταθμισηςγιαννη για να καταλαβω και εγω δηλαδη
που ειναι πιο σοβαρη δηλαδη η μια και που υστερει η αλλη?
οχι βεβαια το ξερουμε το εργο οταν στριμωχνεσαι το ρειχεις στο οτι πσωνισεςΤώρα για το ποιός πιάστηκε κορόιδο άστο καλύτερα
ναι εχεις δικιο ειναι βαρια η ηττα
.Για το ποιό πλειερ παίζει καλυτερα και πως επίσης άστο,
για να σε ξαναπικρανω ρωτα το ΓΙΑΤΡΟ
γιατί θα κλάψεις.Οσο για τους τελικούς και τις σόμπες , εε εσυ ξέρεις εχεις μια σόμπα εκεί μέσα.
ακομα καιει το χερι σου ε? εχεις ξαναδει κατι παρομοιο ?
500 τετργωνικες ιντσες ψυκτρες αλουμινιου.Οσο το μεγεθος το καθε μονομπλοκ τοση και η ψυκτρα.
Still hot
Είπαμε ο καθένας τα χώνει όπου θέλει , δεν φαντάζομαι να θέλεις και διευκρίνηση σε αυτό.
ολοι μας κοροιδευουν, απλα μασαμε, και καλα μαλισταΓιατί η Denon φαίνεται ακριβή και η Onkyo φθηνή?
Πιθανές απαντήσεις:
α. Μας κοροϊδεύει η Denon. ολιγον δεν αθ την ελεγα κακη Πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες.ναι ξαφνια της ηρθε να χτυπησει το αμερικανικο ταρκγετ γκρουπ με τον προ της.
Η Onkyo είναι σωστή που μας πουλάει φθηνά.
εχει ψιλοσκοτωσει την αγορα , ειναι πρωτη σε πωλησεις , βγαζει κατι σχεδον πρωτη και ειναι το ονομα που περασε απο την αφανεια στην επιφανεια
β. Μας κοροϊδεύει η Onkyo πουλώντας μας σαβούρες. σαβουρες δεν θα ελεγα οτι υπαρχουν στις μερες μαςΗ Denon είναι σωστή που μας πουλάει ακριβά αλλά ποιοτικά.
σωστη ειναι , ακριβα πουλαει, οπως και ποιοτικα, αυτα ομως δεν την κανουν pioneer
γ. Μας κοροϊδεύουν και οι δύο.
Παιδιά όταν συνηθίσει κανείς στην ποιότητα denon γενικώτερα είναι πολύ δύσκολο να ικανοποιηθεί με κάτι άλλο μετά. Ιδίως αν μιλάμε για μηχανήματα απο 4310 και πάνω που είναι στην ακριβή σειρά και που δεν εχουν εύκολα αντίπαλο.
Υπάρχουν διάφορα sub forums στο avs με διάφορα μηχανήματα, το thread των avp a1hd, poa a1hd , εχει γίνει sticky.Mιλάμε για 540 σελίδες.Δεν υπάρχουν άλλα αντίστοιχα τέτοια threads με τόσες πολλές σελίδες .