Diy amp Class D kit

Reaction score
11.767
Ωραίο το παραπάνω, αλλά με ανεπαρκές τροφοδοτικό. Δεν φτάνουν 5,7 αμπέρ. 10-12 και πάνω για να πάρεις όλη την ισχύ του ενισχυτή.

Reaction score
5.879
Tι γινεται εδω? Οποιο προιον βαλω στο καλαθι μου βγαζει αυτο το μυνημα.

Screenshot_2.jpg

Απο ebay δεν στελνει κανεις Eλλαδα τα προιοντα της Sure

Last edited:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.531
Γιάννη, σου προτείνω να μιλήσεις απευθείας με τον πωλητή. Μπορεί να μην περιλαμβάνει την Ελλάδα στις χώρες που κάνει αποστολές, αλλά με ένα μήνυμα σου μπορεί να το ψάξει και να σου απαντήσει με shipping quote που να σε συμφέρει.

Εάν δεν σε συμφέρει, ε, ΟΚ, θα συνεχίσεις το ψάξιμο.:)

Reaction score
5.879
Πηρα απαντηση απο SURE και δεν συμφαιρει λογω μεταφορικων.
Ψαχνοντας βρηκα στο amazon.de το παρακατω με δωρεαν μεταφορικα και ελαχιστες μερες παραδοση,στα χρηματα που μπορω να διαθεσω,και καλο σε watt.
Aποφασισα τελικα να το φτιαξω εγω ετσι για το παιχνιδι.

Supply voltage: DC 55V to 65V με αυτο ειμαι ενταξει ωστε να δουλεψει σωστα?
http://www.ebay.com/itm/New-60V-6-6...948360?hash=item281e97ac48:g:snwAAOxyUSFSJgvd

Στο θεμα του τροφοδοτικου ειδα κατασκευες στο google οπου εχουν βαλει τοροειδη μετασχηματιστες.Ποια η διαφορα με το παραπανω σε αποδοση?

Βρηκα αυτους. Ποιος κανει για την κατασκευη μου?
http://www.cosmodata.gr/category/2197/metaschimatistes-toroidis

Reaction score
11.767
Γιατί βγάζει τάση μόνο +60 βολτ. Αυτό που βλέπεις στη φωτογραφία του τροφοδοτικού ως έξοδος +60 μπαίνει στον ενισχυτή στο +. Αυτό που βλέπεις στη φωτογραφία του τροφοδοτικού ως έξοδος -60 μπαίνει στον ενισχυτή στο GND. Σου λείπει μια ακόμα τάση -60. Θέλεις διπλό τροφοδοτικό +60/GND/-60.

Reaction score
11.767
Τεχνικώς, δεν έχω τις γνώσεις να σου πω αν με 2 από αυτό που έβαλες θα κάνεις δουλειά. Ας πει κάποιος που ξέρει σίγουρα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv