- Reaction score
- 27
Ακόμα κι έτσι , είναι ενδιαφέρον.
Τελος παντων, Ας αφισουμε απ εξω ποιος εχει μικρα μεγαλα βυζια, και μυρωδατες μασχαλες. Το θεμα τις κατηγοριας ειναι αλλο ..Κανενας δεν ειπε οτι ανηκει στο τμημα ερευνας και τεχνολογιας της NASA. Ισως σε καποια αλλα μελη το επιπεδο γνωσεων [θεωρητικων ααλλα και εμπειρικων] να ειναι σε τετοιο επιπεδο και να βρισκουν αυτα τα θεματα παιδαριωδη .
Στις λαμπιτσες μου δεν χαριζομαιΝα βάλεις λιγότερες λάμπες στα φόνα για να βοηθήσεις την προσπάθεια Τάκη.![]()

Αν και το θεωρώ ανέφικτο να υλοποιηθεί το σχέδιο, θεωρητικά και μόνο...Οι ενδιαφερόμενοι για το εγχείρημα ,θα πρεπει να έχουν κάποια οικονομική επιβάρυνση.
Το αντίκρυσμα αυτής της << χορηγίας τους >> ,θα είναι ,
να έχουν πρόσβαση στο τελικο σχεδιο, και παρακολούθηση
εαν θελουν των εργασιών κατασκευής.
Μέχρι το τελικο σχεδιο ή κουβέντα μπορεί να γίνεται δημοσια.
Προτείνω ,λοιπον ,εαν καταφερουμε να μαζευτούν τριαντα
νόματαιοι,να βάλουμε ο καθένας , απο 200 € ,ώστε να παρουμε
πολύ καλά μεγάφωνα και υλικά .
Πιστεύω οτι με 6000 € αυτό είναι εφικτό.
Το ηχείο, θα αξιολογηθεί απο ομάδα ικανών μελών και αν εγκριθεί ,
να μπει στην έκθεση
Βρε Αλέξανδρε!Ναι πολύ στεναχώρια άσε...θα αποσυρθώ για κάνα μήνα να επανέλθω...![]()

μιλας για ενεργο μεταξυ γουφερ και δορυφορου;Πιστεύω πως η καλύτερη λύση, αν και εφόσον υλοποιηθεί κάτι τέτοιο, θα ήταν να κατασκευαστεί το ηχείο σε δύο εκδόσεις, που η μία να συμπληρώνει την άλλη.
Για παράδειγμα...
το μεγάφωνο μεσαίων και υψηλών, σαν αυτόνομο ηχείο βάσης για όποιον του αρκεί κάτι τέτοιο και μια μεγαλύτερη έκδοση με το μεγάφωνο των 12 ιντσών για όποιον θέλει το κάτι παραπάνω!
Λύση ευέλικτη και για όποιον θέλει να το αποκτήσει σε δόσεις λόγο οικονομικής στενότητας.
Όπως το δικό μου εννοεί μάλλον.μιλας για ενεργο μεταξυ γουφερ και δορυφορου;
Νομίζω πως ενεργό στα χαμηλά είναι η ποιο ενδεδειγμένη λύση.μιλας για ενεργο μεταξυ γουφερ και δορυφορου;
με 200db ευαισθησια θα παιζη καλαΠροσωπικά θα πήγαινα για Peerless ή Scanspeak για <<φτηνή>> μεν, αλλά υψηλή <<τιμή προς απόδοση>> επιλογή. Διαφορετικά Audio Technology ή εδώ...
http://www.etongmbh.de/en/products/home-hifi/bass/12-680-62-hex/1/pid/169/